Predatorkill Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Καλημερα, χτες μου φερανε στο γραφειο μια LG W2452V και την συνδεσα πανω στο PC μου που εχει μια ASUS 8600GTS με DVI-D. Εκει που δουλευω λοιπον, σβηνει για λιγο η οθονη, και μετα αναβει παλι. Αυτο κραταει 1 second και σβηνει και το μπλε λαμπακι λειτουργιας (δεν προλαβαινει να γινει ουτε καν πορτοκαλι (stand by)). Η αναλυση που την τρεχω ειναι native στα 1920χ1200 και οι drivers ειναι οι τελευταιοι. Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδες; Δοκιμασα να αλλαξω DVI port στη καρτα αλλα κανει τα ιδια. Αυτο συμβαινει μια-δυο φορες την ημερα αντε τρεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 δοκίμασε την οθόνη σε κάνα φίλο σου για να δεις αν φταίει αυτή και όχι το pc
Mourgolikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μπορεί να έχει πρόβλημα και η τροφοδοσία ρεύματος της οθόνης, αν και πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα της ίδια της οθόνης ή της κάρτας γραφικών. Αν μπορείς αντάλλαξε την οθόνη με αυτή άλλου pc και δες αν εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα σε κάποια από τις 2 οθόνες.
parsifal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 >http://forum.doom9.org/showthread.php?t=115696 Μήπως φτιάχνει με αυτό το registry hack; Αντιμετώπισα κι εγώ παλιότερα παρόμοιο πρόβλημα και το σχετικό .reg αρχειάκι έκανε δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.