screenshot Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ειστε να κανονισουμε ενα "παρτι γριπης"? Αν μη τι αλλο, εμεις τα μελη του Insomnia μπορουμε να θωρακιστουμε!
VitamineQ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 εγώ λέω να οργανώσουμε μια παρτούζα. αν μη τι άλλο εμείς τα μέλη του insomnia μπορούμε να γ@#%@$ τι π@π@ριές είναι αυτές; πιστεύω οτι το είπες για πλάκα γιαυτο η απάντηση είναι για πλάκα. αν τοπες σοβαρά τότε δεν απαντώ καν, γιατί θα πάω για ban κατευθείαν
nikos21aek Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Σε κόβω να τρώς κανένα ban για πλάκα όμως! Ψηφίζω ασυλία πάντως εγώ! Legendary απάντηση!
screenshot Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Παιδια, τα παρτι γριπης δεν ειναι παρανομα και μαλιστα καποιοι γιατροι συνιστουν αυτο το τροπο προφυλαξης, οποτε γιατι ban? Προσωπικα δεν θα εκανα ποτέ κατι τετοιο... γιατι εγω δεν προκειται να νοσησω ετσι κι αλλιως
alexis333 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Παιδια, τα παρτι γριπης δεν ειναι παρανομα και μαλιστα καποιοι γιατροι συνιστουν αυτο το τροπο προφυλαξης, οποτε γιατι ban?Προσωπικα δεν θα εκανα ποτέ κατι τετοιο... γιατι εγω δεν προκειται να νοσησω ετσι κι αλλιως Mπραβο ρε. Πως το ξερεις απο τωρα αυτο ?? Πηρες το εμβολιο ?? :lol::lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:44 ---------- Αλλα και το εμβολιο να πηρες παλι υπαρχει περιπτωση να νοσησεις
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Παιδια, τα παρτι γριπης δεν ειναι παρανομα και μαλιστα καποιοι γιατροι συνιστουν αυτο το τροπο προφυλαξης, οποτε γιατι ban?Προσωπικα δεν θα εκανα ποτέ κατι τετοιο... γιατι εγω δεν προκειται να νοσησω ετσι κι αλλιως Πως ακριβώς θα ήταν παράνομα? Και να πηδήξεις από τον 8ο δεν είναι παράνομο, αλλά δεν το κάνεις. Btw, οι γιατροί δεν συνιστούν να αρρωστήσεις, είναι αντίθετρο στον όρκο του Ιπποκράτη, και η γνωστή ιστορία με τα αντισώματα που αποκτάς έχει απλά μια κάποιια βιολογική βάση, αλλά καμία ηθική. Και το σημαντικότερο, οι γιατροί λένε ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να επιδιώξεις να κολλήσεις έναν τέτοιο ιό χωρίς να γνωρίζεις 100% τον οργανισμό σου (που είναι σχεδόν αδύνατο) γιατί απλά δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις που θα σε "χτυπήσει" και τι μπορεί να πάθεις. Η σιγουριά της ανοσίας σου από πού προέρχεται? Τρως με τα ασημένια κουταλάκια που ανέφερε ο Άνθιμος τις προάλλες για την Θεία Κοινωνία, που πάνω τους δεν επιβιώνει ο ιός??
geovard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Επειδή δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα κολλήσουν τον ιό απλά με χορό σκέφτονται να το γυρίσουν σε πάρτυ με ..ούζα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.