Προς το περιεχόμενο

LG KP500 - Μικρή διάρκεια μπαταρίας

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερες σε ολους.

Εχω το συγκεκριμενο κινητο, εδω και περιπου ενα μηνα. Ενω στην αρχη η μπαταρια του κρατουσε αρκετα (2-3 μερες, με χρηση) τωρα πλεον κλεινει στις 3-4 ωρες. Εχω παρατηρησει οτι στην διαρκεια αυτων των 3 ωρων η μπαταρια καιει. Να σημειωσω δε οτι εχω απενεργοποιημενα Bluetooth, χαμηλη φωτεινοτητα κλπ, τα παντα για εξοικονομηση ενεργειας.

Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο με το συγκεκριμενο κινητο;

Εχω την υποψια οτι κατι παιζει με το GPRS, αλλα δε μπορω να το βρω με τπτ

Ευχαριστω

Δημοσ.

Λογικά είναι ελλατωματική η μπαταρία. Εφόσον έχεις εγγύηση πήγαινε το κινητό εκεί που το αγόρασες για να σου δώσουν μία καινούργια.

Δημοσ.

το ζητημα ειναι οτι αυτο μου συμβαινει για δευτερη φορα με διαφορετικη συσκευη, το ιδιο μοντελο, κι ελεγα μηπως εχει καποιος παρομοια εμπειρια με το συγκεκριμενο μοντελο.

τεσπα, μου ειπαν απο LG να κανω μια αναβαθμιση firmware, θα το κανω και επιστρεφω με νεοτερα.

ευχαριστω

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και εγώ εχω κάνει το KP500 δώρο στη γυναίκα μου αλλά είναι φοβερά τσατισμένη που η μπαταρία κρατά ελάχιστα, μια και το κινιτό το χρησιμοποιεί πολύ σπάνια ( και μιλάμε για 3 μηνών κινιτό ) -- Οι μπαταρίες στο συγκεκριμένο κινιτό είναι ελατωματικές υποθέτω.

Δημοσ.

Μπράβο στην LG.

Αν ήταν nokia θα σου λέγανε ότι φταίει η μπαταρία και ότι δεν είναι στην εγγύηση ή ότι το κινητό σου έχει πάρει υγρασία και φταις εσύ.

Για SE ούτε συζήτηση...

Δημοσ.
Μπράβο στην LG.

Αν ήταν nokia θα σου λέγανε ότι φταίει η μπαταρία και ότι δεν είναι στην εγγύηση ή ότι το κινητό σου έχει πάρει υγρασία και φταις εσύ.

Για SE ούτε συζήτηση...

ναι πραγματικα αψογο service.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...