danton Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Κανω θεραπεια για την ακμη και πρεπει να ενυδατωνω συνεχεια το δερμα μου.Μποει καποιος που εχει κανει θεραμεια με Ισοτρετινοίνη να μου προτεινει καποια ενυδατικη κρεμα.Χρησιμοποιω Bepanthol για την ωρα και θα ηθελα να δοκιμασω τιποτα καλυτερο Ευχαριστω
Critter Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εγω παντως που εκανα τη θεραπεια με Ισοτρετινοινη μεν αλλα με το tretin (σαν το raccutane σε συσταση), δεν εβαλα ποτε ενυδατικη. Ειχα μια ξυροδερμια αλλα τπτ το φοβερο....Επισης κατα ενα περιεργο τροπο μου έιχε πεσει και η χοληστερινη αντι να μου παει 250 που λεγανε. Ο τοτε γιατρος μου, μου ειχε πει οτι το tretin ειναι πιο καινουργιο απο το raccutane και γί'αυτο μου εδωσε αυτο. Δεν ξερω αν αυτο ευθυνεται που δεν αντιμετωπισα τις περισσοτερες απο τις παρενεργειες. Πάντως η bepanthol λέγεται οτι είναι η καλύτερη.
danton Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 εχω βολευτει με την bepanthol αλλα πρεπει να βαζω 4-5 φορες την ημερα για να αποφυγω την ξερη επιδερμιδα και το κοκκινισμα του δερματος. Παντως για το σωμα ειναι τελεια αλλα για το προσωπο ψαχνω καποια αλλη ενυδατικη που θα χρειαζεται λιγοτερες εφαρμογες μεσα στην ημερα
evabb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 δοκιμασε την dramatically της clinique https://myobsession.com.au/shopping/images/Clinique%20Dramatically%20Different%20No%20pump.jpg δυνατο πραμα μονο για ενυδατωση τπτ αλλο
prigkipessa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 μπορω να βρω αυτο το φαρμακο σε φαρμακεια και χωρις συνταγη γιατρου? σε ι μορφη ειναι? θελω πληροφοριες.....
danton Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 μπορω να βρω αυτο το φαρμακο σε φαρμακεια και χωρις συνταγη γιατρου? σε ι μορφη ειναι? θελω πληροφοριες..... δεν ειναι ενα φαρμακο που πρεπει να παιρνεις χωρις επιβλεψη γιατι δεν πας σε εναν δερματολογο?
snik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 danton επειδη εχω και εγω προβλημα ακμης και μαλλον θα ξεκινησω και εγω την αγωγη με τα Raccutane (αν θυμαμαι καλα ετσι μου τα ειπε ο δερματολογος) αλλα μου ειπε οτι θελει εξετασεις καθε μηνα και προσοχη στην διατροφη οποτε τα ψιλοφοβαμαι γιατι λογο δουλειας μαλλον δεν θα μπορω να το τηρησω αυτο. Διαβασα και σε κατι αλλα φορουμ οτι τους πρωτους μηνες σου κανουν ξηροδερμια και βγαινουν ολα τα σπυρακια μαζεμενα, σε εσενα εγινε κατι τετοιο η ειναι οπου τυχει; Τελος του μηνα θα κανω τις αιματολογικες για να δει αν μπορω να τα παρω και μεχρι τοτε προσπαθω να ψαχτω λιγο παραπανω στο θεμα...
danton Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 danton επειδη εχω και εγω προβλημα ακμης και μαλλον θα ξεκινησω και εγω την αγωγη με τα Raccutane (αν θυμαμαι καλα ετσι μου τα ειπε ο δερματολογος) αλλα μου ειπε οτι θελει εξετασεις καθε μηνα και προσοχη στην διατροφη οποτε τα ψιλοφοβαμαι γιατι λογο δουλειας μαλλον δεν θα μπορω να το τηρησω αυτο. Διαβασα και σε κατι αλλα φορουμ οτι τους πρωτους μηνες σου κανουν ξηροδερμια και βγαινουν ολα τα σπυρακια μαζεμενα, σε εσενα εγινε κατι τετοιο η ειναι οπου τυχει;Τελος του μηνα θα κανω τις αιματολογικες για να δει αν μπορω να τα παρω και μεχρι τοτε προσπαθω να ψαχτω λιγο παραπανω στο θεμα... Τις πρωτες 10 μερες εμφανιστηκε η ξηροδερμια. Τις επομενες 10 ειναι που εγινε ο χαμος. Σαν παστιτσαδα ειχε γινει η μουρι μου. Αλλα στο μηνα σταματησαν να βγαινουν και απο τοτε εχω βγαλει 3-4 μονο. Αλλες παρενεργειες ειναι στον 2ο μηνα εντονοτατη τριχοπτωση αλλα και αυτη σταματησε περιπου στον 4ο μηνα. Πλεον τα μαλλια μου ειναι σε καλυτερη κατασταση απο πριν την θεραπεια αλλα εγω ειχα και υπερβολικη λιπαροτητα. Χοληστερινη ανεβηκε αλλα δεν προσεχα και ολας Ο καθενας αντιδρα διαφορετικα.Εγω γενκα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα και παρολου που ειχα συμπτωματα εκτος απο την τριχοπτωση τα αλλα δεν ηταν τοσο τρομερα και δεν επειρεαζουν τον ρυθμο της ζωης σου. Ισως μονο τον πρωτο μηνα μοναχα εκει που γινετε η εκρηξη της ακμης
De@th L0rd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Καμια καλή κρέμα για τα χέρια; Ξεραίνονται με το κρύο. Έχω δοκιμάσει τη Nivea και μια γερμανική HandSan αλλά η πρώτη δε κάνει δουλειά και η δεύτερη βρωμάει σαν φλόκια δεκαετίας. Υπόψιν ξεραίνονται πολύ τα χέρια ε και τα γάντια δε βολεύουν.
leftermann Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Καμια καλή κρέμα για τα χέρια; Ξεραίνονται με το κρύο. Έχω δοκιμάσει τη Nivea και μια γερμανική HandSan αλλά η πρώτη δε κάνει δουλειά και η δεύτερη βρωμάει σαν φλόκια δεκαετίας. Υπόψιν ξεραίνονται πολύ τα χέρια ε και τα γάντια δε βολεύουν. τα χέρια μου στο κρύο σκάνε μέχρι που ματώνουν. Δοκίμασα διάφορες, από νιβέα μέχρι ακριβές "φαρμακευτικές". Μόνο η Vaseline intensive care στρώνει τα τρυφερά χεράκια μου
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 τα τρυφερα χερακια σου για μην γινουν σαν βομβαρδισμενο τοπιο θελουν γαντια. οι κρεμες ειναι για στα στρωσουν λιγο οχι για να τα προστατευσουν.
leftermann Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ούτε τα γάντια προστατεύουν τα τρυφερά χεράκια μου... Κλαψ...
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 μα τι γαντια εχεις κι εσυ; πλεκτα; δερματινα θελει, επισης δουλειες που περιλαμβανουν νερα και σαπουνια καταστρεφουν το δερμα
leftermann Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 φοράω δερμάτινα χοντρά γάντια, αλλά κυκλοφορώ με μηχανή και κανένα γάντι δεν είναι αρκετό. Επίσης, στην δουλειά μου πλένω τα χέρια μου με σαπούνι τουλάχιστον 15 φορές την μέρα. Αναγκαστικά. Οπότε το βράδυ πριν κοιμηθώ πασαλείφω στα τρυφερά χεράκια μου μια στρώση vaseline intensive care καναδυοτρείς πόντους, και περιμένω να την απορροφήσει. Και μετά τα τρυφερά χεράκια μου είναι και πάλι βελούδινα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα