evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μακαρι να συνεχισει ετσι , βεβαια στο τελος μαλλον αρχισε να σαλταρει και να βλεπει οτιναναι αυτο σκεφτηκα κι εγω, και ισως αυτο αποδειχθει
Sellers Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αν έχει κάποιος ελληνικούς υπότιτλους ας κάνει έναν κόπο να μου τους δώσει με ένα π.μ Ευχαριστώ...
black_widow Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο, θα ήταν περίεργο αν κανείς δεν πήγαινε αντίθετα σε αυτό που είδε στο flashforward του . Μακάρι στα επόμενα επεισόδια να παίζει ακόμα λιγότερο ο Feynnes , δεν αντέχεται ...
tzinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 εγω το βρηκα λιγο κουραστικο, ηταν ενα ολοκληρο επεισοδειο με αναφορες στο αν μπορει να αλλαξει η μοιρα η οχι, οπου μπορουσαν το πετουσανε. Αλλα ειχε καποια βελτιωση, ειχε φαση και το κλαμπ που φτιαξανε, λιγο ποιο σκοτεινη ατμσφαιρα. Αυτο που με χαλαει απιστευτα σε αυτη την σειρα, ειναι οτι οποια προσπαθεια κανουν για small talk για να γεμισουν τον χρονο ειναι lame και βγαζει μια ψευτομαγκια η αγγουρο χιουμορ. Και δυστηχως επειδη το να γεμιζουν τον χρονο ποιανει κανα 80% του επεισοδοιου, εχει πολλα τετοια
paschalia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ΓΙα όσους αγαπούν/τους αρέσουν αυτού του είδους οι σειρές,δεν είναι άθλιο. Δεν είναι βαρετό,κουραστικό κλπ. σε σημείο να πεις ''Τζάμπα το μπαντγουιθ που ξόδεψα''. 'Εχει αρκετά ενδιαφέροντα σημεία και προσωπικά θεωρώ ότι όντως τα φλασμπακ θα βγουν αλήθεια,ανεξαρτήτως των προσπαθειών για να αλλαχτούν .
NOMIKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ΓΙα όσους αγαπούν/τους αρέσουν αυτού του είδους οι σειρές,δεν είναι άθλιο.Δεν είναι βαρετό,κουραστικό κλπ. σε σημείο να πεις ''Τζάμπα το μπαντγουιθ που ξόδεψα''. 'Εχει αρκετά ενδιαφέροντα σημεία και προσωπικά θεωρώ ότι όντως τα φλασμπακ θα βγουν αλήθεια,ανεξαρτήτως των προσπαθειών για να αλλαχτούν . Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.
Kasrith Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Θα σας τα χαλασω εδω μαγκες... Συμφωνα με τον Robert Sawyer, ο συγγραφεας του βιβλιου, ο οποιος δηλωσε στην αρχη της σεζον, οτι η σειρα δεν διαφερει κατα πολυ απο το βιβλιο, το μελλον μπορει να αλλαξει... Η σειρα δεν μεχει ενθουσιασει καθολου, ισως φταιει οτι εχω διαβασει το βιβλιο, το οποιο ηταν εξαιρετικο.. Η σειρα, οπως εχετε αναφερει, ειναι πολυ αλα Grey's Anatomy. Ισως με την μεγαλη επιτυχεια των σειρων νοσοκομειου πχ ER, House ktl ktl ktl, πηραν ενα πολυ ωραιο και ενδιαφερον concept και αντι να σιγκεντρωθουν στο θεμα, μας δειχνουν την ερωτικη ζωη των γιατρων κτλ. Ελεος δλδ. Το εχω ηδη "κοψει", και το βλεπω μονο αν δεν εχω κατι αλλο ποιο ενδιαφερον να κανω. Η σειρα εχει το ενδιαφερον (και αλλαγμενο κατα πολυ με το βιβλιο) του Suspect 0, και το κυνηγι αυτο. Τιποτα αλλο κατα τι γνωμη μου BTW : Στο βιβλιο, αυτος που αυτοκτονει νωρις στην ιστορια, αποδεικνειωντας οτι μπορουμε να αλλαξουμε τελικα το μελλον, ηταν αδερφος του Δημητρη.
vaso7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, συγγραφέας, τίτλος, εκδόσεις. Θα έλεγες οτι αξίζει να το διαβάσει κάποιος ή θα χαλάσει το σασπενς της σειράς? Εμένα μπορώ να πω οτι προς το παρόν μου αρέσει αρκετά η σειρά, αν εξαιρέσεις το μεγάλο βάρος που ρίχνουν στις ερωτικές ιστορίες.
