Προς το περιεχόμενο

Σωρός μεγίστων

miss_kathy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα όλους!Εχω ενα θεμα:Δινεται ενας αδειος σωρος μεγιστων. Δωστε τη μορφη του αν εισαχθουν διαδοχικα τα στοιχεια 10, 20, 30, 15, 40 και στο τελος διαγραφει το μεγιστο κλειδι. Αν δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε, μπορειτε να μου πειτε πιθανες λυσεις..Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Πιθανή λύση προβλήματος:

Βάφουμε μπλε τον υπολογιστή και τον πετάμε στη θάλασσα. Κατά προτίμηση, δένουμε το βιβλίο αλγορίθμων που μας έχει παραχωρηθεί από το ίδρυμα μας (το οποίο εξηγεί πως λειτουργεί η προαναφερθήσα δομή) πάνω στο tower/laptop για πιο ικανοποιητικό splash effect.

Δημοσ.
Πιθανή λύση προβλήματος:

Βάφουμε μπλε τον υπολογιστή και τον πετάμε στη θάλασσα. Κατά προτίμηση, δένουμε το βιβλίο αλγορίθμων που μας έχει παραχωρηθεί από το ίδρυμα μας (το οποίο εξηγεί πως λειτουργεί η προαναφερθήσα δομή) πάνω στο tower/laptop για πιο ικανοποιητικό splash effect.

Τι λεε ρε φιλος!!! Υπαρχει και ο καδος ανακυκλωσης.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κερδίζεις με τόση ειρωνεία.Συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά σου!!Εννοείται πως γνωρίζω πως λειτουργεί ο σωρός μεγίστων αλλά δεν είμαι σίγουρη για τη σωστή λύση της άσκησης. Τι να σου πω πάντως, σε λυπάμαι γιατί δεν έχεις καθόλου τρόπους και όπως φαίνεται ούτε παιδεία.

Δημοσ.

@miss_kathy,

για κάνε εσύ τότε το πρώτο βήμα και δημοσίευσε την λύση που θα έδινες εσύ και από κει και πέρα σε βοηθάμε..., αν χρειαστεί...

ίσως ο Billman να σου "την είπε" λίγο παραπάνω αποτι "έπρεπε" αλλά και εσυ (κρίνοντας απο το ιστορικό των μηνυμάτων σου) λες σχεδόν πάντα, "ξέρω τη λύση, αλλά δεν είμαι σίγουρη" (παράφραση) ενώ ποτέ δε παραθέτεις τα αποτελέσματα της δικής σου προσπάθειας...

ίσως σε δούλευε επειδή κ συ μου φαίνεται μας δουλεύεις...

Δημοσ.

Ωραια λοιπον εχω βάλει σαν ριζα στο τελικο δεντρο το 40, αριστερο παιδι το 30 το οποιο ειναι ριζα υποδ.με παιδια το 10 και το 15 και σαν δεξιο παιδι του 40 το 20. Εχω μια απορια:Γιατι σε αλλα φορουμ οι χρηστες ειναι πολυ ευγενκοι και μου ενδιαφερονται να βοηθησουν ενω εδω οχι?Τελικα οπως φαινεται δεν χρειαστηκα τη βοηθεια σας και ουτε στο μελλον θα τη χρειαστω γιατι ειναι η τελευταια φορα που γραφω σε αυτο το φορουμ. Να ειστε καλα.

Δημοσ.

Απλα εδω οι περισσοτεροι την εχουν δει λιγο παραπανω απο οσο χρειαζεται μαλλον, αν δε θελεις να απαντησεις δεν χρειαζεται να το παιζεις εξυπνος και να ειρωνευεσαι, απλα μην στειλεις...

Δημοσ.

Ναι αυτο θα εκανε ενας φυσιολογικος ανθρωπος. Αλλα μαλλον μερικοι εδω μεσα το εχουν δει γκουρου της πληροφορικης...

Δημοσ.

miss_kathy,

...στον αντίποδα: γι' αυτό είναι όμως το πιο έγκυρο, ενημερωμένο, αξιόπιστο, αναβαθμισμένο, εξειδικευμένο, πλήρες, σωστό φόρουμ στην Ελλάδα.

Στην τελική δεν είμαστε κ καρφωμένοι εδώ εεε? Σε όποιο φόρουμ θες μπαινο- βγαίνεις ελεύθερα. ;)

Δημοσ.

Εννοειται αυτο και δεν χρειαζεται να μου κανεις διαφημιση του φορουμ, μπορω να κρινω και μονη μου κατα ποσο ειναι καλο η οχι..Απλα λιγη ευγενεια ξερεις δεν βλαπτει και δειχνει οτι ειμαστε ανθρωποι.

Δημοσ.
Εννοειται αυτο και δεν χρειαζεται να μου κανεις διαφημιση του φορουμ, μπορω να κρινω και μονη μου κατα ποσο ειναι καλο η οχι..Απλα λιγη ευγενεια ξερεις δεν βλαπτει και δειχνει οτι ειμαστε ανθρωποι.

Kathy, η γνώμη μου είναι οτι θα πρέπει να σταματήσεις να αναζητάς λύσεις σε προβλήματα σε Ελληνικά Φορουμς. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό φόρουμ για προγραμματισμό στην Ελλαδα ακόμα (σε σχεση με αυτά που υπάρχουν στο εξωτερικό).

