nick81 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Εχω το vaio vgn-cr31s..εδω και 10 μερες περιπου τα εχει φτυσει "σχεδον" το dvd... οταν ανοιγω τον "υπολογιστη μου" δεν μου το αναγνωριζει δεν το βγαζει καθολου εκει, δοκιμασα διαφορα που βρηκα εδω και στη sony..αρχικα εσβησα τα upperfilters δεν ειδα προκοπη και εφτασα να κανω επαναφορα συστηματος(format)..τωρα η κατασταση εχει ως εξης..οταν ανοιγω τον υπολ.μου την βγαζει την μοναδα dvd (και παλι οχι παντα).. μολις βαλω dvd το παιζει κανονικα αλλα οταν βγαλω χανεται παλι η μοναδα... ελπιζω να εγινα κατανοητος για το προβλημα και εαν εχει καποιος καποια λυση ας προτεινει...Η sony για να το στειλω για αλλαγη dvd θελει το μικρο ποσο των 413ευρω εχουν ξεφυγειιιιιιιι
nick81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 πλεον δεν μου το βγαζει καθολου...μηπως μπορει καποιος να μου πει κανεναν αλλο οπτικο δισκο συμβατο ωστε να τον αντικαταστησω????ευχαριστω
nick81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 οχι περασε πριν 3μηνες τον χρονο...και τωρα ζητανε οπως ειπα πιο πανω 413ευρω για ενα dvd...:lol::lol:
Captain Nemo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Υπάρχει και η λύση του εξωτερικού ROM μέσω USB που είναι πολύ οικονομική την έχεις σκεφτει ?
nick81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 το ειχα σκεφτει αλλα ελεγα να μη γεμιζω εξωτερικες συσκευες και δεν ξερω απο ταχυτητα "ποιοτητα" εαν ειναι το ιδιο...δεν ξερω επισης ποιες συσκευες ειναι συμβατες με τον vaio μου..ας πουμε αυτη ειναι???http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.333182 τι πρεπει να κοιταω να ξερω οτι θα ειναι συμβατη??? και θα ηθελα αν γινεται να βρω το ιδιο που εχει πανω επειδη ειναι ασημι να μη βαλω μαυρο... βρηκα ειναι αυτο Pioneer DVD-RW DVRKD08A ATA Device Pioneer αλλα δε μπορω να βρω απο που μπορω να το αγορασω επισης αν καποιος μπορει να μου βρει τους drivers να τους περασω παλι μηπως γινει τιποτα ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.