NetworkMeltdown Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Έχω όλα τα στοιχεία αλλά για κάποιο λόγο δεν δουλεύει: >Imports MySql.Data.MySqlClient Public Class Form1 Dim MysqlConnection As MySqlConnection Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load MysqlConnection = New MySqlConnection() MysqlConnection.ConnectionString = "Server=yugioharena.ueuo.com;Database=230796;User Id=230796;Password=cantsay;" MysqlConnection.Open() End Sub End Class ERROR: "Unable to connect to any of the specified MySQL hosts." Το Website που κάνω Ηost το δικό μου είναι free (.ueuo.com) και μου δίνει τα παρακάτω στοιχεία: >Welcome, Nick! Account/Username: yugioharena.ueuo.com Absolute path: /home/vhosts/yugioharena.ueuo.com/ Expires: Never MySQL database: 230796 MySQL username: 230796 MySQL host: localhost Password: your account password FTP server (host): yugioharena.ueuo.com or ueuo.com FTP username: yugioharena.ueuo.com Αυτά έχω μόνο! και πρόσβαση στο MyPHPAdmin για manage της βάσης δεδομένων (MySQL Database) Αν είχατε αυτά τα στοιχεία τι κώδικα θα γράφατε? Δηλαδή μήπως κάνω λάθος στην σύνταξη? αντί για "Uid=Κάτι"θα πρεπε να βάλω "User Id=Κάτι" ή "UserId=Κάτι(χωρίς κενό)" ή "Username=Κάτι"? Δεν ξέρω πείτε μου...
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 MySQL host: localhost Νομίζω δεν μπορείς να συνδεθείς στην βάση, καθώς μόνο ο localhost μπορεί να το κάνει αυτό. Συνεπώς, όσο κώδικα και να γράψεις δεν σε βλέπω να μπαίνεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να αλλάξεις από τα priviledges στο PHPMyAdmin το localhost σε % (% = επιτρέπεται η σύνδεση από οποιονδήποτε υπολογιστή). Προσοχή όμως, καθότι αυτό θα είναι ρίσκο για την ασφάλεια του συστήματος.
_tasos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Το πρόβλημα που αναφέρεις πότε εμφανίζεται; Αν η εφαρμογή σου είναι στον server, τότε στο connection string πρέπει να δώσεις > MysqlConnection.ConnectionString = "Server=localhost;Database=230796;User Id=230796;Password=cantsay;" Αν τρέχεις την εφαρμογή σου τοπικά, μάλλον δεν μπορείς να συνδεθείς καθόλου. Από τα στοιχεία που δίνεις δεν έχεις το db host name, το οποίο είναι ένα url ή μία IP για να μπορείς να συνδεθείς remotely στη βάση σου. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρότεινα να φτιάξεις μία βδ τοπικά ίδια με αυτή που έχεις στον αέρα και να δουλέψεις με αυτή. Επίσης καλό θα ήταν να έχεις τα ίδια credentials, ή ακόμα καλύτερα να έχεις το connection string αποθηκευμένο στο web.config. Υπάρχει και το site http://www.connectionstrings.com όπου μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι για connection strings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.