Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σούπερ η ταινία. Το σενάριο ψιλοτρούπιο αλλά τα εφέ και τα μοναδικά περιβάλλοντα (αλήθεια, πώς διάολο τα έκαναν;) σε κρατούσαν σε εγρήγορση. Ακόμα αδυνατώ να πιστέψω πώς είδαν περισσότερη τη μ******α τον Τιτανικό σε σχέση με αυτό.

Oxι ακριβως... Το Avatar παιζεται μολις ενα μηνα και εφτασε κιολας τα εισητηρια του Τιτανικου που ειναι απο το 1997! Μεγιστο ρεκορ.

Οσο για τα περιβαλλοντα του πλανητη, προφανως γυριστηκαν εξ ολοκληρου στο pc, οπως δηλαδη εγινε και με τους 300.

H 3D αίσθηση βάθους επιτυγχάνεται με τη σύμπτυξη λήψεων διαφορετικών γωνιών και αναπαραγωγής των σε ειδική οθόνη προβολής.

Αυτό που βλέπεις στο ΤS στην τηλεόρασή σου, είναι μια δισδιάστατη εικόνα.

Μπορείς όμως να δοκιμάσεις να πάρεις φόρα και να βαρέσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Λογικά μετά οτιδήποτε κοιτάς, θα το βλέπεις σε πολλαπλά είδωλα. Φόρα και τα γυαλιά, και ξεκίνα την ταινία. Ντεπόν πάρε μόνο όταν τελειώσει.

Πραγματι, μου ειπαν οτι στις αιθουσες ανευ γυαλιων δεν μπορεις ουτε τα γραμματα να διαβασεις. Οσο για το χιουμορ σου, μαλλον περναει κριση:-)

Εκτός από αυτούς που είδαν πρόσφατα την ταινία και μπαίνουν για να γράψουν για πρώτη φορά τις εντυπώσεις τους, όλοι οι υπόλοιποι τι συζητάτε ακριβώς τόσον καιρό; :Ρ

Δεν ειρωνεύομαι. :-) Απλά αναρωτιέμαι...

Υπαρχουν ατομα που ποσταρουν σε αυτο το θρεντ και δεν εχουν δει την εν λογω ταινια?! Για να σηκωσουν το χερι τους!

όταν αναρωτιέσαι αν έχει κυκλοφορήσει σε dvd ή video και μετά ρωτάς από που βγήκαν τα TS που κυκλοφορούν στα torrents τι περιμένεις να υποθέσουμε?

Δεν αναρωτηθηκα αν εχει κυκλοφορησει σε dvd/video, το ανεφερα. Δεν ρωτησα "από που βγήκαν τα TS που κυκλοφορούν στα torrents" γιατι απλουστατα δε γνωριζα τι σημαινει ΤS.

.... πραγματικα αν δεν ξερεις απο την αρχη οτι υπαρχει φωτορεαλισμος, δεν υπαρχει περιπτωσει να καταλαβεις οτι δεν ειναι πραγματικοι ηθοποιοι (οπως ετυχε και σε εμενα).

Τελειοτητα απο την κορφη μεχρι τα νυχια στους πανδωραιους.Μεχρι και το κωλαρακι της Νειτιρι ειναι φοβερα φωτορεαλιστικο,κανει τις γνωστες συσπασεις που κανουν και τα real κωλαρακια.

Φωτορεαλισμος στο σουπερ φουλ μεγαλειο.

Πολυ ευκολα καταλαβαινεις οτι δεν προκειται για φυσικη κινηση, η ολη τους εμφανιση και κινηση ειναι καρτουνιστικη και φανερα ψευτικη. Προιον εργαστηριου ειναι που βγηκε απο υπολογιστες. Τι ετσι "φωτορεαλισμος"?

Για το "κωλαρακι" του Τζεικ δε μας ειπες, κι αυτο σου φανηκε real? εκανε κανονικα ολες τις συσπασεις?:-D

Κατι τετοια "κωλαρακια" ειδαν οι επιτροπες και εβαλαν σημανση "Κ-13"....

Eιναι τραγικο οτι ο ανθρωπος που εκανε την Αβυσο, τον Εξολοθρευτη και το 2ο Αλιεν εχει τις 2 πρωτιες σε λεφτα...με τον Τιτανικο και το Αβαταρ.

Τι να πω ρε γαμωτο...

Πολυ κουβεντα γινεται βλεπω γιαυτη την Αβυσσο... ειναι τοσο καλη? Να τη δω?

Γιατι ειναι τραγικο να εχει αυτες τις πρωτιες? Αλλο το 1984, αλλο το 2009.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
...όχι θα καθόμουν και θα περίμενα μέχρι να βγει DVD-rip release. Τί λες ρε.

Άκυρο το fp.

