IMAndreas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν καταρχήν δεν θυμάμαι πως λεγόταν εκείνο το πρόγραμμα που έδειχνε πληροφορίες για το βίντεο ώστε να αναφέρω τι βίντεο δεν παίζει με dvxa σε υψηλές αναλύσεις. Από hardware δεν έχω πειράζει τίποτα....από software κάνω όλα τα updates (windows xp home edition sp3)...τα μόνα που δεν βάζω είναι τα windows media player, και τα internet exlorer, έχω το τελευταίο framework, έχω directx (δεν ξέρω ποιο) και flashplayer, shockwaveplayer (δεν ξέρω αν επηρεάζουν αυτά...)
profi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά βίντεο που έπαιζε πριν με dxva τώρα δεν τα παίζει και κολλάνε....τι να κάνω?:S αφού έπαιζε δεν χρειάζεται μάλλον το pin info ! χρήσιμο θα ήταν να δείς αν μεσολάβησε τπτ σημαντικό softwarewise που το προκάλεσε...παίρνοντας δεδομένου οτι οι ρυθμίσεις είναι σωστές!
IMAndreas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Και πως να το δω αυτό?? Λοιπόν έβαλα ένα dvd ταινίας με αρχεία dvd file και τα ανοίγω με το mpc-hc και μου το δείχνει αλλά με μια πράσινη σκούρα (αλλά διαπεραστική) διαφάνεια πάνω από την ταινία....για ποιον λόγο?:S
IMAndreas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε.......έφταιγε η τελευταία έκδοση από το "ρώσικο" site...http://www.xvidvideo.ru/media-player-classic-homecinema-x86-x64/ Μπήκα στο κανονικό site και κατέβασα την 12,49 και είναι πιο stable έκδοση πιστεύω.....ακόμα και τα βιντεάκια που δεν έπαιζε με dxva πάλι χωρίς dvxa τα παίζει αλλά δεν κολλάνε....
IMAndreas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά βλέπω πως βγήκαν καινούργιοι drivers για τις κάρτες ATI Radeon HD 4000, ATI Radeon HD 3000 and ATI Radeon HD 2000 Series AGP products εδώ. Ο σωστός τρόπος για να τους εγκαταστήσω είναι να κάνω πρώτα απεγκατάσταση τους προηγούμενους ή από πάνω και δεν υπάρχει πρόβλημα?
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Απεγκατάσταση, reboot, εγκατάσταση τους νέους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.