Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχει εκτυπώσει κανείς απο σας επαγγελματική κάρτα??και αν που??έχω φτιάξει ενα δικό μου σχέδιο για την κάρτα,αλλά εδώ στην περιοχή μου δεν μπορουν λέει να το φτιάξουν...και δεν έχω κατέβει κατω στην αθήνα να ψαξω.αν ξέρει κανεις,ας βοηθήσει...ευχαριστω!!

Δημοσ.
Εγώ παρήγγειλα από Αγγλία, Άψογη ποιότητα.

Αν ενδιαφέρεσαι πες μου.

Επειδη ακουω διαφορους που παραγγελνουν απο εξωτερικο, τι κερδιζεις σε σχεση με το να πας στο τυπογραφειο της γειτονιας σου?

Δημοσ.
Εγώ παρήγγειλα από Αγγλία, Άψογη ποιότητα.

Αν ενδιαφέρεσαι πες μου.

από αγγλία??πως και όχι από ελλάδα??για καλυτερη ποιοτητα ή τιμη το επελεξες??αν ειναι πες μου να κοιταξω..

Δημοσ.

grafistes.gr . Είναι στη Νέα Ιωνία και πολύ καλοί και φτηνοί στη δουλειά τους.

Επίσης, τα σχέδια που φτιάχνουμε στο ms-paint δεν κάνουν για εκτύπωση σε επαγγελματικά μηχανήματα.

Απαιτούνται συγκεκριμένες μορφές (corel draw - cmyk κλπ.) για να το δεχτούν.

Αλλιώς χρεώνουν και προσαρμογή μακέτας, και αν το σχέδιο είναι τελείως μάπα (πιξελιάζει, χαλάνε τα χρώματα όταν μετατρέπονται σε CMYK), τότε το φτιάχνουν ξανά από την αρχή.

Τι κερδίζεις τυπώνοντας κάρτες σε άλλη χώρα δεν κατάλαβα ακριβώς!!

Τα μεταφορικά είναι πολύ ακριβότερα από την αμφίβολη καλύτερη τιμή των καρτών.

Δημοσ.

Επίσης, τα σχέδια που φτιάχνουμε στο ms-paint δεν κάνουν για εκτύπωση σε επαγγελματικά μηχανήματα.

Απαιτούνται συγκεκριμένες μορφές (corel draw - cmyk κλπ.) για να το δεχτούν.

Αλλιώς χρεώνουν και προσαρμογή μακέτας, και αν το σχέδιο είναι τελείως μάπα (πιξελιάζει, χαλάνε τα χρώματα όταν μετατρέπονται σε CMYK), τότε το φτιάχνουν ξανά από την αρχή.

Τι κερδίζεις τυπώνοντας κάρτες σε άλλη χώρα δεν κατάλαβα ακριβώς!!

Τα μεταφορικά είναι πολύ ακριβότερα από την αμφίβολη καλύτερη τιμή των καρτών.

εγω το σχεδιασα με ενα ειδικο προγραμμα που κατεβασα απο το ιντερνετ που ειναι για σχεδιασμο καρτων...ωραια,θα κοιταξω και αυτο που μου ειπες..να σαι καλα..

Δημοσ.
Επειδη ακουω διαφορους που παραγγελνουν απο εξωτερικο, τι κερδιζεις σε σχεση με το να πας στο τυπογραφειο της γειτονιας σου?

Αυτό που ήθελα να κάνω,δε το έβρισκα στο τυπογραφείο της γειτονιάς μου.

http://www.plasmadesign.co.uk/.

Δείτε τη δουλειά τους και θα καταλάβετε. Ενδεχομένως θα γίνονται και δω τέτοια πράγματα, αλλά δεν βρήκα.

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει το Moo.

τι κερδίζεις παραγγέλνοντας από εξωτερικό........ τουλάχιστον το συγκεκριμένο που ανέφερα δε σε υποχρεώνει να εκτυπώσεις πολλά κομμάτια ανά παραγγελία (νομίζω 50 είναι το ελάχιστο αν θυμάμαι καλά).

Όσο αφορά τις τιμές σου βγαίνει το ίδιο πάνω κάτω. Επίσης η αποστολή είναι πολύ γρήγορη.

Δημοσ.

http://www.orasi.gr/ έχω παραγγείλει απ΄αυτό .

Άψογοι στην εξυπηρέτηση

Θα σου φτιάξουν ακριβώς αυτό που ζητάς

+σου στέλνουν 5-6 διαφορετικές μακέτες να διαλέξεις

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πάνω είναι. Δίπλα στην έξοδο 9 (Λ. Ηρακλείου) της Αττικής οδού. Είχα πάει πριν μερικούς μήνες, καλοί φαίνονταν, βέβαια τελικά κατέληξα αλλού για άλλους λόγους.

Δημοσ.

kartomania.gr

Καλό σέρβις και αποτέλεσμα, πρέπει όμως να είσαι γραφίστας ή να ανήκεις σε κάποιο παρόμοιο επαγγελματικό κλάδο για να παραγγείλεις.

Δημοσ.
Πιο πάνω είναι. Δίπλα στην έξοδο 9 (Λ. Ηρακλείου) της Αττικής οδού. Είχα πάει πριν μερικούς μήνες, καλοί φαίνονταν, βέβαια τελικά κατέληξα αλλού για άλλους λόγους.

τελικα απο αυτους παρηγγειλα..εκανα την παραγγελια Οn line,δεν πηγα απο εκει για να δω δειγματα..παντως μου φανηκαν πολυ εξυπηρετικοι και οι τιμες τους σε σχεση με κατι αλλα ηταν πααααρα πολυ καλες!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...