Patilanos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδιά είμαι νέος εδώ κ δεν είχα το χρόνο να ψάξω μήπως έχει ξαναρωτηθεί... Μήπως ξέρει κανείς που πουλάνε Paysafecard στα Γιάννενα;;;Μπήκα στο site και πήγα σε μερικές οδούς που έγραφε αλλά δεν υπήρχε τίποτα.Αν μπορεί κάποιος να ενημερώσει...Ευχαριστώ από τώρα.
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Φανταζομαι οτι εψαξες μεσω του site για τις διευθυνσεις σωστα?
Patilanos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 παίζει να πουλάει στο Γέρμανο; edit:ναι πήγα σε μερικές διευθύνσεις αλλά τίποτα και σε κανά 2 δεν υπήρχε καν μαγαζί...
Helionar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Φίλε μου και εγώ απο Γιαννενα είμαι κ μπορώ να σου πω πως σίγουρα θα βρεις paysafe στο περίπτερο στα ζευγάρια ,απέναντι απο το φούρνο του Πορίκη.Πιστεύω να κατάλαβες που λέω.
Patilanos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Εννοείς στην πλατεία;;; εκεί που ήταν παλιά η Γρανάδα;;; Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. edit:Α μήπως εννοείς κοντά στο σταυράκι;;;
Helionar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Αυτό κοντά στο Σταυράκι εννοώ ,εχει και εκεί Πορίκη Εγώ από εκείνο το περίπτερο προμηθεύομαι paysafe cards.You are welcome.
2arkoudi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Και στο Praktiker pουλανε αλλα παρε ενα τηλ πρωτα για 100% http://www.praktiker.pl/praktiker-international/html/el/194265/index.html
dimiman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 τα καινουρια μηχανηματα που εχουν οι ψιλικατζιδες - περιπτεραδες για να βγαζουν καρτες κινητων βγαζουν και paysafe...
Patilanos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Λοιπόν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Πάμε να μεταφέρω αποτελέσματα. Πήγα Γερμανό και μου είπε ότι πουλάνε στα ζευγάρια(όπως μου είπε και ο φίλος από το forum) και στην ανατολή σε ένα περίπτερο.Στα ζευγάρια μάλλον του τελείωσαν κ μετά , αφού πέρασα μισή ώρα γυρνώντας στα περίπτερα της Ανατολής βρήκα ένα που πουλούσε.Ευτυχώς!Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
maniac89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 το ξεθάβω, που μπορώ να βρω κάρτες paysafe; ισχύει το παραπάνω που εγραψε ο φίλος ότι τα μηχανήματα που βγάζουν του αριθμους για τις κάρτες των κινητων έχουν και για paysafe; στην σελίδα του paysafe λέει και για μασούτης σουπερμαρκετ ξέρει κανείς; ευχαριστώ
arc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 πας στο site της paysafe, βαζεις την πόλη ή τον ταχυδρομικό της περιοχής σου και θα σου δείξει σε χάρτη που μπορείς να αγοράσεις.
gavros10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το site τους δεν βγαζει ολα τα σημεια πωλησης. Πηγαινε σε ενα περιπτερο, ψιλικατζιδικο που να ειναι κοντα σου και ρωτα
zio10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Νομίζω ότι τις βγάζουν τα μηχανάκια που βγάζουν και κάρτες κινητών, αλλά ενώ κάποιοι πουλάνε κάρτες δεν πουλάνε paysafe. Ίσως είναι το ίδιο μηχάνημα αλλά διαφορετική η συμφωνία με την κάθε εταιρεία και δεν τη βάζουν όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα