Προς το περιεχόμενο

προβλημα με οθονη samsung t260 hd

jumaru112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αγορασα μια οθονη samsung t260 hd και δεν μπορω να την σινδεσω με το πι σι παρα μονο με vga και ι οθονι εχει και dvi και hdmi και ι καρτα γραφικον μου ειναι ατι 4870 με 2 εξοδους dvi και χρισιμοπιω vista ultimate 64 bit και εχς περασει και ολους τους drivers και καρτα γραφικον και μονιτορ πλς help

Δημοσ.
γιατί δεν μπορείς να την συνδέσεις με DVI?

γιατι δεν μου τιν εντοπιζει παταω το source πιγενω dvi ι hdmi και δεν βρισκει τπτ δεν χερω τι αλλο να κανω

Δημοσ.
θα πας στο μενού της οθόνης και θα ορίσεις τις πηγές σήματος.π.χ dvi σε pc

παιδια δοκιμασα τα παντα και drivers monitor και drivers ati και παλιους και τους τελευυεους το εχω σινδεση και σε αλλα 2 monitor και τα βρικε μια χαρα τωρα εχω σινδεση ενα samsung 19 και ειναι οκ το αλλο το εστιλα πισω και θα μου στιλουν new πολυ καλο το eshop σε θεμα εγγυισεις με τιν μια το δεχτικανε ουτε μα ουτε μου ευχαριστω παιδια για τιν ανταποκριση σας να στε καλα

Δημοσ.
παιδια δοκιμασα τα παντα και drivers monitor και drivers ati και παλιους και τους τελευυεους το εχω σινδεση και σε αλλα 2 monitor και τα βρικε μια χαρα τωρα εχω σινδεση ενα samsung 19 και ειναι οκ το αλλο το εστιλα πισω και θα μου στιλουν new πολυ καλο το eshop σε θεμα εγγυισεις με τιν μια το δεχτικανε ουτε μα ουτε μου ευχαριστω παιδια για τιν ανταποκριση σας να στε καλα

Τώρα τα είδα όλα........:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Ειναι αναλογα και σε τι ατομα θα πεσεις.

Σε εμενα τους ειχα επιστρεψει κατι μνημες τις οποιες ειχα ανοιξει και τις ειχανε δεχτει χωρις μα και μου.

Τωρα ή ειναι καλα παιδακια ή ειναι χαζα παιδακια και δεν το καταλαβανε :P

Παντως τωρα με την Τ240 και τις μαλακιες που μου κανει(ακουγεται ενα ελαφρυ σφυριγματακι που σου τρυπαει τα αυτια :P) εχω αρχισει να φοβαμαι να την παω πισω μη τυχον και μου πουνε μαλακιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...