screenshot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Που πηγαινουμε? Για ριχτε τις αποψεις σας.
iced Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Στον Χαρδαβελλα λενε οτι περναμε πολυ καλα εκει που θα παμε ;-)
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δεν με νοιαζει το που. Μπορει καποιος να μου ξεκαθαρισει ομως αν θα εχω την δυνατοτητα "να τα παρω μαζι μου"?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=n7TWFOBoN1Y[/ame] για τους Χαρδαβελικους αυτο. Για τους υπολοιπους, δεν παμε πουθενα! Αν σταματησει να λειτουργει ο εγκεφαλος παυει να υπαρχει ψυχικη και σωματικη υπαρξη Ολα αυτα ειναι υποκειμενικα οποτε ας μην αρχισει κι εδω το flame...
screenshot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Εγω νομιζω οτι παμε απο κει που ηρθαμε (στο τιποτα/πουθενα). Αυτο ακουγεται πιο πιθανο.
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Εγω νομιζω οτι παμε απο κει που ηρθαμε (στο τιποτα/πουθενα). Αυτο ακουγεται πιο πιθανο. Να με συγχωρεις αλλα εγω γνωριζω πολυ καλα απο που ηρθα και δεν ανυπομονω να γυρισω εκει μεσα. Πολυ υγρασια.
screenshot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Aπο που ηρθες πρωτου δημιουργηθεις? Ο Τσιμιτσελης ειναι αυτος στο avatar σου?
teo64x Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Παραμένουμε "εδώ" (όπου πεθάναμε και όπου μας μεταφέρουν) μέχρι να σαπίσει το σώμα μας και να πάψουν να υπάρχουν τα κύτταρα που μας έκαναν "εγώ". Τα οποία, ως τότε, θα έχουν πάψει να λειτουργούν έτσι όπως λειτουργούν τώρα, που δημιουργούν μια ψευδαίσθηση ενός ενιαίου "εγώ" για να τα καθοδηγεί.
screenshot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Τι σημασια εχει ο τοπος που παραμενει η σωρος μας οταν δεν θα εχουμε συνειδηση?...
Tilemaxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Το άλλο το ξέρετε? Οτι λέει το μαγνητικό πεδίο που αφήνει η Σελήνη εμποδίζει τις ψυχές που ανεβαίνουν απο τη Γή να πάνε σε higher level. Πο γμτ.
teo64x Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Τι σημασια εχει ο τοπος που παραμενει η σωρος μας οταν δεν θα εχουμε συνειδηση?... Το σώμα μας, αν το μετράς στο "εγώ", είναι εκεί. Το πιο στενό "εγώ", η συνείδηση, είναι λειτουργία - απλά παύει να εκτελείται.
screenshot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Και τι να το κανουμε αν παυει να εκτελειται? Το άλλο το ξέρετε? Οτι λέει το μαγνητικό πεδίο που αφήνει η Σελήνη εμποδίζει τις ψυχές που ανεβαίνουν απο τη Γή να πάνε σε higher level. Πο γμτ. Tωρα που ειπες για ψυχες, να ενα ενδιαφερον πειραμα που εκανε ο Παπανδρεου, φυλακισε μια ψυχη σε ενα μπουκαλι. [ame] [/ame]
Tilemaxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Και τι να το κανουμε αν παυει να εκτελειται? Tωρα που ειπες για ψυχες, να ενα ενδιαφερον πειραμα που εκανε ο Παπανδρεου, φυλακισε μια ψυχη σε ενα μπουκαλι. Να υποθέσω οτι έχει περάσει το χάρισμα του και στον εγγονό του.
teo64x Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Και τι να το κανουμε αν παυει να εκτελειται? Προφανώς τίποτα. Ειδικά αν είναι η δική μας συνείδηση που σταμάτησε, δε θα προλάβουμε καν να βαρεθούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.