Hector__21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Γεια χαρά σε όλους. Αύριο παραλμβάνω το netbook μου και βλέποντας κάποια βιντεάκια στο youtube έπεσα πάνω σε ένα που μιλούσε για το συγκεκριμένο software ώστε να ανεβάσεις τις επιδόσεις της onboard κάρτας γραφικών σου. http://www.gmabooster.com Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Αξίζει ή δε κάνει κ τπτ σπουδαίο?
basilis5 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 δεν το εχω χρησιμοποιησει,και ειλικρινα δεν βλεπω τον λογο να το κανεις ουτε εσυ.αλλωστε οτι νετμπουκ καινα πηρες,για παιχνιδια δεν κανει,ουτε για εφαρμογες που ενδεχεται να χρειαστουν καλα γραφικα. παντως αν θες να το ψαξεις παραπανω, στο φορουμ eeepc user δεν μιλανε και τοσο διθυραμβικα για το κολπακι http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=67179
Hector__21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Τα παιχνίδια δε με ενδιαφέρουν στο netbook αλλά ήθελα να ξέρω αν βοηθά σε hd video playback. Αλλά για να μη πολυχρησιμοποιείται μάλλον δε πρέπει να λέει κ πολλά. Μπορεί να το δοκιμάσω από περιέργεια.
FarCry Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Τα παιχνίδια δε με ενδιαφέρουν στο netbook αλλά ήθελα να ξέρω αν βοηθά σε hd video playback.Αλλά για να μη πολυχρησιμοποιείται μάλλον δε πρέπει να λέει κ πολλά. Μπορεί να το δοκιμάσω από περιέργεια. αφου η gma 950 δεν προσφερει hardware acceleration για full hd δεν προκειται να κανει κατι σε αυτον τον τομεα
kostasfalcon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 αφου η gma 950 δεν προσφερει hardware acceleration για full hd δεν προκειται να κανει κατι σε αυτον τον τομεα Ειμαι κατοχος της full εκδοσης του gma booster. Αυτο που κανει ειναι απλα να ενεργοποιει την δυνατοτητα για o/c, φτανοντας τον πυρηνα και την μνημη στα 400mhz. Ο δημιουργος του υποστηριζει οτι σε αρκετες περιπτωσεις δινει up to 2,4x σε ταχυτητα. Να σας πω την αληθεια ακομη δεν ειδα καμια σημαντικη διαφορα. Ισως σε καποιες περιπτωσεις να το κανει.
halvas0000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Ουτε εγω ειδα καποια σημαντικη διαφορα. Αυτο που εκανα για να σηκωσει μερικα παιχνιδια ειναι να χρησιμοποιησω το eeectl οπου μπορεις να κανεις o/c το νετμπουκ στα 2ghz χωρις προβληματα, εκει ειδα πολυ μεγαλη διαφορα. οσον αφορα το hd video, τα 720p τα παιζει πολυ ομαλα χωρις κανενα προβλημα σε super performance mode, δεν νομιζω να σου χρειαστουν 1080p λογω αναλυσης της οθονης.
kostasfalcon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Ουτε εγω ειδα καποια σημαντικη διαφορα. Αυτο που εκανα για να σηκωσει μερικα παιχνιδια ειναι να χρησιμοποιησω το eeectl οπου μπορεις να κανεις o/c το νετμπουκ στα 2ghz χωρις προβληματα, εκει ειδα πολυ μεγαλη διαφορα. οσον αφορα το hd video, τα 720p τα παιζει πολυ ομαλα χωρις κανενα προβλημα σε super performance mode, δεν νομιζω να σου χρειαστουν 1080p λογω αναλυσης της οθονης. To super performance mode φτανει στα 1,7 ghz και το eeectl στα 1,8 ghz. Στα 2 ghz δεν νομιζω οτι υπαρχει ασφαλεια για τη σταθεροτητα του συστηματος. Εκτος και αν εχω χασει επεισοδια.
panos2000gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 To super performance mode φτανει στα 1,7 ghz και το eeectl στα 1,8 ghz. Στα 2 ghz δεν νομιζω οτι υπαρχει ασφαλεια για τη σταθεροτητα του συστηματος. Εκτος και αν εχω χασει επεισοδια. Η MSI πάντως που χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή δίνει εργοστασιακό Ο/C (το λεγόμενο TURBO Mode) από τα 1.6 στα 2.0Ghz. Προσωπικά το έχω δουλέψει πάρα πολλές φορές σε αυτή την ταχύτητα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σε θερμοκρασίες, σταθεροτητα συστηματος κτλ.
FarCry Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Ουτε εγω ειδα καποια σημαντικη διαφορα. Αυτο που εκανα για να σηκωσει μερικα παιχνιδια ειναι να χρησιμοποιησω το eeectl οπου μπορεις να κανεις o/c το νετμπουκ στα 2ghz χωρις προβληματα, εκει ειδα πολυ μεγαλη διαφορα. οσον αφορα το hd video, τα 720p τα παιζει πολυ ομαλα χωρις κανενα προβλημα σε super performance mode, δεν νομιζω να σου χρειαστουν 1080p λογω αναλυσης της οθονης. δε χρειαζεται super performance mode με το default clock στα 720p δεν ξεπερναει το 60% cpu usage κανενας εκ των 2 "πυρηνων"
Hector__21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Παίδες ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια μια και μου λύθηκαν αρκετές απορίες. Μια κ eeepc πήρα (το 1005ha) θα κατεβάσω το eeectl να δω τι λέει. Βέβαια ακόμα δεν έχω προλάβει να το τεστάρω και έτσι όπως είναι μια κ μόλις το πήρα.
kostasfalcon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Η MSI πάντως που χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή δίνει εργοστασιακό Ο/C (το λεγόμενο TURBO Mode) από τα 1.6 στα 2.0Ghz. Προσωπικά το έχω δουλέψει πάρα πολλές φορές σε αυτή την ταχύτητα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σε θερμοκρασίες, σταθεροτητα συστηματος κτλ. Επειδη ειμαι κατοχος και του msi (ht xpress book) να σου πω οτι ειναι πολυ ψυχρο ακομα και μετα απο αρκετες ωρες λειτουργιας εν σχεση με το 1000h το οποιο ψιλοζεστενεται και στα πιο απλα πραγματα. Αυτος ειναι ενας απο τους πιο σημαντικους λογους που το msi στα 2 ghz ειναι μια χαρα και το asus εχει προβληματα σταθεροτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.