Kasrith Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Περισσοτερες πληροφοριες θα βρεις εδω Πιστευω πως αν δεν το ειχα διαβασει, να μαρεσε η σειρα. Αλλα παλι, με τοσο επικεντρο της ζωες των χαρακτηρων, δεν νομιζω να με εντυπωσιαζε. Το βιβλιο ειναι σαφως επιπεδα ανωτερο.
Kasrith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μπορω να πω οτι το σημερινο επισοδειο ηταν το πρωτο που με κρατησε λιγο σε αγωνια... Ισως επειδη τωρα αλλαξε το παιχνιδι απο το τελος του προηγουμενου οπου μαθανε πως μπορουνε να αλλαξουν το μελλον. Ειχαμε καποιες εξελιξεις, και μου φαινεται οτι πλεον αρχισε να αποκταει ενα κεντρικο νοημα και μια ροη η σειρα. Καιρος ηταν. Ελπιζω μονο να μη πεσει παλι σε στηλ σαπουνοπερας.
tzinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 για μενα συνεχιζονται οι προχειροτητες, ειναι ισως η σειρα (απο τις μεγαλες, εμπορικες) με τους χειροτερους διαλογους, απιστευτες προχειροτητες και χαζομαρες. Ο χαρακτηρας του τσαρλι εναι για πολλες ντοματες, ειδικα οταν προτωεμφανιστικε εκει που εκανε καμακι σε μια γκομενα και της ελεγε πανε βαλε στο γκουγκλ quantum physicist genius και ξαφνικα αρχιζει και καβλωνει αυτη, διοτι τετοιες γυναικες ψαχνουν νερτσουλες φυσικους που μοιαζουν με γκομπλινς. Και το χειροτερο ειναι οτι βγαζει μια φωτο του τσαρλι με τα σωβρακα, ΕΛΕΟΣ! Αααα και η γκομενα λεει δε σε πιστεψα γιατι ολοι μου την πεφτουν με αυτη την ατακα. Και στα επομενα επεισοδεια εχει ενα στυλακι λες και ειναι συνδυασμος τζεημς μποντ με μαρλον μπραντο. Σκυψεεεε τσαρλλλιιιι, ερχεται ντοματα Η δε σημερινη σκηνη με το ποκερ (ω τι σασπενς) ηταν εξισου γελεια οσω και οι διαλογοι τους, ειδικα ποιο πριν που του πεταει την ιδεα για την παρτιδα. Ειναι δε τοσο κουλ που το συζητανε και μπροστα στους αλλους ανυποψιαστους. Που διαολο τα σκεφτονται. Αμ δε το αλλο που πανε την τυπισα να για να τους πει τι εγινε ( με το βιντεακι στο κινητο), την ρωταει "ειδες κανα προσωπο, μπορεις να τους περιγραψεις?', μα βρε μαλακα εδω απο το ιδιο βιντεακι κινητου μου εκανες τρελο ζουμ στο χερι και ειδες το τατου, δεν μπορεις να δεις πανω κατο και τα χαρακτηριστικα του προσωπου? Το αλλο βιντεο απο το σταδιο παλι το εχουν ξεκωλοιασει στο ζουμαρισμα.
sheik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Πφφφ...πολυ χαλι το επεισοδιο. Ελεος, βαρεθηκα το 70% των διαλογων να ειναι ΚΑΘΕ φορα " μπορουμε να αλλαξουμε το μελλον? Δε μπορουμε να αλλαξουμε το μελλον. Τι κι αν μπορουσαμε να το αλλαξουμε?" κλπ κλπ. Μιλαμε για τρελο repeat στους διαλογους
black_widow Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Πφφφ...πολυ χαλι το επεισοδιο. Ελεος, βαρεθηκα το 70% των διαλογων να ειναι ΚΑΘΕ φορα " μπορουμε να αλλαξουμε το μελλον? Δε μπορουμε να αλλαξουμε το μελλον. Τι κι αν μπορουσαμε να το αλλαξουμε?" κλπ κλπ. Μιλαμε για τρελο repeat στους διαλογους +1. Σκέφτομαι σοβαρά να διαβάσω το βιβλίο και να παρατήσω την σειρά. Οι διάλογοι είναι τρελά κοινότυποι... Και η θεωρία συνομωσίας με την στρατιωτικό, αυτή και αν ήταν πρωτότυπη Κρίμα και είχα αρχίσει να ελπίζω ότι θα πάρει τα πάνω της η σειρά λόγω του καλού προηγούμενου επεισοδίου... Κλισέ και πάλι κλισέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.