Προς το περιεχόμενο

Athens Airways?

dermitzos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα αυτή την αεροπορική εταιρία και έχει πάρα πολυ φτηνά εισητήρια!

Τι παίζει;

Γνωρίζετε κάτι;

Ο στόλος είναι καινούριος ή με τα φτηνά εισητήρια θα βρούμε και φτηνή θέση στον Άγιο Πέτρο;

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω απορίς για αυτή την εταιρία!!Κάποια γνωστή μου που έχει ταξιδέψει πάντως μου είπε πωσ απλα τα αεροπλάνα είναι 40αρια!!Λογικα τα αεροπλάνα καινούρια θα είναι!!Αλλά έχει φτηνά εισητήρια και αυτό είναι ένα δελεαρ......;)

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις αρχές 2008 και ο στόλος αποτελείται από τρία αεροσκάφη τύπου Embraer ERJ-145, 49 θέσεων και ένα Dash 8-300 της εταιρείας Bombardier, 50 θέσεων.(από το site της εταιρίας)

Δημοσ.

Διόρθωση: η εταιρία ΕΙΧΕ φθηνά εισητήρια, συγκεκριμένα την άνοιξη και περίπου ως τις αρχές Ιουνίου, που έβρισκες ναύλο του 1 ευρώ σε πολύ λογικές ώρες (εκτός φόρων φυσικά αλλά και πάλι φθηνά ήταν). Τώρα έχουν σχεδόν τις τιμές της Aegean. ΟΚ καλούτσικες είναι, αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Εκτός κι αν θεώρησαν ότι έπιασαν το μερίδιο αγοράς που ήθελαν και έδεσαν τον γαϊδαρο.

Πέταξα για Αθήνα, τα αεροπλάνα είναι καινούρια από ό,τι ξέρω. Έχουν 2 θέσεις στη μια πλευρά του διαδρόμου και 1 στην άλλη, και σχετικά χαμηλό ταβάνι, ψιλοστενά δηλαδή αλλά τίποτε ανησυχητικό. Και τα μικρά της Ολυμπιακής είναι στενά, αλλά αυτό είναι τζετ, όχι με έλικες, οπότε είναι σαφώς πιό γρήγορο. Τα embraer αυτού του τύπου βγαίνουν και σε λιαρ τζετ (ιδιωτικά και customizable), οπότε έχουν μικρό κύτος.

Κατά τα άλλα, εφυγε στην ώρα του και έχει decent υπηρεσίες μέσα. Καλά ήταν, αν βρω χαμηλό εισιτήριο ξαναπάω.

Δημοσ.

Κοίταξα πτήση για αύριο για Αλεξανδρούπολη και μου βγήκε 70 ευρώ. Όταν ανεβοκατέβαινα, έκλεινα ένα μήνα πριν και έδινα τα υπερδιπλάσια.

Ναι, συμφέρει.

Δημοσ.

Μπα, με επιστροφή Αθήνα Αλεξανδρούπολη είναι στα 90-120 μαξ και με την aegean.

Εντιτ άκυρο τώρα μπηκα στο σαητ της ετζίαν και είδα ότι ανέβηκαν κι άλλο οι τιμές. Πάντως μέσα στη χρονιά και 2-3 μέρες πριν την αναχώρηση τα εισιτήρια ήταν στα 110 περίπου

Δημοσ.
Μπα, με επιστροφή Αθήνα Αλεξανδρούπολη είναι στα 90-120 μαξ και με την aegean.

Έχουν πέσει οι τιμές ή εγώ θυμάμαι λάθος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...