Προς το περιεχόμενο

Συνδεση σε MySQL Database (VB.Net)

NetworkMeltdown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω όλα τα στοιχεία αλλά για κάποιο λόγο δεν δουλεύει:

>Imports MySql.Data.MySqlClient
Public Class Form1
   Dim MysqlConnection As MySqlConnection
   Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
       MysqlConnection = New MySqlConnection()
       MysqlConnection.ConnectionString = "Server=yugioharena.ueuo.com;Database=230796;User Id=230796;Password=cantsay;"
       MysqlConnection.Open()
   End Sub
End Class

ERROR: "Unable to connect to any of the specified MySQL hosts."

Το Website που κάνω Ηost το δικό μου είναι free (.ueuo.com) και μου δίνει τα

παρακάτω στοιχεία:

>Welcome, Nick!
Account/Username:
yugioharena.ueuo.com
Absolute path:
/home/vhosts/yugioharena.ueuo.com/
Expires: Never

MySQL database: 230796
MySQL username: 230796
MySQL host: localhost
Password: your account password

FTP server (host): yugioharena.ueuo.com
or ueuo.com
FTP username: yugioharena.ueuo.com

Αυτά έχω μόνο! :cry: και πρόσβαση στο MyPHPAdmin για manage της βάσης δεδομένων (MySQL Database)

Αν είχατε αυτά τα στοιχεία τι κώδικα θα γράφατε?

Δηλαδή μήπως κάνω λάθος στην σύνταξη? αντί για "Uid=Κάτι"θα πρεπε να βάλω

"User Id=Κάτι" ή "UserId=Κάτι(χωρίς κενό)" ή "Username=Κάτι"?

Δεν ξέρω πείτε μου...

Δημοσ.
MySQL host: localhost

Νομίζω δεν μπορείς να συνδεθείς στην βάση, καθώς μόνο ο localhost μπορεί να το κάνει αυτό. Συνεπώς, όσο κώδικα και να γράψεις δεν σε βλέπω να μπαίνεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να αλλάξεις από τα priviledges στο PHPMyAdmin το localhost σε % (% = επιτρέπεται η σύνδεση από οποιονδήποτε υπολογιστή). Προσοχή όμως, καθότι αυτό θα είναι ρίσκο για την ασφάλεια του συστήματος.

Δημοσ.

Το πρόβλημα που αναφέρεις πότε εμφανίζεται;

Αν η εφαρμογή σου είναι στον server, τότε στο connection string πρέπει να δώσεις

>
MysqlConnection.ConnectionString = "Server=localhost;Database=230796;User Id=230796;Password=cantsay;"

Αν τρέχεις την εφαρμογή σου τοπικά, μάλλον δεν μπορείς να συνδεθείς καθόλου. Από τα στοιχεία που δίνεις δεν έχεις το db host name, το οποίο είναι ένα url ή μία IP για να μπορείς να συνδεθείς remotely στη βάση σου. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρότεινα να φτιάξεις μία βδ τοπικά ίδια με αυτή που έχεις στον αέρα και να δουλέψεις με αυτή. Επίσης καλό θα ήταν να έχεις τα ίδια credentials, ή ακόμα καλύτερα να έχεις το connection string αποθηκευμένο στο web.config.

Υπάρχει και το site http://www.connectionstrings.com όπου μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι για connection strings.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...