Προς το περιεχόμενο

κολλάει το βίντεο...

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν πήρα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510726 και μου κάνει τα ίδια......:(

Και εκτός αυτού όταν ανοίγω τον υπολογιστή και δείχνει windows xp και φορτώνει η μπάρα μετά δείχνει μαύρη οθόνη για κανα λεπτό και μετά μπορώ να κάνω login ενώ προηγούμενες φορές έμπαινε κατευθίαν στην login σελίδα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:51 ----------

Στους υπόλοιπους video players που βασίζονται στο DirectShow (όπως π.χ. ο WMP), θα μπορείς να αναπαράγεις σχεδόν όλα τα videos που υποστηρίζει και ο MPC-HC, χάρις στην εγκατάσταση των 2 codecs που σου έγραψα παραπάνω. Αλλά, χωρίς επιτάχυνση από την κάρτα γραφικών, είτε περιέχουν H.264/VC-1 είτε όχι. [1]

[1] Δεν είναι ακριβώς αλήθεια αυτό. Υπάρχει τρόπος, αλλά είναι λίγο μανουριάρικος: Η ενσωματωμένη υποστήριξη που διαθέτει ο MPC-HC για διάφορα video/audio formats είναι στην πραγματικότητα κανονικά DirectShow φίλτρα, τα οποία όμως δεν είναι ορατά σε άλλες εφαρμογές πλην του MPC-HC. Πλην όμως, κυκλοφορούν και σε κανονική installable έκδοση, ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιούν όλες οι εφαρμογές που βασίζονται στο DirectShow. Βρίσκονται εδώ, με την ένδειξη "Standalone filters". Βάζοντάς τα, θεωρητικά θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και άλλοι players, π.χ. ο WMP, για να αναπαράγουν DXVA-συμβατά videos με επιτάχυνση από την κάρτα γραφικών. Δεν το έχω δοκιμάσει, δεν το συνιστώ, αντιπροτείνω μια και καλή χρήση του MPC-HC για όλα τα videos. Αυτά. Τα έγραψα όσο πιο απλά μπορούσα, ό,τι δεν καταλαβαίνουμε => ρωτάμε.

Μπορείς να μου πεις λίγο πιο αναλυτικά πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό?

Δημοσ.
Μπορείς να μου πεις λίγο πιο αναλυτικά πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό?

Στο post #107 και μετά, αυτά δε λέγαμε... ;

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν έχω ιδέα τι να βάλω....

Τέλος πάντων έκανα τα εξής.

Έβαλα klitecodepack, coreavc, wmp10+hotfix, mpchc και μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει πιξελιάσματα με τον mpchc απλά μερικά κλιπ δεν τα τρέχει ο mpchc με dxva και κολλάνε...ε και τα ανοίγω με wmp10...

Δημοσ.

Ρε παιδιά κοιτάχτε τι μου βγάζει το ΑΤΙ ccc....

15448871.gif

το πάω στο επί 8 κάνω και ρεσταρτ αλλά ξαναγυρνάει εκεί που είναι....

πείτε μου τι ρυθμίσεις να κάνω...:S

Δημοσ.

ωραία επιστρέψαμε στο όλα απ'όλα codec pack....

1)αυτοί δεν είναι οι 9.9agp hotfix τουλάχιστον όχι αυτοί που έχω εγώ(της asus πρέπει να είναι στο Screenshot)

2)το agp mode απο το BIOS οχι απο εδώ!

3)ξαναδιάβασε προσεκτικά όλο το thread με προσοχή,ειλικρινά...

Δημοσ.

οι 9.9 agp hotfix απο το site της ati είναι και η κάρτα που έχω είναι η sapphire hd3450 512mb agpx8.

το agp mode απο bios δεν μπορώ να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση ούτε καν στο advanced mode...δεν έχει...

γιατί να το ξαναδιαβάσω? δοκίμασα με σκέτο mpchc και δεν δούλευε...όλο πιξέλιαζε....έτσι όπως είναι τώρα δεν πιξελιάζει καθόλου....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:58 ----------

Λοιπόν με χαρά ανακοινώνω τα τελευταία ευχάριστα νέα.

Έκανα πάλι φορματ, έβαλα mpc-hc, agp 9.9 hotfix και έβαλα να παίξει το βίντεο ... στο (vmr9) και έπαιζε τέλεια!!!

