Προς το περιεχόμενο

Που παμε μετα τον θανατο?

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=n7TWFOBoN1Y[/ame]

για τους Χαρδαβελικους αυτο. Για τους υπολοιπους, δεν παμε πουθενα! Αν σταματησει να λειτουργει ο εγκεφαλος παυει να υπαρχει ψυχικη και σωματικη υπαρξη :) Ολα αυτα ειναι υποκειμενικα οποτε ας μην αρχισει κι εδω το flame...

Δημοσ.
Εγω νομιζω οτι παμε απο κει που ηρθαμε (στο τιποτα/πουθενα).

Αυτο ακουγεται πιο πιθανο.

Να με συγχωρεις αλλα εγω γνωριζω πολυ καλα απο που ηρθα και δεν ανυπομονω να γυρισω εκει μεσα. Πολυ υγρασια.

Δημοσ.

Παραμένουμε "εδώ" (όπου πεθάναμε και όπου μας μεταφέρουν) μέχρι να σαπίσει το σώμα μας και να πάψουν να υπάρχουν τα κύτταρα που μας έκαναν "εγώ". Τα οποία, ως τότε, θα έχουν πάψει να λειτουργούν έτσι όπως λειτουργούν τώρα, που δημιουργούν μια ψευδαίσθηση ενός ενιαίου "εγώ" για να τα καθοδηγεί.

Δημοσ.

Το άλλο το ξέρετε? Οτι λέει το μαγνητικό πεδίο που αφήνει η Σελήνη εμποδίζει τις ψυχές που ανεβαίνουν απο τη Γή να πάνε σε higher level. Πο γμτ.

Δημοσ.
Τι σημασια εχει ο τοπος που παραμενει η σωρος μας οταν δεν θα εχουμε συνειδηση?...

Το σώμα μας, αν το μετράς στο "εγώ", είναι εκεί. Το πιο στενό "εγώ", η συνείδηση, είναι λειτουργία - απλά παύει να εκτελείται.

Δημοσ.

Και τι να το κανουμε αν παυει να εκτελειται?

Το άλλο το ξέρετε? Οτι λέει το μαγνητικό πεδίο που αφήνει η Σελήνη εμποδίζει τις ψυχές που ανεβαίνουν απο τη Γή να πάνε σε higher level. Πο γμτ.

Tωρα που ειπες για ψυχες, να ενα ενδιαφερον πειραμα που εκανε ο Παπανδρεου, φυλακισε μια ψυχη σε ενα μπουκαλι.

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Tωρα που ειπες για ψυχες, να ενα ενδιαφερον πειραμα που εκανε ο Παπανδρεου, φυλακισε μια ψυχη σε ενα μπουκαλι.

Να υποθέσω οτι έχει περάσει το χάρισμα του και στον εγγονό του.

Δημοσ.

Προφανώς τίποτα. Ειδικά αν είναι η δική μας συνείδηση που σταμάτησε, δε θα προλάβουμε καν να βαρεθούμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...