john4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 γεια σας παιδια,λοιπον χρειαζομαι βοηθεια...πριν απο 10 μερες αγορασα ενα ssd λοιπον επειδη ειχε παρουσιαστει ενα προβλημα ειπα να τον παρω μαζι με τον υπολογιστη να τον παω στο πλαισιο ωστε αν εχει προβλημα να μου τον αλαξουν...λοιπον τωρα ξεκιναει η περιπετια!τον ειχαν εκει μια βδομαδα και δεν καταφεραν να τον φτιαξουν και μου ζητισαν να βρω να παρω κατι αλλο...αυτοι επιδη δεν ξερουν τι τουσ γινεται εκαναν πηραμτα εκει ολοι μαζι,ενας εξηπνος πηγε και εκανε bios update και μου το ειπε κιολας...εγω πριν την ολη ιστορια τον ειχα το επεξεργαστη και δουλεβε στα 3,7 (i7 ειναι) συνεχεια...οπος ξερουμε οι i7 δουλεβουν εκει που θελουν και ας τους εχεις κανει οvercloking και συμφωνα με τις καταληλες ρυθμισεις τον δικο μου τον ειχα στα 3,7 και δουλεβε εκει συνεχεια χωρις να ανεβοκατεβενει...λοιπον οταν ανοιξα cpuz και core temp διαπιστοσα εκπληκτος οτι ο επεξεργαστης δουλεβε στο 1,6 ο πολλαπλασιαστης απο το 20 ειχε πεσει στο 14...τρελαμενος εγω παω και τον ανεβαζω στα 3,7 ανοιγω cpuz και δουλεβε στα 2,2 αντι να δουλεβει στα 3,7...κτι εχει γινει στο κενουριο bios και μου ριχνει τον πολλαπλασιαστη απο το 20 στο 14... παιδια τι λετε να κανω,αν βαλω την εκδοση του bios που ειχε απο το εργοστασιο η μητρικη(msi eclipse) λετε να δουλεψει...sorry για το μεγαλο κειμενο αλλα δεν ξερω τι να κανω...περιμενω βοηθεια!!
eSATA Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 το multiplier οπως και το ρευμα κατεβαινουν οταν ο επεξεργαστης δουλευει idle ή δε χρειαζεται πολυ ισχυ.
john4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 το multiplier οπως και το ρευμα κατεβαινουν οταν ο επεξεργαστης δουλευει idle ή δε χρειαζεται πολυ ισχυ. ναι αλλα πριν δουλεβε συνεχος στα 3,7 ακομα και οταν δουλεβε idle...ειναι δυνατον να πεφτει στα 2,2...??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 μπαίνεις στο bios και κάνεις disable επιλογές εξοικονήμησης ενέργειας και έτσι... C1E, speedstep, EIST για παράδειγμα
john4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 μπαίνεις στο bios και κάνεις disable επιλογές εξοικονήμησης ενέργειας και έτσι... C1E, speedstep, EIST για παράδειγμα πιστευεις θα δουλεψει με αυτα...??σκευτομουν να βαλω την εκδοση του bios που ειχε απο το εργοστασιο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ναι γιατί είναι από default enabled και ότι κάνεις bios update το bios μπαίνει με τις default ρυθμίσεις όπως φαντάζεσαι θα πρέπει να αλλάξεις και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις που είχες πειράξει γιατί πλέον είναι στις εργοστασιακές
john4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ναι γιατί είναι από default enabled και ότι κάνεις bios update το bios μπαίνει με τις default ρυθμίσεις όπως φαντάζεσαι θα πρέπει να αλλάξεις και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις που είχες πειράξει γιατί πλέον είναι στις εργοστασιακές ναι το ξερω οτι πρεπει να αλλαξω και τις αλλες ρυθμισεις,απλα πριν ειχα κανει μονο overclocking και δουλεβε συνεχεια στα 3,7 δεν χρειαστικε δηλαδη να απενεργοπιησω κατι... θα δοκιμασω αυτα που μου ειπες και θα σας πω! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:09 ---------- ThReSh + 1.000.000.000.000 φοβερος!!!χρειαστικε να απενεργοπιησω τελικα μονο το EIST ετσι μου εμφανισε τον πολλαπλασιαστη τον εβαλα στο 20 και ειναι μια χαρα,δουλεβει συνεχος στα 3,7!!ευχαριστω πολυ..!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 np για ποια μητρική μιλάγαμε παρεπιπτόντως?
darklordvader77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 msi eclipse συμφωνα με τον topic starter (#1 post)
eSATA Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 βρε john4 ποιος ο λογος να δουλευει παντα με φουλ ρευμα το cpu;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 καταραμένη παρένθεση, δεν φαινόταν ---------- Post added at 19:38 ---------- βρε john4 ποιος ο λογος να δουλευει παντα με φουλ ρευμα το cpu; σε περίπτωση που κάνει κάποιος benchmarking χάνει σε επιδόσεις εξαιτίας της αλλαγής συχνότητας
john4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 συμφωνω με τον ThReSh...παιδια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.