Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για αγορά laptop

brieboy9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και ολίγον τι άσχετη γι'αυτό θα ήθελα τις γνώμες σας.

Σκοπεύω να πάρω λάπτοπ για την εργασία μου (πρόκειται για χώρο εκπαίδευσης) τον οποίο θα συνδέσω με προτζέκτορα και interactive board ή με ebeam receiver (για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για σύστημα με δέκτη και ηλεκτρονικό στυλό που μετατρέπει τον κλασικό whiteboard σε διαδραστικό).

Συνεπώς ψάχνω για κάτι οικονομικό με Pentium™ II Επεξεργαστή 400 MHz+ και 256 MB RAM. Απαιτήσεις για εγγραφή οθονών: τουλάχιστον επεξεργαστης Pentium IV, 1.4Ghz, με 512MB RAM.

Η προσωπική μου εμπειρία ήταν αρκετά θετική με Fujitsu Siemens και παντελώς αρνητική με Acer.

Υπάρχει κάτι οικονομικό που να μπορεί να ανταποκριθεί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια συμβουλή! :-)

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και ολίγον τι άσχετη γι'αυτό θα ήθελα τις γνώμες σας.

Σκοπεύω να πάρω λάπτοπ για την εργασία μου (πρόκειται για χώρο εκπαίδευσης) τον οποίο θα συνδέσω με προτζέκτορα και interactive board ή με ebeam receiver (για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για σύστημα με δέκτη και ηλεκτρονικό στυλό που μετατρέπει τον κλασικό whiteboard σε διαδραστικό).

Συνεπώς ψάχνω για κάτι οικονομικό με Pentium™ II Επεξεργαστή 400 MHz+ και 256 MB RAM. Απαιτήσεις για εγγραφή οθονών: τουλάχιστον επεξεργαστης Pentium IV, 1.4Ghz, με 512MB RAM.

Η προσωπική μου εμπειρία ήταν αρκετά θετική με Fujitsu Siemens και παντελώς αρνητική με Acer.

Υπάρχει κάτι οικονομικό που να μπορεί να ανταποκριθεί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια συμβουλή! :-)

Καταρχας καλωσορισες:-)

Tα minimum χαρακτηρηστικα που αναφερεις ειναι πολυ ξεπερασμενα, συνεπως αφου σε καλυπτουν αυτα παρε κατι πιο οικονομικο.Θα σου προτεινα να δεις κατι σε

dell,toshiba

Δημοσ.

παντως αμα θες ξανασκεψου το για acer, απο προσωπικη εμπειρια και εγω (2 laptops) περασαν απο τα χερια μου και δεν ειχα κανενα προβλημα.

αλλα και για FSiemens εχω ακουσει καλα λογια απο φιλους αλλα λιγο πιο τσιμπιμενες τιμες/χαραχτηριστικα

Δημοσ.
παντως αμα θες ξανασκεψου το για acer, απο προσωπικη εμπειρια και εγω (2 laptops) περασαν απο τα χερια μου και δεν ειχα κανενα προβλημα.

αλλα και για FSiemens εχω ακουσει καλα λογια απο φιλους αλλα λιγο πιο τσιμπιμενες τιμες/χαραχτηριστικα

αποτι εχω καταλαβει (φιλους-γνωστους) οι μισοι λενε καλα λογια οι αλλοι μισοι τα χειροτερα για την acer κυριως λογω ποιοτητας κατασκευης-service.Κοινως πιστευω ειναι πως θα σου τυχει το λαπτοπακι

Για FS ειχα ακουσει για προβληματα υπερθερμανσης.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις απαντήσεις!

Χμ, η αλήθεια είναι ότι ο Fujitsu το έχει το θεματάκι του με την υπερθέρμανση.

Ειδικά τώρα μετά από τόσα χρόνια που τον έχω (7 αν θυμάμαι καλά), μετά από λίγες ώρες άνετα ψήνεις πίτσα από κάτω. Και κάνει έναν θόρυβο λες και είναι έτοιμος να απογειωθεί.

Ο Acer με νευρίασε γιατί χάλασε άνευ λόγου η οθόνη και στο σέρβις δεν το σήκωναν καν.

Anyways, μου έχουν πει πολύ καλά για dell, αλλά στο νετ διαβάζω πολλές αντιφατικές απόψεις.

Το πρόβλημα μου δεν ξέρω να κρίνω καλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Τί λέτε πχ για αυτό;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905356

Ή μήπως δεν πρέπει να τσιμπάω με τέτοιες προσφορές;

Δημοσ.

μην συγκρινεις φορητο 7ετιας με σημερινο.καταρχην τους εχεις δει απο κοντα να δεις τις διαφορες στο μεγεθος!ειναι ουαου!

παρε κατι στα 350-400 ευρω με 2 χρονια εγγυηση+ και θα εισαι ενταξει.

για μενα δες σε dell,toshiba,hp,lenovo σε αυτα τα λεφτα

Δημοσ.
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις απαντήσεις!

Χμ, η αλήθεια είναι ότι ο Fujitsu το έχει το θεματάκι του με την υπερθέρμανση.

Ειδικά τώρα μετά από τόσα χρόνια που τον έχω (7 αν θυμάμαι καλά), μετά από λίγες ώρες άνετα ψήνεις πίτσα από κάτω. Και κάνει έναν θόρυβο λες και είναι έτοιμος να απογειωθεί.

Ο Acer με νευρίασε γιατί χάλασε άνευ λόγου η οθόνη και στο σέρβις δεν το σήκωναν καν.

Anyways, μου έχουν πει πολύ καλά για dell, αλλά στο νετ διαβάζω πολλές αντιφατικές απόψεις.

Το πρόβλημα μου δεν ξέρω να κρίνω καλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Τί λέτε πχ για αυτό;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905356

Ή μήπως δεν πρέπει να τσιμπάω με τέτοιες προσφορές;

για τα χρηματα του ειναι μια χαρα.εχει και 2 χρονακια εγγυηση οποτε εισαι comple:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...