Daredevil 1994 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Desktop PC: Logitech MX518 Laptop: Logitech VX Revolution Και τα 2 είναι απλά τέλεια, το μεν MX518 τρομερή ανταπόκριση στα παιχνίδια (έχω από τα παλιά, στα καινούρια έχουν ψιλοχλάσει τον αισθητήρα), το δε VX Revolution πολύ χαλαρό στο χέρι και μια χαρά ανταπόκριση, με ανάγκη για μια AA Size μπαταρία κάθε μερικούς μήνες.
skiabox Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Παντως επειδη ψαχνομαι για τα keyboards και για τα mouse γενικα μου εχει κανει τρομερη εντυπωση πως μπορει η microsoft και βγαζει bluetooth ποντικια με 2 ΑΑΑ(μικρες) μπαταριες και η logitech δε μπορει οπως στο V470 που χρησιμοποιω τωρα αλλα και στο καινουριο (M550b) που εβγαλε και το οποιο θελει και αυτο 2 ΑΑ(μεσαιες) μπαταριες. Η διαφορα στο βαρος ειναι πολυ μεγαλη για αυτο πριν αγορασετε ασυρματο ποντικι προσεξτε να εχει ή μονο μια ΑΑ ή 2 ΑΑΑ μπαταριες.
diamond_gr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Προτιμώ το ενσύρματο (λόγω μπαταριών). Βέβαια τα τελευταία ασύρματα μοντέλα χρειάζονται μια ΑΑ μπαταρία που κρατάει 4-5 μήνες. Οπότε το επιχείρημα αυτό δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει είναι η τιμή νομίζω. Με 5Ε είναι καλυμμένος. Ενώ στο ασύρματο χρειάζεσαι τουλάχιστον 20Ε (δεν μιλάμε για το κόστος της μπαταρίας μετά που είναι τίποτα). Βαριέμαι να βγάζω κάθε φορά το στικάκι (όταν κλείνω τον υπολογιστή). Κάποτε πάντως είχα πάρει ένα ασύρματο με 2 ΑΑΑ μπαταρίες το οποίο δούλευε μια χαρά αλλά μετά από σύντομο διάστημα οι μπαταρίες τα παίζανε. Δεν το είχα μονίμως στο laptop. Πώς γινόταν κάτι τέτοιο;
Voodooman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Επίσης δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την διάρκεια ζωής της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας των ποντικιών. Το MX revolution μου είναι τώρα στον ενάμιση χρόνο που το δουλεύω, το προσέχω σχολαστικά (πάντα το ξεφορτίζω και το φορτίζω πλήρως) και ήδη η μπαταρία του (η οποία δεν αλλάζει) έχει πέσει αισθητά.
Innersense Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Αγόρασα ένα ασύρματο desktop της Logitech και σύντομα το μετάνιωσα... πως βρίσκετε ότι κρατάνε τόσο οι μπαταρίες απορώ... την ακρίβεια και το responce του καλωδίου δεν το αλλάζω με τίποτα. στο γραφείο που δουλεύεω είχαμε 5 υπολογιστές στο ίδιο δωμάτιο με ασύρματα desktop (εννοώ combo keybord/mouse) και συχνά πυκνά γινόταν της π* τα ξηλώσαμε και αφήσαμε μόνο στον ένα υπολογιστή marketing είναι και αυτό... να πετάμε λεφτά σε μπαταρίες...
TirkaS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Επίσης δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την διάρκεια ζωής της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας των ποντικιών. Το MX revolution μου είναι τώρα στον ενάμιση χρόνο που το δουλεύω, το προσέχω σχολαστικά (πάντα το ξεφορτίζω και το φορτίζω πλήρως) και ήδη η μπαταρία του (η οποία δεν αλλάζει) έχει πέσει αισθητά. Το g7 μου εδώ και 4 χρόνια δεν καταλαβαίνει χριστό. Τώρα τι να πω δεν ξέρω οι περιπτώσεις ποικίλουν.. Από κει και πέρα αν αλλάζεις την μπαταρία μόνο όταν αδειάζει η προηγούμενη (αυστηρός κανόνας) από κει και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο..
Voodooman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Το g7 μου εδώ και 4 χρόνια δεν καταλαβαίνει χριστό. Τώρα τι να πω δεν ξέρω οι περιπτώσεις ποικίλουν.. Από κει και πέρα αν αλλάζεις την μπαταρία μόνο όταν αδειάζει η προηγούμενη (αυστηρός κανόνας) από κει και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.. Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να μην φταίει το ποντίκι, γιατί πλέον το χρησιμοποιώ και στα δύο PC μου, άρα δουλεύει διπλάσιες ώρες την ημέρα. H αλήθεια είναι πως, ακόμη και αν αύριο χαλούσε το revolution, πάλι θα πήγαινα να το πάρω. Εκτός του ότι είναι ένα εξαιρετικό ποντίκι έτσι και αλλιώς, είναι μακράν το καλύτερο για το ίντερνετ για εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.