giorgos147 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Eγώ να προτείνω το δικό μου; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Haf 932, κύριοι.
lagoudakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 απλα παιδια θελω να εχει και στο πλαι τζαμι γιατι εχω μπλε ανεμιστηρακια οπως και led και θα ηθελα να τα βλεπω:-)
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 απλα παιδια θελω να εχει και στο πλαι τζαμι γιατι εχω μπλε ανεμιστηρακια οπως και led και θα ηθελα να τα βλεπω:-) Στο Haf, πιστεψε με θα τα βλέπεις. Είναι όλο ανοιχτό, έχει και τζαμάκι(μικρό μεν, τζαμάκι δε). Σίγουρα τα φώτα σου δε θα πάνε τσάμπα.
N.I.C Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Τσέκαρε και αυτό με τζαμι στο πλάι...Πολύ καλό και παρά το γεγονός ότι είναι Middle, έχει τρελή άπλα μέσα ...Αλλιώς αν θες οποσδήποτε full, όπως προτάθηκε και πριν, Stacker ή CosmosS+το πλαινό παράθυρο.
lagoudakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Τσέκαρε και αυτό με τζαμι στο πλάι...Πολύ καλό και παρά το γεγονός ότι είναι Middle, έχει τρελή άπλα μέσα ...Αλλιώς αν θες οποσδήποτε full, όπως προτάθηκε και πριν, Stacker ή CosmosS+το πλαινό παράθυρο.το ειχα δει,και ειναι και σε πολυ καλη τιμη,απλα το φοβαμε μην με παρουν οριακα τα πραγματα... αν και οπως το βλεπω παω για cosmos..δεν θελω σε 2-3 χρονια να αλλαζω παλι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:26 ---------- Στο Haf, πιστεψε με θα τα βλέπεις. Είναι όλο ανοιχτό, έχει και τζαμάκι(μικρό μεν, τζαμάκι δε). Σίγουρα τα φώτα σου δε θα πάνε τσάμπα. λες ε;απο χωρο σου ειναι οκ;
N.I.C Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 το ειχα δει,και ειναι και σε πολυ καλη τιμη,απλα το φοβαμε μην με παρουν οριακα τα πραγματα... αν και οπως το βλεπω παω για cosmos..δεν θελω σε 2-3 χρονια να αλλαζω παλι Χωράει ακόμα και 2πλο ψυγείο μέσα (το χει ο bro και το έχω δουλέψει γιαυτό στο λέω, έχει άπλα μεγάλη, δεστό από κοντά αν θες)
lagoudakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 οκ τhanks θα του ριξω μια ματια αν και μου καρφωθηκε στο μυαλο τελικα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806666 ειδα και κατι βιντεακια στο youtube και μου την εχει δωσει...παιδια σας ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας
dhmak Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 CoolerMaster Storm Scout νομίζω το πιό έυχρηστο κουτί (εσωτερικά & εξωτερικά) αυτής της εποχής και με καλή τιμή.
giorgos147 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 λες ε;απο χωρο σου ειναι οκ; Μια χαρά. Άριστα. Όπως θα δεις, έχω μαζεμένα τα καλώδια, αλλά το θέμα με μένα είναι οτι το τροφοδοτικό μου, δεν έχει αποσπώμενα καλώδια. Οι φωτογραφίες είναι πολύ... Για να είναι. Δε μπορούσα κάτι καλύτερο. CoolerMaster Storm Scout νομίζω το πιό έυχρηστο κουτί (εσωτερικά & εξωτερικά) αυτής της εποχής και με καλή τιμή. Σαν το Haf είναι, αλλά σε Midi.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δυστυχως στο στακερ μπαινει επανω ο τροφοδοτικος Και που'ναι το κακό σ'αυτό?
UpToDate_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Τσέκαρε και αυτό με τζαμι στο πλάι...Πολύ καλό και παρά το γεγονός ότι είναι Middle, έχει τρελή άπλα μέσα ...Αλλιώς αν θες οποσδήποτε full, όπως προτάθηκε και πριν, Stacker ή CosmosS+το πλαινό παράθυρο. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1309013&page=6&category=69977695&catalog=20 Πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει ποτε μου στα 75 ευρω... Εξωτερικο αν θελει το βρισκει και με πλαινο...αφηστε που κοστιζει μολις 60 δολλαρια η εκδοση που εδω κανει 75....
Alexisssss Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Και που'ναι το κακό σ'αυτό? Aπλα βοηθαει στο cable management. Εξαλου δεν ειπα οτι ειναι κακο κουτι,απλα κατι ειχε αναφερει το παιδι οτι θελει το τροφοδοτικο στο κατω μερος.Γι'αυτο και το "δυστυχως"
lagoudakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Aπλα βοηθαει στο cable management.Εξαλου δεν ειπα οτι ειναι κακο κουτι,απλα κατι ειχε αναφερει το παιδι οτι θελει το τροφοδοτικο στο κατω μερος.Γι'αυτο και το "δυστυχως" ακριβως,με το τροφοδοτικο κατω τα μαζευεις πιο ευκολα τα καλωδια πραγμα που βοηθαει στην ψυξη νομιζω Μια χαρά. Άριστα. Όπως θα δεις, έχω μαζεμένα τα καλώδια, αλλά το θέμα με μένα είναι οτι το τροφοδοτικό μου, δεν έχει αποσπώμενα καλώδια. Οι φωτογραφίες είναι πολύ... Για να είναι. Δε μπορούσα κάτι καλύτερο. Σαν το Haf είναι, αλλά σε Midi. οντως δεν ειναι και ασχημο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 το Stacker έχει αρκετό χώρο για να βάλεις τα καλώδια του τροφοδοτικού στο δεξιά πίσω μέρος (δλδ πίσω από την μητρική) του κουτιού, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.