Προς το περιεχόμενο

Eπαναλαμβανόμενα beep!?

emotionless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Σας παρακαλω βοηθείστε με .. Καποια στιγμη σημερα χωρις λογο ξαφνικα δεν ανοιγε ο υπολογιστης μου... σκεφτηκα μηπως και εφταιγε ο σκληρος (λεω εγω τωρα) για αυτο και ανοιξα το κουτι , εβγαλα τα καλωδια του σκληρου τα φυσηξα και τα ξανασυνδεσα. Εκει που ο υπολογιστης δεν ανοιγε , εδειξε πως παει να ανοιξει ομως με το που πατησα το power εκανε επαναλαμβανομενα mpip mpip και φυσικα δεν ανοιξε. Αργοτερα εφερα την κεντρικη μοναδα της κοπελας μου και παλι βγαλαμε τα καλωδια του σκληρου της για να βαλουμε τον δικο μου, ειδαμε ομως πως δεν ταιριαζανε και ξανατοποθετησαμε τον δικο της. Παμε να τον ανοιξουμε μιας και ο δικος της δεν εχει καποιο προβλημα και τοτε παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα με το δικο μου. δηλαδη επαναλαμβανομενα mpip mpip και ο υπολογιστης δεν ανοιγει και τα mpip συνεχιζουν εως οτου τον κλεισουμε απο το Power. Μηπως χρειαζεται καποιες ρυθμισεις επειδη ξεσυνδεσαμε τουσ δισκους? σασ παρακαλω απαντηστε καποιος.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Επαναλαμβανόμενα μπιπ σιμαίνουν ή μνήμη ram ή vga. βγάλτα και τα 2 ,καθάρισε τα από σκόνες και αυτά και τις υποδοχές (με αερα) και ξαναδές

Δημοσ.

αν τα καλωδια ειναι σωστατοποθετημενα τοτε εκανες δυστυχως καποιο λαθος στην συνδεση και σου χαλασε την μητρικη,μου ετυχε και σε μενα ακριβως το ιδιο!!!!αλλα συμφωνω με τον quardianx71 και δες πρωτα τις μνημες

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:44 ----------

και για την επομενη φορα που θα σου ξανακολλησει να κοιιτας πρωτα αν μπαινει με safe mode γιατι πολυ δυσκολα να εχουν προβλημα τα καλωδια στο κουτι εαν δεν το εχεις ανοιξει καιι δεν το εχεις πειραξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...