evilsonic665 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Γαμώ τα σκηνικά..έχει 2 ώρες που παρακολουθώ. Μπράβο μάγκες.
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 +1 απο μένα... Πολύ καλό Σε κάτι δοκιμές που κάνατε με blanka πάντως και λέγατε για timing... δεν νομίζω οτι έπαιζε τόσο ρόλο ο χρόνος όσο η απόσταση.. Τις πρώτες φορές ο μπλάνκα ξεκινούσε απο πολύ κοντά. Έσπασε μόνο όταν ξεκίνησε αρκετά πιο πίσω απο sweep.
basilis5 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 αληθεια,υπαρχει ακομα το greekdojo; καποτε μαζεψα πολυ ξυλο στο τεκκεν απο κατι παλικαρια εκει..
Zaelock Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Ενοήτε ότι υπάρχει και μάλιστα με πολύ μεγάλες επιτυχίες σε τουρνουα στο εξωτερικό. Υπάρχει απόλυτο RESPECT για τους GREEK FIGHTERS. Σύντομα θα έχουμε και το δικό μας μαγαζί που θα γίνοντε τουρνουά και φάσης. Μας έκλεισαν τα arcades αλλά δεν το βάζουμε κάτω.
darksoho33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 παιδες καντε το γιατι απλα δεν ''υπαρχει η ολη φαση''
basilis5 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 εγω θυμαμαι τρελο τουρνουα τεκκεν 5 στο village centre στο μαρουσι. μακαρι να κανετε μαγαζακι, να μαζευομαστε να παιζουμε κανενα τεκκεν κλπ
Zaelock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Σήμερα μεγάλη μέρα θα πάιξουνε τρελά ματσάκια και money match!!! Γυρω στις 8 θα γίνει το μακελιό Interactive Video
xavier Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ρε παιδια ολα καλα, τα super και τα ουλτρα πως στο διαολο τα κανετε με τα χειριστηρια του ps3. εγω επαιζα το sf2 αλλα σουπερ και ουλτρα δεν μπορω να κανω με τιποτα....
Olorin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Χμμ... κάτι τέτοια βλέπω και συνειδητοποιώ πόσο άσχετος είμαι τελικά... Zaelock, δεν ξέρω αν με θυμάσαι, αλλά είχαμε γνωριστεί σε ένα πάρτι τα Χριστούγεννα και συζητάγαμε για το με πόση ανυπομονησία περιμέναμε το SFIV... //Αλήθεια πήγε τελικά κανείς από εσάς στο φετινό EVO??? ρε παιδια ολα καλα, τα super και τα ουλτρα πως στο διαολο τα κανετε με τα χειριστηρια του ps3. εγω επαιζα το sf2 αλλα σουπερ και ουλτρα δεν μπορω να κανω με τιποτα.... To... SFII δεν έχει super/ultra... Τώρα, αν εννοείς το SFIV, σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, αλλα με λίγη εξάσκηση στο Practice θα βρεις ένα ρυθμό ώστε να τα πετυχαίνεις πιο συχνά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.