Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασιες amd phenom 720

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι θερμοκρασιες μου σε full load, με θερμοκρασια δωματιου 28+ C.Χρειάζονται βελτίωση η είμαι μια χαρά?Το συστημα μου ειναι της υπογραφης...

magicalsnap200907201617.png

Υπαρχει η δυνατότητα να κανω o/c τη μνήμη ?

magicalsnap200907201629.pngmagicalsnap200907201630.pngmagicalsnap200907201630v.png

Δημοσ.
μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες...για δοκιμασε ομως κανα occt.

Το δοκιμασα για μια ωρα η θερμακρσια core εφτασε μεχρι 49 c

Δημοσ.
μια χαρα πολυ κρυος:-)

ρε συ με τις μνημες μπορει να γινει κατι ?Εκανα αλλαγή απο bios σε 7-7-7-18 και ειναι stable..... καμια αλλη προταση???:-)

Δημοσ.

Εμένα στα 1,475 χτυπάει 49 C μετά από ώρες Prime όπως και OCCT. Απλά προσπάθησε να κατεβάσεις λίγο τα ρεύματα γιατί θα τον κλαίς σε λίγο καιρό άμα τον έχεις 1,5++.

Δημοσ.
Εμένα στα 1,475 χτυπάει 49 C μετά από ώρες Prime όπως και OCCT. Απλά προσπάθησε να κατεβάσεις λίγο τα ρεύματα γιατί θα τον κλαίς σε λίγο καιρό άμα τον έχεις 1,5++.

1,475 το εχω και εγω απλα στο cpu-z που ειδα το ρεύμα παίζει απο 1,496 μεχρι 1.515 στο bios σαν ρυθμιση το εχω 1,475..

Γιατι ανεβοκατεβαίνει μόνος του?:mad:

Δημοσ.
1,475 το εχω και εγω απλα στο cpu-z που ειδα το ρεύμα παίζει απο 1,496 μεχρι 1.515 στο bios σαν ρυθμιση το εχω 1,475..

Γιατι ανεβοκατεβαίνει μόνος του?:mad:

συνηθως το cpuz δειχνει το real.

Δημοσ.
το 51C του σκληρου ειναι νορμαλ ?

κανονηκοτατο , οταν στο δωματιο θα χει στη καλυτερη χωρις κλιματιστικο 30 βαθμους ποσο να χει ο δισκος?

Δημοσ.
το 51C του σκληρου ειναι νορμαλ ?

Ειναι ο εξωτερικος μου σκληρος που ειναι εκτος κουτιου στη θηκη του, αρα πιστευω μια χαρα ειναι χωρις ανεμιστήρα:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Δοκιμασε να τον κανεις και 4πυρηνο,με την μητρικη σου αξιζει να δοκιμασεις.

Το έχω τεστάρει φίλε μου αλλα τζίφος !!!:P

Δημοσ.

• πρωτα απο ολα ο cpu δεν παει αλλο ?

• δευτερον πολυ δεν ειναι το vcore για 45nm?

πολυ καλες θερμοκρασιες :-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...