FarCry Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 για δειτε λιγο το HD tune αυτα ειναι φοβερα πραγματα.......τα windows 7 κανουν καλυτερη διαχειριση του δισκου!!!! windows XP windows 7 http://www.legitreviews.com/article/1023/1/
michalis2610 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 για δειτε λιγο το HD tune αυτα ειναι φοβερα πραγματα.......τα windows 7 κανουν καλυτερη διαχειριση του δισκου!!!! E εντάξει, μετά από μια δεκαετία εξέλιξης ας κάνουν και ένα πράγμα τουλάχιστον καλύτερα . Windows XP FTW...
Hector__21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μόλις σήμερα αντικατέστησα τα xp με τα 7 στο συγκεκριμένο netbook και πρέπει να πω πως οι πρώτες εντυπώσεις δείχνουν ότι χρειάζομαι αναβάθμιση στη μνήμη οπωσδήποτε. Βέβαια θα επιφυλαχθω να περιμένω να δω πως θα κυλήσουν τα πράγματα από τώρα που το έστησα κ δε θα το χω με συνεχής εγκαταστάσεις προγραμμάτων. Θα επανέλθω με περαιτέρω αντυπώσεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:23 ---------- Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω κάποια από τα utilities/drivers της asus μια κ μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει κάτι τέτοιο. Βέβαια τα έχουν δει όλα τα 7(εκτός από το bluetooth) αλλά κάποια από τα shortcut keys (Fn + ...) δε δουλέυουν. Ευχαριστώ.
kostasfalcon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μόλις σήμερα αντικατέστησα τα xp με τα 7 στο συγκεκριμένο netbook και πρέπει να πω πως οι πρώτες εντυπώσεις δείχνουν ότι χρειάζομαι αναβάθμιση στη μνήμη οπωσδήποτε.Βέβαια θα επιφυλαχθω να περιμένω να δω πως θα κυλήσουν τα πράγματα από τώρα που το έστησα κ δε θα το χω με συνεχής εγκαταστάσεις προγραμμάτων. Θα επανέλθω με περαιτέρω αντυπώσεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:23 ---------- Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω κάποια από τα utilities/drivers της asus μια κ μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει κάτι τέτοιο. Βέβαια τα έχουν δει όλα τα 7(εκτός από το bluetooth) αλλά κάποια από τα shortcut keys (Fn + ...) δε δουλέυουν. Ευχαριστώ. Μια χαρα ειμαι με τα xp θα τα βγαλω μονο οταν καταντησουν σαν τα 98β.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.