...Άσε που η ποιότητα στην οποία έχει κυκλοφορήσει είναι αξιοπρεπέστατη (το καλύτερο TS που έχω δει). Χωρίς artifacts και blurring κτλ. Kαι το ξαναλέω, ίσως καλύτερα έτσι. Δίνει κανείς πιο βάση.

σε τι να δώσει κανείς πιο βάση? σε πράγματα που τα καταλαβαίνουν τσακ μπαμ και τα παιδιά που πάνε στην Πάνια?

μλκ δεν την παλεύεις...fanboyισμός επιπέδου Intel/AMD, ATI/Nvidia...

υπάρχουν και τα πόμολα Conan!!!

Δημοσ.
καλά για αυτή την χρήση εννοώ όχι για φωτογραφία/video/ήχο

αυτο εννοω και εγω.

παρεμπιπτοντως εχει γυριστει κιολας απο το 80,ταινια με ψηφιακους Μπογκαρτ και Μονροε ως πρωταγωνιστες,εστω και αν το τελικο αποτελεσμα δεν ηταν τοσο καλο.

οποτε τωρα που ωριμασε η σχετικη τεχνολογια με το Αβαταρ,σιγουρα θα δουμε περισσοτερες τετοιες προσπαθειες στο μελλον.Εγω περιμενω την ταινια με τον ψηφιακο Μπρους Λι που ειναι στα σκαρια εδω και χρονια.

• Super Moderators
Δημοσ.
αυτο εννοω και εγω.

παρεμπιπτοντως εχει γυριστει κιολας απο το 80,ταινια με ψηφιακους Μπογκαρτ και Μονροε ως πρωταγωνιστες,εστω και αν το τελικο αποτελεσμα δεν ηταν τοσο καλο.

οποτε τωρα που ωριμασε η σχετικη τεχνολογια με το Αβαταρ,σιγουρα θα δουμε περισσοτερες τετοιες προσπαθειες στο μελλον.Εγω περιμενω την ταινια με τον ψηφιακο Μπρους Λι που ειναι στα σκαρια εδω και χρονια.

oh, didn't know that...

Δημοσ.
Eιναι τραγικο οτι ο ανθρωπος που εκανε την Αβυσο, τον Εξολοθρευτη και το 2ο Αλιεν εχει τις 2 πρωτιες σε λεφτα...με τον Τιτανικο και το Αβαταρ.

Τι να πω ρε γαμωτο...

οπως εχω γραψει και σε αλλο ποστ, προσωπικη αποψη ο Τιτανικος ειναι η κορυφαια στιγμη της καριερας του.

Δημοσ.
οπως εχω γραψει και σε αλλο ποστ, προσωπικη αποψη ο Τιτανικος ειναι η κορυφαια στιγμη της καριερας του.

Κι εγω σε αλλο ποστ σχολιασα οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, και υποδεεστερο απο αλλες versions. Tι το συγκλονιστικο ειχε πλην των εφφε? Τον ντι Καπριο? :-)

Δημοσ.
Κι εγω σε αλλο ποστ σχολιασα οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, και υποδεεστερο απο αλλες versions. Tι το συγκλονιστικο ειχε πλην των εφφε? Τον ντι Καπριο? :-)

Hταν εκπληκτικη η εμπνευση του Καμερον να συνδεσει το αυτο καθ αυτο θεμα του ιστορικου γεγονοτος του ναυαγιου του πλοιου με μια θαυμασια αισθηματικη -δραματικη ιστορια,η οποια ξετυλιγεται με τετοιο τροπο που κανει την ταινια μια εξαιρετη αισθηματικη δραματικη ιστορια που ξετυλιγεται επανω στον πλοιο, και οχι η αποτυπωση του ναυαγιου με "τσοντα" ενα λαβ στορυ. αλλα και το αυτο μερος της ταινιας που δειχνει την καταστροφη του πλοιου ειναι καμερονικου επιπεδου, οι σεκανς ειναι ανεπαναληπτες.

Δημοσ.

Αισθηματικη ιστορια?... Εμενα οι αισθηματικες ιστοριες με κανουν να χασμουριεμαι:-)

Το θεμα του Τιτανικου αναγκαστικα περιοριζεται στα μικρα πλαισια ενος πλοιου.

Τους αλλους τιτανικους οπου εχουν γυριστει τους εχεις δει?

Απ οτι καταλαβα δεν σε ελκυσε η σταδιακη καταστροφη αλλα το love story.

Δηλ. ο Τιτανικος ειναι η καλυτερη ταινια σου ως τωρα? Και ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι?

Δημοσ.

Δηλ. ο Τιτανικος ειναι η καλυτερη ταινια σου ως τωρα? Και ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι?

Δεν ειπε οτι ειναι η καλυτερη του ταινια αλλα οτι ειναι η καλυτερη ταινια που εχει φτιαξει Καμερον. Διαβαζετε τι σχολιαζετε ρε. :P

Δημοσ.
Hταν εκπληκτικη η εμπνευση του Καμερον να συνδεσει το αυτο καθ αυτο θεμα του ιστορικου γεγονοτος του ναυαγιου του πλοιου με μια θαυμασια αισθηματικη -δραματικη ιστορια,η οποια ξετυλιγεται με τετοιο τροπο που κανει την ταινια μια εξαιρετη αισθηματικη δραματικη ιστορια που ξετυλιγεται επανω στον πλοιο, και οχι η αποτυπωση του ναυαγιου με "τσοντα" ενα λαβ στορυ. αλλα και το αυτο μερος της ταινιας που δειχνει την καταστροφη του πλοιου ειναι καμερονικου επιπεδου, οι σεκανς ειναι ανεπαναληπτες.

+0,5. Ίσως αν είχε δοθεί αλλιώς το love story, ίσως με άλλους ηθοποιούς, να είχαμε διαφορετική άποψη για την ταινία.

Δημοσ.

stefkos, σίγουρα, ο Τιτανικός παίζεται κοντά δέκα χρόνια αλλά μετά τους πρώτους μήνες (άντε και το πρώτο καλοκαίρι γιατί βάζω και τα θερινά μέσα) πόοοοσα να έκοψε πια;

• Members
Δημοσ.

Καλά δεν ήταν και καμιά πρωτότυπη έμπνευση το να παρουσιαστεί η ιστορία του Τιτανικού μέσα από ένα love story. Γενικά η παρουσίαση ιστορικών γεγονότων μέσα από την προσωπική ματιά ανθρώπων που βρέθηκαν στη δίνη των εξελίξεων είναι πρακτική παλιότερη κι από τον ίδιο τον κινηματογράφο.

Άσε που για μια χολιγουντιανή παραγωγή που θέλει να κάνει απόσβεση τα τρομακτικά ποσά που δαπανήθηκαν για να γυριστεί, μπορεί αυτό να ήταν και μονόδρομος... Αλλιώς τι θα έκανε, ντοκιμαντέρ;

Δημοσ.
σε τι να δώσει κανείς πιο βάση? σε πράγματα που τα καταλαβαίνουν τσακ μπαμ και τα παιδιά που πάνε στην Πάνια?

μλκ δεν την παλεύεις...fanboyισμός επιπέδου Intel/AMD, ATI/Nvidia...

υπάρχουν και τα πόμολα Conan!!!

Eγώ δεν την παλεύω ρε Κόναν, για εσύ; Για την ποιότητα του βίντεο λέγαμε - και γι' αυτήν μίλησα περί βάσης. Και ξαφνικά το γυρνάς σε φανμποϊσμούς.

(...στους οποίους επίσης ακυρότατα το γυρνάς. Μ' έχεις δει εμένα να γράφω μέχρι στιγμής περί αδιαφιλονίκητου αρχηγού Κάμερον κτλ; Δε σου φταίω αν δε με διαβάζεις - αλλά έχω αναλύσει περί της ταινίας, δεν λέω "α για την Στρουμφαχόντας μιλάς φανμπόι;" με την πρώτη άσχετη ευκαιρία)

Δημοσ.
Καλά δεν ήταν και καμιά πρωτότυπη έμπνευση το να παρουσιαστεί η ιστορία του Τιτανικού μέσα από ένα love story. Γενικά η παρουσίαση ιστορικών γεγονότων μέσα από την προσωπική ματιά ανθρώπων που βρέθηκαν στη δίνη των εξελίξεων είναι πρακτική παλιότερη κι από τον ίδιο τον κινηματογράφο.

Άσε που για μια χολιγουντιανή παραγωγή που θέλει να κάνει απόσβεση τα τρομακτικά ποσά που δαπανήθηκαν για να γυριστεί, μπορεί αυτό να ήταν και μονόδρομος... Αλλιώς τι θα έκανε, ντοκιμαντέρ;

οσο αφορα τον Τιτανικο ηταν πρωτοτυπο αυτο που εκανε.και αψογα υλοποιημενο.εδωσε στο σινεμα μια κλασικη big spectacle με love story υπερταινια,στα χναρια των ταινιων της golden age toy Hollywood οπως το Βεν Ηur,Gone with the wind,the Giant,etc

To τελευταιο που λες ειναι σωστο,γιαυτο αλλωστε αποφασισε τελικα να γυρισει πρωτα το πιο 'mainstream' Avatar,στην θεση του πιο 'arty' Battle Angel,προκειμενου να προωθησει το οραμα του και την τεχνολογια του για το 3D CGI,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...