ertylee Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Καλημέρα σε όλους εχτες μου έκαναν μια παράξενη προταση για δουλεια...... καποιος στα Χανιά, που εκδίδει ένα μηνιαίο περιοδικό κυρίως διαφημιστικό, μου πρότεινε να εργαστώ για αυτόν, ψάχνοντας για τις πολιτιστικες εκδηλώσεις που θα γινουν στο νομο χανίων, για να μπορει να δινει κίνιτρο στον κόσμο να κοιτάει το περιοδικό όλο τον μήνα ..... Πραγματικά δεν ενδιαφέρομαι να δουλέψω για αυτόν αλλα δεν σας κρύβω πως ακουγεται δελεαστικο..... όχι απο αποψης χρημάτων, αλλα ενδιαφέροντος. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω τι να κάνω, αν αποφασίσω να συνεργαστώ μαζί του ποσα € να ζητήσω τον μηνα???
greekboy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 αν καταλαβα καλα,εννοεις καποιο σε στυλ Go Hania(/Go out) , Chill out etc?(αν οχι ενα απο τα 2) βασικα τι ακριβως δουλεια εννοεις? να βρισκεις τι θα γινεται και να το γραφεις στο περιοδικο,ή να πηγαινεις να τραβας φωτο και να το γραφεις μετα στο περιοδικο? για λεφτα δεν εχω ιδεα,αλλα οταν σου προτεινε δεν σου ειπε καποιο ενδεικτικο ποσο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.