Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζει τον δίσκο

dyrer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πριν δυο μήνες πήρα ενα WD Black Edition 1TB τον οποίο πλέον δεν αναγνωρίζει το μηχάνημα ούτε με SATA αλλά και με USB

Υπάρχει τρόπος να πάρουμε τα αρχεία; Το δίσκο θα το αλλάξει το πλαισιο αλλά τα αρχεία :devil:

Δημοσ.

παιδιά σήμερα έβαλα και εγώ τον WD Black Edition 1TB και έχω το παραπάνω πρόβλημα

το BIOS τον βλέπει

καμιά βοήθεια ?

ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει ορίσει partition για αυτό δεν εμφανίζεται στο my computer

πηγαίνεις computer management, disk management και από εκεί τον επιλέγεις ορίζεις partition κάνεις quick format και μετά εμφανίζεται...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ,

νομιζω ότι το βρήκα όπως μου είπες

είναι καλύτερα να το αφήσω ολόκληρο η να τον κάνω 2 κομμάτια

τον δίσκο τον θέλω για να αποθηκεύω φωτογραφίες

χίλια ευχαριστω

Δημοσ.

όπως σε βολεύει,ειναι αυτά τα πράγματα.

σίγουρα μόνο φωτογραφίες δεν θα βάλεις,γιατι δεν θα γεμίσει ποτέ.

είναι θέμα οργάνωσης

Δημοσ.
όπως σε βολεύει,ειναι αυτά τα πράγματα.

σίγουρα μόνο φωτογραφίες δεν θα βάλεις,γιατι δεν θα γεμίσει ποτέ.

είναι θέμα οργάνωσης

μάλλον θα τον αφήσω ενα κομμάτι

Όταν to χόμπι σου είναι η φωτοφραφια γεμίζει :)Thank you!

Δημοσ.

και εγω το ιδιο προβλημα εχω, τον εχω μεσα και κολλαει ολο το συστημα...προς το παρον καταφερα να περασω win xp στον ξεχασμενο μου 80αρη...θα προσπαθησω πιο μετα...

στο bios τον βγαζει ως ΚΕΝΟ...ουτε None ουτε αλαμπουρνεζικα...απλα ενα κενο στο IDE channel 1 :X

• Super Moderators
Δημοσ.

τι εννοείς δεν τον αναγνωρίζει? τον πήρες πχ πρόσφατα και δεν τον βλέπουν τα windows αλλά το bios? δεν το βλέπει ούτε το bios? τον έβλεπαν και τα 2 αλλά ξαφνικά χάθηκε?

Δημοσ.
τι εννοείς δεν τον αναγνωρίζει? τον πήρες πχ πρόσφατα και δεν τον βλέπουν τα windows αλλά το bios? δεν το βλέπει ούτε το bios? τον έβλεπαν και τα 2 αλλά ξαφνικά χάθηκε?

Το πήρα καινούργιο και δεν μου το διαβάζει απο την αρχή..!! Βασικά κάτι μου είπαν για ένα φορμάρισμα ... δεν πολυκατάλαβα.. δεν έδωσα και σημασία όμως... Κάτι θέλει να του κάνω για να τον διαβάσει .. αλλά δεν ξέρω την διαδικασία...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...