panagiotisT Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Παιδιά καλησπέρα. Δώστε μια μικρή βοήθεια στο παρακάτω πρόβλημα: Πριν μια βδομάδα πήρα έναν ACER ASPIRE 5738ZG (Τ 4200, NVIDIA G105N, 4 GB RAM κτλ). Από την πρώτη στιγμή μετά που προσθεσα διάφορα προγράμματα (iTUNES, MS OFFICE, ANTI VIRUS, WIN RAR, CRYPTLOAD κτλ) ο υπολογιστής κολλάει, προπαντώσ όταν ανοιγω το i tunes και ένα άλλο προγραμμα, ή όταν η κόρη μου παιζει κανένα παιχνίδι. Λογικά δεν θά΄πρεπε να ζορίζεται (η RAM βρίσκεται στο 39%). Μπορεί να είναι πρόβλημα θερμοκρασιών; να πάρω μία βάση με ανεμιστηράκια για ψύξη; HELP
basilis5 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 ο επεξεργαστης τι ποσοστο φτανει οταν ανοιγεις αυτες τις εφαρμογες;
panagiotisT Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μπορεί να φτάσει και το 100% για λίγες στιγμές. Ξέχασα να πω ότι έχω συνδέση και έναν WD 500 GB εξωτερικό όπου έχω όλα τα τραγούδια του itunes.
GoldenEye Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 ξεκινα απο τα βασικα 1. βαλε ενα απλο antivirus (βγαλε αυτο που ειχε απο το εργοστασιο ή αν εχεις βαλει καποιο σπασμενο (που ειναι συνηθως trial ή πολυ αργο - δοκιμασε το avg ή το avira free edition μια χαρα δουλευουν) 2. απεγκατεστησε οτι προγραμμα εχει που δεν χρειαζεσαι απο αυτα της acer. 3. βαλε το ccleaner και καθαρισε το απο τα αχρηστα αρχεια, τα λαθη στην registry και σταματησε οσα προγραμματα δεν χρειαζεσαι κατα την εκκινηση (πολυ απλο στην χρηση προγραμμα). 4. κανε ολα τα update των vista και των drivers απο το site της acer. 5. κανε ενα defragment μετα απο ολα αυτα.
GoldenEye Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 αν ειναι κανουργιο γυρνα το πισω και απαιτησε αντικατασταση. αν εχεις ορεξη να παιξεις κανε clean install τα vista, βαλε XP ή windows 7 μηπως και κατι δεν παει καλα με τα vista που φοραει απο το εργοστασιο.
panagiotisT Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Ρώτησα γνωστό επισκευαστή PC και μου είπε ότι το πάγωμα της οθόνης (ούτε το ποντίκι δεν λειτουργεί) δηλώνει πρόβλημα hardware (μητρική, hard disk ποιός ξέρει. Άρα οδεύω προς αντικατάσταση.
GoldenEye Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Ρώτησα γνωστό επισκευαστή PC και μου είπε ότι το πάγωμα της οθόνης (ούτε το ποντίκι δεν λειτουργεί) δηλώνει πρόβλημα hardware (μητρική, hard disk ποιός ξέρει. Άρα οδεύω προς αντικατάσταση. αυτο δεν το ανεφερες για το κολλημα την οθονης... επισης δες αν μπορεις να παρεις αλλο laptop απο το καταστημα σε αυτη την τιμη γιατι μπορει να εχει προβλημα το μοντελο αυτο επισης και γιατι αντικατασταση απο την acer δεν παιζει.
o_magazatoras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 .Άρα οδεύω προς αντικατάσταση. Θα είναι ένα απ' τα θαύματα του κόσμου... Σύντομο ανέκδοτο:Αντικατάσταση Acer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.