JohnEngineer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Θέλω να πάρω γάντια πυγμαχίας... Ποιά θεωρούνται καλά και τί πρέπει να προσέξω στην αγορά? Επίσης υπάρχει πρόβλημα άν κάνεις προπόνηση στο σάκο με γάντια αγώνα και όχι με γάντια σάκου? Τα γάντια αγώνα μου φαίνονται πιό ασφαλή...
kfyros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ο προπονητής σου τι προτείνει? Υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε κόστη, αλλά τα αξίζουν τα λεφτά τους. Τα everlast ως γνωστόν είναι τα top. Σειρές δεν θυμάμαι, αλλά είναι πανάκριβα.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Everlast μαμάνε δεν καταλαβαίνουν χριστό.Αλλά δε θα τα έπαιρνα ποτέ γιατί δεν είναι για τη τσέπη μου. Πχ εγώ θα ήθελα να πάρω αυτά Πολλά τα λεφτά Άρη... Αλλά και πάλι υπάρχουν και φθηνότερα.Αν βρεις σε στόκ αυτό που θες.Θέλει αρκετό ψάξιμο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 απλα μεγαλο ονομα ειναι τα everlast, σε ολυμπιακους, παγκ. πρωταθληματα, κτλ. παιζουν με αλλα γαντια. grant, reyes, green hill, κτλ
JohnEngineer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Everlast Pro Style Training Gloves μαύρο... Έκλεισε.. Θα τα σκάσω για το βίτσιο μου, τί να κάνω?... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας..
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 οχιιιιιι μην πάρεις everlast!Να σε σίγουρος πως μέσα σε ένα τρίμηνο η "γωνία" στο γάντι που είναι ανάμεσα στον αντίχειρα και στα υπολοιπα δάχτυλα θα σου σκιστεί.Τα καλύτερα γάντια ειναι τα twins,ταιλανδέζικα και φτιαγμένα στο χέρι.τα έχω εδώ και δύο χρόνια και είναι ακόμη σαν καινούρια.Ειδικά αν βάζεις και βαζελίνη μετά απο τις προπονήσεις τότε αυτά τα γάντια κρατάν για πάντα.Στο σάκο χρησιμοποιεις διαφορετικό τύπο γαντιών,είναι πιο λεπτά,συνήθως στον αντίχειρα δεν έχουν μαξιλαράκι,και γενικά στην περιοχή της γροθιάς είναι πιο επίπεδα. Τι ύψος/βάρος έχεις για να σου πω νούμερο? από εδώ μπορείς http://www.twinshellas.gr/ 1
JohnEngineer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 οχιιιιιιμην πάρεις everlast!Να σε σίγουρος πως μέσα σε ένα τρίμηνο η "γωνία" στο γάντι που είναι ανάμεσα στον αντίχειρα και στα υπολοιπα δάχτυλα θα σου σκιστεί.Τα καλύτερα γάντια ειναι τα twins,ταιλανδέζικα και φτιαγμένα στο χέρι.τα έχω εδώ και δύο χρόνια και είναι ακόμη σαν καινούρια.Ειδικά αν βάζεις και βαζελίνη μετά απο τις προπονήσεις τότε αυτά τα γάντια κρατάν για πάντα.Στο σάκο χρησιμοποιεις διαφορετικό τύπο γαντιών,είναι πιο λεπτά,συνήθως στον αντίχειρα δεν έχουν μαξιλαράκι,και γενικά στην περιοχή της γροθιάς είναι πιο επίπεδα. Τι ύψος/βάρος έχεις για να σου πω νούμερο? από εδώ μπορείς http://www.twinshellas.gr/ Ούπς.. πάνω που είχα κατασταλάξει... το έψαξα αυτό που λές και έχεις ψιλοδίκιο.. μου το είπε κι άλλος αυτό για το σκίσιμο στο σημείο αυτό.. Παίζομαι πάλι μεταξύ twins και windy... αλλά άμα λές ότι είσαι ικανοποιημένος 2 χρόνια με τα twins.. Είμαι 1,85 ύψος και 115 κιλά αλλα οκ θα πέσω στα 90... για 12αρια μου λένε όλοι..
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 μμμ...1,85 και 115 κιλά...φίλε είσαι ακριβώς στο όριο.Σου κάνουν 12αρια και 14 άρια.Να ξέρεις ότι στα twins γάντια η μόνη διαφορά στα νούμερα είναι το "μαξιλάρι",δηλαδή τα 14αρια είναι πιο φουσκωτά ενώ τα 12αρια λιγότερο μπουριά.Το καλούπι μέσα είναι ίδιο σε όλα τα twins,και πιθανότατα και σε άλλες μάρκες γαντιών.Αμα πάρεις 14αρια να ξέρεις ότι σε προπονήσεις όπου θα κάνετε μόνο ασκήσεις σε σάκους ,μαξιλάρια,σειρές με τον αντίπαλο σου θα είναι απλά perfect.Ενώ τα 12αρια είναι τέλεια για sparring,είναι μικρότερα σε μέγεθος και πιο ελαφριά,οπότε γίνονται ένα με το χέρι σου και έτσι τα ελέγχεις καλύτερα+πιο γήγορα χτυπήματα.Στο sparring βέβαια τα 14αρια έχουν ένα θετικό,καλύπτουν μεγαλύτερη περιοχή του προσώπου.Εντάξει αυτό για ένα έμπειρο ακούγεται αστείο αλλά εσύ επειδή τώρα ξεκινάς ίσως σε βοηθήσει. Εγώ είμαι 1.82 και 88 κιλά και έχω τώρα twins ασπρα 14αρια αλλά μόνο για ασκήσεις.Στο sparring χρησιμοποιώ κάτι παλία olympus 12αρια,αλλά άμα τα δεις έχουν γίνει 10αρια είναι και απο τη φύση τους μικρά. Γνώμη μου,αν πάρεις twins πάρε 12αρια ,αν πάρεις everlast 14αρια. Ελπίζω να βοήθησα. ΥΓ.Πές μας τι πήρες τελικα? YG1.Tι μηχανικός είσαι?
JohnEngineer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 μμμ...1,85 και 115 κιλά...φίλε είσαι ακριβώς στο όριο.Σου κάνουν 12αρια και 14 άρια.Να ξέρεις ότι στα twins γάντια η μόνη διαφορά στα νούμερα είναι το "μαξιλάρι",δηλαδή τα 14αρια είναι πιο φουσκωτά ενώ τα 12αρια λιγότερο μπουριά.Το καλούπι μέσα είναι ίδιο σε όλα τα twins,και πιθανότατα και σε άλλες μάρκες γαντιών.Αμα πάρεις 14αρια να ξέρεις ότι σε προπονήσεις όπου θα κάνετε μόνο ασκήσεις σε σάκους ,μαξιλάρια,σειρές με τον αντίπαλο σου θα είναι απλά perfect.Ενώ τα 12αρια είναι τέλεια για sparring,είναι μικρότερα σε μέγεθος και πιο ελαφριά,οπότε γίνονται ένα με το χέρι σου και έτσι τα ελέγχεις καλύτερα+πιο γήγορα χτυπήματα.Στο sparring βέβαια τα 14αρια έχουν ένα θετικό,καλύπτουν μεγαλύτερη περιοχή του προσώπου.Εντάξει αυτό για ένα έμπειρο ακούγεται αστείο αλλά εσύ επειδή τώρα ξεκινάς ίσως σε βοηθήσει.Εγώ είμαι 1.82 και 88 κιλά και έχω τώρα twins ασπρα 14αρια αλλά μόνο για ασκήσεις.Στο sparring χρησιμοποιώ κάτι παλία olympus 12αρια,αλλά άμα τα δεις έχουν γίνει 10αρια είναι και απο τη φύση τους μικρά. Γνώμη μου,αν πάρεις twins πάρε 12αρια ,αν πάρεις everlast 14αρια. Ελπίζω να βοήθησα. ΥΓ.Πές μας τι πήρες τελικα? YG1.Tι μηχανικός είσαι? Πήρα κάτι μαύρα 12αρια twins απο δερματίνη (τα δερμάτινα τσούζουν λίγο και είναι πιο επαγγελματικά) αλλά είναι όνειρο.. αξίζουν τα λεφτά τους.. τα πρώτα γαντάκια μου είναι, αργότερα θα πάρω και δερματινα υποθέτω.. Βασικά τα 12αρια σάν μικρότερα είναι ότι καλύτερο για σάκο, τα 14αρια θα έλεγα είναι περισσοτερο για προπονήσεις με αντίπαλο.. Όπως και να έχει τα γαντάκια θα τα τιμήσω.. Ηλεκτρολόγος είμαι αλλά να σαι καλά που μου το θύμησες..
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Mπράβο ρε συνάδελφε,καλή επιλογή,καλοφόρετα.
Razor911 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καλημερα , συγνωμη που αναζωγονω το thread μετα απο 4 χρονια αλλα στο search που εκανα δεν ειχε αλλο παρομοιο thread ! Κανω Muay thai και ειμαι περιπου 1.70 και 58-60 kg λεω να παρω γαντια twins 10αρια γιατι εχω κατι αλλες μουφες που μαδανε πλεον.. καλα δεν ειναι τα 10αρια για τις αναλογιες μου ; εχετε να προτεινετε κατι αλλο (μαρκα κλπ ; ) ευχαριστω .. !
djcat Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καλημερα , συγνωμη που αναζωγονω το thread μετα απο 4 χρονια αλλα στο search που εκανα δεν ειχε αλλο παρομοιο thread ! Κανω Muay thai και ειμαι περιπου 1.70 και 58-60 kg λεω να παρω γαντια twins 10αρια γιατι εχω κατι αλλες μουφες που μαδανε πλεον.. καλα δεν ειναι τα 10αρια για τις αναλογιες μου ; εχετε να προτεινετε κατι αλλο (μαρκα κλπ ; ) ευχαριστω .. ! Για σάκο τα θες;
Razor911 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Για σάκο τα θες; οχι για προπονηση-sparring για σακο θα χρησιμοποιω αν ειναι τα παλια γιατι μου εχουνε πει οτι χαλανε (φθειρονται τα γαντια με το καιρο στο σακο) παρεπιπτοντως τα παλια μου ειναι 12oz και ψιλοεπιπλεουν μεσα τα χερια μου , αλλα μπορει να φταιει οτι δεν ειναι καλη μαρκα
linkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 οχι για προπονηση-sparring για σακο θα χρησιμοποιω αν ειναι τα παλια γιατι μου εχουνε πει οτι χαλανε (φθειρονται τα γαντια με το καιρο στο σακο) παρεπιπτοντως τα παλια μου ειναι 12oz και ψιλοεπιπλεουν μεσα τα χερια μου , αλλα μπορει να φταιει οτι δεν ειναι καλη μαρκα Σε τι τιμη τα βρισκεις τα twins τα 10αρια? Γενικα θα προτεινα και adidas παροτι δεν θεωρειται καλη μαρκα....Κατι adidas carbon παναλαφρα που ειχα παρει, υστερα απο 2 χρονια προπονησης, ειναι ακομα σαν καινουρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα