Προς το περιεχόμενο

ψαχνω αμεσα laptop 13,3''

evap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

ψαχνω laptop 13.3'' και μου φανηκε καλη περιπτωση (αν εξαιρεσουμε οτι ειναι καπως βαρυ, γτ θελω να το κουβαλαω στα ταξιδια ) το παρακατω TOSHIBA SATELLITE PRO U400-18S

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905347

αν γνωριζετε για καλυτερη περιπτωση μεχρι 600Ε περιπου βοηθηστε παρακαλω!

ευχαριστω

Δημοσ.

μια χαρα ειναι και τοσιμπα. για πιο ελαφρυ και με μεγαλη αυτονομια δες και τα timeline της acer (αν δεν θες κατι πολυ δυνατο)

Δημοσ.

όλη η σειρά U της Toshiba είναι πολύ καλή, και αυτό που διάλεξες είναι υπερπλήρες! Εγώ όταν έψαχνα 13άρι ήμουν μεταξύ αυτού και του dell xps1330 - πήρα το dell γιατί σε design ήταν πολύ πιό όμορφο.

Το μόνο σχόλιο που έχω να σου κάνω είναι οτι λέει για βάρος 2 κιλών, αν θες τσέκαρε λίγο και τα dell - αν και νομίζω οτι θα βγαίνει λίγο ακριβότερα.

Δημοσ.

Το toshiba είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Δεν βλέπω κάτι καλύτερο μέχρι 600 ευρώ.

Μια εναλλακτική ενδεχομένως θα ήταν το dell vostro, αν θες κάτι business oriented

http://www.skroutz.gr/s/80341/Dell-Vostro-1320.html

Εχει 7200rmp δίσκο μέσα και ματ οθόνη, και είναι λίγο ελαφρύτερο (πολύ μικρή διαφορά, 1.86 κιλά το vostro). Αλλά και 100+ ευρώ ακριβότερο.

Δημοσ.

Αν μπορείς να ανέβεις λίγο παραπάνω υπάρχουν πιο ολοκληρωμένα μηχανήματα με δυνατότερους επεξεργαστές και ανεξάρτητες κάρτες γραφικών:

1. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1183982

και αυτό που παίζει στην πολύ καλή προσφορά των 799 ευρώ από την Ηλεκτρονική:

2. http://www.skroutz.gr/s/52945/Sony-Vaio-VGN-SR19VN.html?keyphrase=vaio+sr19vn

Το Vaio έτυχε να το έχω πριν λίγο καιρό και είναι απλά κορυφαίο.

Δημοσ.

πολύ καλό το Toshiba και σε εξαιρετική τιμή.

Είναι όντως 2kgr ή τελικά καταλήγει βαρύτερο???

Το timeline το είδα και είναι όντως ελαφρύ και λεπτό. Όμως είναι Acer...

To toshiba απ ό,τι είδα δεν έχει HDMI. Αυτό δεν είναι πλέον θέμα???

Δημοσ.

Παιδιά θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στις παρακάτω απορίες για τον Satellite Pro U400. Υπόψιν ότι κάηκε η μητρική στον υπολογιστή μου και ψάχνω για σύστημα για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ χρήση γραφείου με ικανότητα αναπαραγωγής ταινιών και εφαρμογών μαθηματικών.

Οι απορίες μου είναι οι εξής:

1. Θα αντέξει αυτό το σύστημα με προσθήκες κυρίως μνήμης να αντέξει 4 χρόνια περίπου? (μιλάμε βέβαια για λειτουργικό windows 7)

2. Είναι δυνατόν η κάρτα γραφικών να συνθεθεί με μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη?

3. Είναι δυνατόν να βάλω άλλη κάρτα γραφικών για την δουλειά που θέλω στο ερώτημα 2

4. Είναι σε 8έση το σύστημα μου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός desktop συστήματος σε όρους συνεχόμενης χρήσης ?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Δεν προσανατολίζομαι για μεγαλύτερο φορητό για λόγους που σχετίζονται με χρήματα αλλά και δυνατότητα μεταφοράς αυτού.

Υπενθιμίζω ότι ο φορητός δεν θα παίζει παιχνίδια.

Δημοσ.
Παιδιά θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στις παρακάτω απορίες για τον Satellite Pro U400. Υπόψιν ότι κάηκε η μητρική στον υπολογιστή μου και ψάχνω για σύστημα για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ χρήση γραφείου με ικανότητα αναπαραγωγής ταινιών και εφαρμογών μαθηματικών.

Οι απορίες μου είναι οι εξής:

1. Θα αντέξει αυτό το σύστημα με προσθήκες κυρίως μνήμης να αντέξει 4 χρόνια περίπου? (μιλάμε βέβαια για λειτουργικό windows 7)

2. Είναι δυνατόν η κάρτα γραφικών να συνθεθεί με μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη?

3. Είναι δυνατόν να βάλω άλλη κάρτα γραφικών για την δουλειά που θέλω στο ερώτημα 2

4. Είναι σε 8έση το σύστημα μου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός desktop συστήματος σε όρους συνεχόμενης χρήσης ?

Υπενθιμίζω ότι ο φορητός δεν θα παίζει παιχνίδια.

1. Μόνο ο θεός μπορεί να σου απαντήσει αυτό το ερώτημα

2. Ναι

3. Οχι

4. Θεωρητικά ναι...πρακτικά το desktop έχει μεγαλύτερες πιθανότητες "επιβίωσης" σε βάθος χρόνου και σίγουρα οποιαδήποτε βλάβη θα έχει πολύ μικρότερο κόστος.

Δημοσ.
1. Μόνο ο θεός μπορεί να σου απαντήσει αυτό το ερώτημα

2. Ναι

3. Οχι

4. Θεωρητικά ναι...πρακτικά το desktop έχει μεγαλύτερες πιθανότητες "επιβίωσης" σε βάθος χρόνου και σίγουρα οποιαδήποτε βλάβη θα έχει πολύ μικρότερο κόστος.

Σε ευχαριστώ πολύ panos2000gr !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...