Προς το περιεχόμενο

Ποιο απο τα 2 κουτια;

lagoudakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απλα παιδια θελω να εχει και στο πλαι τζαμι γιατι εχω μπλε ανεμιστηρακια οπως και led και θα ηθελα να τα βλεπω:-):-)

Δημοσ.
απλα παιδια θελω να εχει και στο πλαι τζαμι γιατι εχω μπλε ανεμιστηρακια οπως και led και θα ηθελα να τα βλεπω:-):-)

Στο Haf, πιστεψε με θα τα βλέπεις. Είναι όλο ανοιχτό, έχει και τζαμάκι(μικρό μεν, τζαμάκι δε). Σίγουρα τα φώτα σου δε θα πάνε τσάμπα.:-)

Δημοσ.

Τσέκαρε και αυτό με τζαμι στο πλάι...Πολύ καλό και παρά το γεγονός ότι είναι Middle, έχει τρελή άπλα μέσα ;)...Αλλιώς αν θες οποσδήποτε full, όπως προτάθηκε και πριν, Stacker ή CosmosS+το πλαινό παράθυρο.

Δημοσ.
Τσέκαρε και αυτό με τζαμι στο πλάι...Πολύ καλό και παρά το γεγονός ότι είναι Middle, έχει τρελή άπλα μέσα ;)...Αλλιώς αν θες οποσδήποτε full, όπως προτάθηκε και πριν, Stacker ή CosmosS+το πλαινό παράθυρο.
το ειχα δει,και ειναι και σε πολυ καλη τιμη,απλα το φοβαμε μην με παρουν οριακα τα πραγματα...:X αν και οπως το βλεπω παω για cosmos..δεν θελω σε 2-3 χρονια να αλλαζω παλιB)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:26 ----------

Στο Haf, πιστεψε με θα τα βλέπεις. Είναι όλο ανοιχτό, έχει και τζαμάκι(μικρό μεν, τζαμάκι δε). Σίγουρα τα φώτα σου δε θα πάνε τσάμπα.:-)
λες ε;απο χωρο σου ειναι οκ;:rolleyes:
Δημοσ.
το ειχα δει,και ειναι και σε πολυ καλη τιμη,απλα το φοβαμε μην με παρουν οριακα τα πραγματα...:X αν και οπως το βλεπω παω για cosmos..δεν θελω σε 2-3 χρονια να αλλαζω παλι

Χωράει ακόμα και 2πλο ψυγείο μέσα :-D (το χει ο bro και το έχω δουλέψει γιαυτό στο λέω, έχει άπλα μεγάλη, δεστό από κοντά αν θες)

Δημοσ.

οκ τhanks θα του ριξω μια ματια αν και μου καρφωθηκε στο μυαλο τελικα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806666 ειδα και κατι βιντεακια στο youtube και μου την εχει δωσει...παιδια σας ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας

Δημοσ.

λες ε;απο χωρο σου ειναι οκ;:rolleyes:

Μια χαρά. Άριστα.

Όπως θα δεις, έχω μαζεμένα τα καλώδια, αλλά το θέμα με μένα είναι οτι το τροφοδοτικό μου, δεν έχει αποσπώμενα καλώδια. Οι φωτογραφίες είναι πολύ... Για να είναι. Δε μπορούσα κάτι καλύτερο.

85812964.jpg

10106675.jpg

CoolerMaster Storm Scout νομίζω το πιό έυχρηστο κουτί (εσωτερικά & εξωτερικά) αυτής της εποχής και με καλή τιμή.

Σαν το Haf είναι, αλλά σε Midi. :o

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1309013&page=6&category=69977695&catalog=20

Πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει ποτε μου στα 75 ευρω...

Εξωτερικο αν θελει το βρισκει και με πλαινο...αφηστε που κοστιζει μολις 60 δολλαρια η εκδοση που εδω κανει 75....:P

:lol:

Δημοσ.
Και που'ναι το κακό σ'αυτό?

Aπλα βοηθαει στο cable management.

Εξαλου δεν ειπα οτι ειναι κακο κουτι,απλα κατι ειχε αναφερει το παιδι οτι θελει το τροφοδοτικο στο κατω μερος.Γι'αυτο και το "δυστυχως"

:-)

Δημοσ.
Aπλα βοηθαει στο cable management.

Εξαλου δεν ειπα οτι ειναι κακο κουτι,απλα κατι ειχε αναφερει το παιδι οτι θελει το τροφοδοτικο στο κατω μερος.Γι'αυτο και το "δυστυχως"

:-)

ακριβως,με το τροφοδοτικο κατω τα μαζευεις πιο ευκολα τα καλωδια πραγμα που βοηθαει στην ψυξη νομιζω:-)

Μια χαρά. Άριστα.

Όπως θα δεις, έχω μαζεμένα τα καλώδια, αλλά το θέμα με μένα είναι οτι το τροφοδοτικό μου, δεν έχει αποσπώμενα καλώδια. Οι φωτογραφίες είναι πολύ... Για να είναι. Δε μπορούσα κάτι καλύτερο.

85812964.jpg

10106675.jpg

Σαν το Haf είναι, αλλά σε Midi. :o

οντως δεν ειναι και ασχημο;)
  • Super Moderators
Δημοσ.

το Stacker έχει αρκετό χώρο για να βάλεις τα καλώδια του τροφοδοτικού στο δεξιά πίσω μέρος (δλδ πίσω από την μητρική) του κουτιού, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...