Προς το περιεχόμενο

FlashForward

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη με το που εμαθα οτι κοβεται αποφασισα να μην δω τα τελευταια 5-6 επισοδεια που ειχα στοκαρει, μπορει καποιος που εχει διαβασει το βιβλιο να μου πει με πμ τελικα τι γινεται, ποιος ευθυνεται, τι εχει συμβει κτλ?

Μεγαλη απογοητευση η σειρα, το καλυτερο κομματι ειναι στην αρχη που ειχαμε πιασει κουβεντα για βιβλια και μου δωσατε ωραιες προτασεις για βιβλια Φυσικης

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επειδη με το που εμαθα οτι κοβεται αποφασισα να μην δω τα τελευταια 5-6 επισοδεια που ειχα στοκαρει, μπορει καποιος που εχει διαβασει το βιβλιο να μου πει με πμ τελικα τι γινεται, ποιος ευθυνεται, τι εχει συμβει κτλ?

Μεγαλη απογοητευση η σειρα, το καλυτερο κομματι ειναι στην αρχη που ειχαμε πιασει κουβεντα για βιβλια και μου δωσατε ωραιες προτασεις για βιβλια Φυσικης

Πόσα επεισόδια είπαμε ότι έχεις δει;

Δημοσ.

Μεχρι τα 2 πρώτα μετά το μεγαλο break στις γιορτες, ποσα ειναι, 13-14?Καπου εκει.

Σε σχεση με αυτο που ελπιζαμε το καλοκαιρι δεν νομιζω να ειναι ικανοποιημενος κανεις.

Δημοσ.

Μολις τσεκαρα...

7 επισοδεια δεν εχω δει, ποσο να βελτιωθηκε κατι που εκαιγε την βενζινη του βιβλιου και ηταν φανερο οτι οι παραγωγοι δεν το ειχαν?Και να βελτιωθηκε, καλα καναν και το εκοψαν, αφου στη 2η σεζον θα εμεναν με το ...στο χερι

Θα μου πει καποιος το τελος?

Δημοσ.
ακόμα δεν έχει τελειώσει,πάντος από άλλα πολλά ,είναι αρκετά καλύτερο.

Απο αλλα πολλα θα μπορουσε να ειναι καλυτερο ναι.Γνωμη μου, tv σειρα που ολοκληρωνεται μεσα σε μια season δεν αξιζει καν να την δεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
Γνωμη μου, tv σειρα που ολοκληρωνεται μεσα σε μια season δεν αξιζει καν να την δεις.

ναι σαν το άθλιο το Band of Brothers :o

Δημοσ.

Παρατηρηση το Βand of brothers ανηκει στην κατηγορια των tv mini series.Δευτερο καθεσαι και συγκρινεις το επικο Band of brothers με αυτη την μπουρδα.Προσεξε δεν ειπα πως το flash δεν ειναι καλο αλλα τι να κανουμε οταν πλασαρεσαι ως ο διαδοχος του lost(οχι οτι το lost ειναι καλυτερο) και τελικα τρεχεις να τελειωσεις την μια και μοναδικη σεζον κατι δεν παει καλα.Δεν με νοιαζει γιατι κοπηκε, εχεις μια σεζον ολοκληρωμενη αυτο ειναι το γεγονος τωρα αν και ισως αμα συνεχιζοταν θα εσπαγε ταμεια αυτο δεν μπορω να το ξερω ουτε εσυ πιστευω.Αλλα το ειπα κιολας οτι θα μπορουσε να ειναι πραγματικα μια πολυ καλη σειρα.

p.s:Ο Tom Hanks ειναι απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους.Χτυπησες νευρο.:devil:

Δημοσ.

Ειχα δει 3-4 επεισοδια (τοτε Σεπτεμβρη) αλλα το παρατησα σε καποια στιγμη. Απ'οτι φαινεται δεν εχασα και κατι. Κριμα ομως γιατι ηθελα να το ξαναρχισω (μαλλον το κοβω προς fringe πλευρα τωρα).

Δημοσ.

Και γω καπου τοσα ειχα δει... Ειχα σκοπο να το αρχισω αλλα μαλλον δεν. Το fringe ειναι κλασεις ανωτερο, ξεκινα χωρις δευτερη σκεψη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...