jumaru112 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 καλησπερα αγορασα μια οθονη samsung t260 hd και δεν μπορω να την σινδεσω με το πι σι παρα μονο με vga και ι οθονι εχει και dvi και hdmi και ι καρτα γραφικον μου ειναι ατι 4870 με 2 εξοδους dvi και χρισιμοπιω vista ultimate 64 bit και εχς περασει και ολους τους drivers και καρτα γραφικον και μονιτορ πλς help
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 γιατί δεν μπορείς να την συνδέσεις με DVI?
jumaru112 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 γιατί δεν μπορείς να την συνδέσεις με DVI? γιατι δεν μου τιν εντοπιζει παταω το source πιγενω dvi ι hdmi και δεν βρισκει τπτ δεν χερω τι αλλο να κανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 δοκίμασες και τις 2 εξόδους DVI? ίσως να έχει πρόβλημα το dvi του monitor
vasi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 θα πας στο μενού της οθόνης και θα ορίσεις τις πηγές σήματος.π.χ dvi σε pc
jumaru112 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 θα πας στο μενού της οθόνης και θα ορίσεις τις πηγές σήματος.π.χ dvi σε pc παιδια δοκιμασα τα παντα και drivers monitor και drivers ati και παλιους και τους τελευυεους το εχω σινδεση και σε αλλα 2 monitor και τα βρικε μια χαρα τωρα εχω σινδεση ενα samsung 19 και ειναι οκ το αλλο το εστιλα πισω και θα μου στιλουν new πολυ καλο το eshop σε θεμα εγγυισεις με τιν μια το δεχτικανε ουτε μα ουτε μου ευχαριστω παιδια για τιν ανταποκριση σας να στε καλα
Sadman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 παιδια δοκιμασα τα παντα και drivers monitor και drivers ati και παλιους και τους τελευυεους το εχω σινδεση και σε αλλα 2 monitor και τα βρικε μια χαρα τωρα εχω σινδεση ενα samsung 19 και ειναι οκ το αλλο το εστιλα πισω και θα μου στιλουν new πολυ καλο το eshop σε θεμα εγγυισεις με τιν μια το δεχτικανε ουτε μα ουτε μου ευχαριστω παιδια για τιν ανταποκριση σας να στε καλα Τώρα τα είδα όλα........:rolleyes:
Alexisssss Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ειναι αναλογα και σε τι ατομα θα πεσεις. Σε εμενα τους ειχα επιστρεψει κατι μνημες τις οποιες ειχα ανοιξει και τις ειχανε δεχτει χωρις μα και μου. Τωρα ή ειναι καλα παιδακια ή ειναι χαζα παιδακια και δεν το καταλαβανε Παντως τωρα με την Τ240 και τις μαλακιες που μου κανει(ακουγεται ενα ελαφρυ σφυριγματακι που σου τρυπαει τα αυτια ) εχω αρχισει να φοβαμαι να την παω πισω μη τυχον και μου πουνε μαλακιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.