Η ελληνική νοοτροπία του 'μάγκα' δεν βοηθάει ειδικά όταν πρόκειτε για θέματα γνώσης και πρακτικής εξάσκησης. Τι περιμένεις από άτομα που έχουν κατακλίσει την αγορά με εταιρείες που προσφέρουν web programming με μόνο 200 ευρώ. Ψάχνεις ποιότητα η γνώση;

Σου προτείνω να υποβάλλεις τις ερωτήσεις σου από εδω και πέρα στο http://www.stackoverflow.com. Θα βρείς άτομα παθιασμένα με τον προγραμματισμό που θα απαντήσουν πρόθυμα σε ότι ερώτηση έχεις.

Λυπάμαι που δεν έχω λύση στο αλγοριθμικό σου πρόβλημα αλλά αλγοριθμικά προβλήματα σε φόρουμ θέλουν και χρόνο από την πλευρά αυτου που θα απαντήσει.

Good luck.

Δημοσ.

Είναι ένα ζήτημα, βρε miss_kathy, που δεν είναι τόσο απλό όσο το "μπήκα, μου την είπαν, είναι κακοί, δεν ξαναμπαίνω".

Βλέπεις, στο φόρουμ του προγραμματισμού υπάρχουν μια χαρά καλοπροαίρετες και κατατοπιστικές απαντήσεις σε διάφορα προβλήματα, πολλές φορές δύσκολα.

Αλλά, όταν έρχεσαι και ζητάς τη λύση μιας άσκησης της οποίας δίνεις μόνο την εκφώνηση ("έχω ένα θέμα, λέει αυτά, πείτε μου τη/μια λύση"), πρέπει να λαμβάνεις υπ' όψιν σου το ότι το awesomeness ενός τεχνολογικού φόρουμ (πράγμα υψηλό στο insomnia) εξαρατάται από το πόσα άτομα είναι εκεί και κατά πόσο είναι σχετικά με το χώρο. Κι όσο πιο σχετικός είναι κάποιος με το χώρο, συνήθως (αν και όχι πάντα) τόσο θα του ξινίζει να βλέπει να ζητούνται λύσεις από κάποιους που θα έπρεπε να λύνουν αυτές τις ασκήσεις μόνοι τους, επειδή, για παράδειγμα, μπορεί να πάρουν πτυχίο ή να κάνουν μεταπτυχιακό σε κάτι στο οποίο είναι, τελικά, άσχετοι (και, ως προκαταβολική παρατήρηση, το επιχείρημα "και τι σε νοιάζει εσένα πώς θα πάρω εγώ το τάδε χαρτί μου" μπορεί να απευθύνεται μόνο σε κοινότητα ανεύθυνων).

Τα παραπάνω, τα γράφω εντελώς φιλικά, ορμώμενος από το γεγονός ότι παρουσιάζεις τις αντιδράσεις των άλλων μελών που απάντησαν, ως κεραυνό εν αιθρία. Μπορείς να τα λάβεις υπ' όψιν και είτε να τα αναγνωρίσεις ως (έστω και εν μέρει, όχι 100%) λογικά, είτε να ενεργοποιήσεις κάποιο μηχανισμό άμυνας που θα σου πει ότι όλοι εδώ μέσα είναι κομπλεξικοί ή ό,τι άλλο νομίζεις (ή σου πουν μερικοί -με πολλά εισαγωγικά- "υπερασπιστές" να νομίζεις).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ devnull και συμφωνω μαζι σου. Θεωρω οτι οποιος γνωριζει καλα ενα αντικειμενο ειναι παντα προθυμος να βοηθησει οποιον του το ζητησει, η τουλαχιστον αν δεν εχει την ευγενεια να το κανει, να αποφευγει τις ειρωνειες. Ετσι θα φανει οτι διαθετει παιδεια και στοιχειωσεις τροπους. Το θεμα δεν ειναι οτι μπηκα, μου την ειπαν και δεν ξαναμπαινω αλλα εχω παντα σαν ανθρωπος την απαιτηση να με αντιμετωπιζουν με στοιχειωδη ευγενεια, οπως κανω και εγω στη ζωη μου με τους αλλους. Ποτε δεν ειπα οτι το φορουμ αυτο δεν εχει αξιολογα μελη, απλα αυτα τα μελη θα πρεπει να φροντιζουν να μη χαλαει η εικονα του φορουμ απο ατομα που ειναι αγενη και το παιζουν ξερολες. Ουτως η αλλως θα υπαρχουν παντα και οι δυσαρεστημενοι , οπως εγω τωρα σωστα? Ισως να ειναι και λαθος το σκεπτικο μου αλλα δεν προτιθεμαι να το αλλαξω. Δεν μου αρεσει να ερχομαι σε αντιπαραθεση με κανεναν και συγγνωμη για αυτο. Απλα με ξενισε αρκετα το σημερινο και δεν νομιζω να ξαναμπω στο φορουμ σας. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν το θεωρω αξιοπιστο και χρησιμο,απλα πηρα αρκετα προσωπικα το σημερινο.

Δημοσ.
...Απλα με ξενισε αρκετα το σημερινο και δεν νομιζω να ξαναμπω στο φορουμ σας...

εχω δύο απορίες:

α) τι σε ώθησε να κάνεις εγγραφή στο φόρουμ αυτό, που τόσο έντονα κρίνεις;

β) Υπήρξε σε κάποιο θέμα, συνεισφορά δική σου σε κάτι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...