Ε εγκαθιστώ μερικούς οδηγούς και προγράμματα ακόμα κάνω 2-3 ρεστάρτ και κλασσικά περίμενα 150δευτερόλεπτα από το τέλιωμα του φορτώματος των windows μέχρι να εμφανίσει το welcome screen (150" μαύρη οθόνη...για την ακρίβια σβηστή)

Παρατήτησα πως αναγνωριζε 2.5 περίπου γιγαμπάιτ αντί για 3, έκανα λοιπόν default το bios και αναγνώρισε 3 αλλά το πρόβλημα στην αναμονή χρόνου είχε γίνει πλέον πάνω από 5+λεπτά και δεν είχα την υπομονή να περιμένω κιάλλο...

Αφαίρεσα λοιπόν 1 στικάκι από την μητρική και έμεινα με 2Χ1γιγα.....και βουαλά ανοίγει με μικροκαθυστέρηση 5δευτερολέπτων (πιστεύω πως έχει να κάνει κάτι με τροφοδοσία). Παρατηρώ και στο βίντεο κανένα απολύτως πρόβλημα...στο ccc είναι από μόνο του χ8!!!!

Δεν ξέρω άμα και με την προηγούμενη κάρτα με αυτή την κίνηση είχαν τελιώσει τα προβλήματα....

Τέλος πάντων! Αυτό το θέμα τελιώνει για εμένα εδώ....!!!!

Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Τέλεια...hurraaaaaayyyyyy enjoy!

δες πόσα GB υποστιρίζει η μητρική σου(αν θυμάμαι καλά όταν το είχα κοιτάξει έλεγε 3 πάντως)!μπορεί να είναι τροφοδοσία...μπορεί να είναι κ αδυναμία του controller της μητρικής να διαχειριστεί 3 στικ κ να ζορίζεται!Αυτό με την αναμονή μπορεί να είναι κ θέμα δίσκου(αν γρυλίζει ακόμα όπως μου είχες πει),εύχομαι οχι...γολγοθά πέρασες ας τελειώσει εδώ!

Δημοσ.

Μα καλά, και με ελαττωματικό memory stick το μόνο πρόβλημα που σου έκανε το PC ήταν στο video playback; Ούτε περίεργη συμπεριφορά και crashes στον browser και στα υπόλοιπα προγράμματα, ούτε freezes του PC ούτε μπλε οθόνες; Τίποτα απολύτως;

Δημοσ.

Μα όχι δεν είναι ελλατοματικό το στικ....δοκίμασα όλους τους συνδιασμούς αφήνωντας έξω κάθε φορά 1 διαφορετικό και πάντα τα ίδια αποτελέσματα.....

Η μητρική παίζει να έχει το πρόβλημα.....

Τώρα που το λές profi για τον σκληρό πως θα τσεκάρω? Έχω ακούσει για κάτι διαγνωστηκά αλλά δεν έχω ιδέα....

Δημοσ.

Βρές ακριβώς το μοντέλο του σκληρού...κ μετά από το support της εταιρίας θα κατεβάσεις το αντίστοιχο πρόγραμμα,μετά είναι απλά τα πράγματα!("προσεκτικά" μην τρέξεις κανένα write zeros κ τα σβήσεις όλα...φαντάζομαι όμως θα υπάρχει βαρβάτη προειδοποίηση αν πάει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο!)

δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι όμως...εγώ έχω ένα πειραματόζωο σκληρό(αυτή τη στιγμή έχει win7 κ λειτουργεί 24/7 γεμάτος 90%),7ετιας τρίζει γρυλίζει,καμία φορά αργεί λίγο κτλ αλλά το διαγνωστικό τον δείχνει οκ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το mcp-hc....

έχω το πληκτρολόγιο MIcrosoft wireless keyboard 1000 και έχει μερικά κουμπιά Play/Pause, next/previous, stop και τέτοια αλλά δουλεύουν μόνο αν έχω κλικάρει στο mpc και το βλέπω αλλιώς άμα είμαι σε έναν browser για πχ ή παίζω ένα παιχνίδι τότε δεν "πιάνουν" πάνω του ενώ στο wmp10 11.. έπιαναν....μπορώ να κάνω κάτι?

Δημοσ.

για τα κουμπιά...αυτά που έχει πάνω το πληκτρολόγιο λέγονται global keys!View->ortions->player->keys εκεί βλέπεις τις συντομεύσεις με ctrl κτλ κ καλό είναι απλά να απομνημονεύσεις τα βασικά τα οποία θα λειτουργούν όταν είσαι στον mpc...αλλιώς τικ το global media keys αλλά αν το Play πχ είναι επιλεγμένο σε 2 προγράματα (winamp + mpc lets say)θα αρχίζουν την αναπαραγωγή κ τα 2 αν είναι ανοιχτά κ ας είναι minimized πχ!γενικά global keys για το βασικό πρόγραμμα που χρησιμοποιείς συντομεύσεις για τα άλλα!

2)δώσε καμία επιπλέον πληροφορία μην αρχίσουμε από το 0!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...