Προς το περιεχόμενο

Malwarebytes Anti-Malware προβλημα μεγαλο

earth_walker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εχω το Malwarebytes και προσπαθώ να κάνω scan και όταν φτάνει σε ενα σημείο το pc πάντα κρασαρει όταν μπαίνω βεβαία σε ασφαλή λειτουργία ολοκληρώνει κανονικά το scan αλλά όταν ειναι σε κανονική λειτουργία το pc μου πάντα κρασαρει χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτε παρά μόνο να το κλείσω και να το ανοίξω απο το βασικό κουμπί τις μονάδας εχω κάνει βεβαία scan για ιούς και κόρες αλλά το pc μου ειναι καθαρό τι συμβαίνει άραγε? και πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα ρε παιδιά???:fear::devil:

Δημοσ.
Παιδιά εχω το Malwarebytes και προσπαθώ να κάνω scan και όταν φτάνει σε ενα σημείο το pc πάντα κρασαρει όταν μπαίνω βεβαία σε ασφαλή λειτουργία ολοκληρώνει κανονικά το scan αλλά όταν ειναι σε κανονική λειτουργία το pc μου πάντα κρασαρει χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτε παρά μόνο να το κλείσω και να το ανοίξω απο το βασικό κουμπί τις μονάδας εχω κάνει βεβαία scan για ιούς και κόρες αλλά το pc μου ειναι καθαρό τι συμβαίνει άραγε? και πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα ρε παιδιά???:fear::devil:

μια ιδεα ειναι η πληρης απεγκατασταση του προγραμματος μεσω ενος εξειδικευμενου προγραμματος απεγκαταστασης (πχ revo uninstaller) και ξανα εγκατασταση του προγραμματος...αν θελεις δοκιμασε το και κοιτα αν το antimalware ολοκληρωνει τωρα τον ελεγχο..

Δημοσ.
μια ιδεα ειναι η πληρης απεγκατασταση του προγραμματος μεσω ενος εξειδικευμενου προγραμματος απεγκαταστασης (πχ revo uninstaller) και ξανα εγκατασταση του προγραμματος...αν θελεις δοκιμασε το και κοιτα αν το antimalware ολοκληρωνει τωρα τον ελεγχο..

Ευχαριστώ πολύ φίλε Nord_Chaos το εκανα χτες αυτο με το Your Uninstaller! 2008 το έβγαλα και το ξανά έβαλα αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται τι άλλο να φταίει??πάω να τρελαθώB)

Δημοσ.

εκανα μια αναζητηση στο google και βρηκα μια ενοτητα στο forum του malwarebytes' antimalware που αφορα περιπτωσεις κρασαρισματος του προγραμματος...φαινεται οτι το antimalware αντιμετωπιζει καποια προβληματα με καποια συγκεκριμενα antivirus προγραμματα και πιθανοτατα εκει να οφειλεται και το προβλημα..

εδω ειναι η ενοτητα που αφορα συνηθισμενα περιστατικα κρασαρισματος με καποια antivirus προγραμματα και απαντησεις σε άλλα συνηθη προβληματα: http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showtopic=10138 ..

και εδω ειναι η κεντρικη σελιδα απο το φορουμ,αν δεν σε βοηθησε το παραπανω link κοιτα εδω και κοιτα για περιπτωσεις παρομοιες με το προβλημα σου: http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showforum=41 ..

ελπιζω να βοηθησα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...