TziniX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 επομένως με τα δικά σου δεδομένα...κάποια μέρα θα πεθάνουμε και τέλος....κενό....σκοτάδι
teo64x Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ακριβώς. Με την υποσημείωση πως τα δικά μου δεδομένα συμπεριλαμβάνουν και τις πολύ συγκεκριμένες γνώσεις που έχει αποκτήσει η ανθρωπότητα εδώ και χρόνια, όχι μόνο υποθέσεις που γίνονταν όταν δεν είχαμε ηλεκτρικό ρεύμα.
TziniX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ακριβώς. Με την υποσημείωση πως τα δικά μου δεδομένα συμπεριλαμβάνουν και τις γνώσεις που έχει αποκτήσει η ανθρωπότητα εδώ και χρόνια, όχι μόνο υποθέσεις που γίνονταν όταν δεν είχαμε ηλεκτρικό ρεύμα. οκ αποψή σου!! όπως και εκατοντάδες άλλες...
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ακριβώς. Με την υποσημείωση πως τα δικά μου δεδομένα συμπεριλαμβάνουν και τις πολύ συγκεκριμένες γνώσεις που έχει αποκτήσει η ανθρωπότητα εδώ και χρόνια, όχι μόνο υποθέσεις που γίνονταν όταν δεν είχαμε ηλεκτρικό ρεύμα. Οταν πεθαίνουμε πηγαίνουμε στον παράδεισον. Βλάσφημε, η θρησκείαν μας αυτό διδάσκει.
teo64x Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 οκ αποψή σου!!όπως και εκατοντάδες άλλες... Σ' ευχαριστώ που μου θύμισες ότι είναι άποψή μου. Σ' ευχαριστώ επίσης που μου θύμισες ότι υπάρχουν και εκατοντάδες άλλες (λανθασμένες) απόψεις. Όταν πιάσεις στα χέρια σου κανένα βιβλιαράκι για τις λειτουργίες του εγκεφάλου θα χαρώ να ακούσω και τη δική σου άποψη.
TziniX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Σ' ευχαριστώ που μου θύμισες ότι είναι άποψή μου. Σ' ευχαριστώ επίσης που μου θύμισες ότι υπάρχουν και εκατοντάδες άλλες (λανθασμένες) απόψεις. Όταν πιάσεις στα χέρια σου κανένα βιβλιαράκι για τις λειτουργίες του εγκεφάλου θα χαρώ να ακούσω και τη δική σου άποψη. μην ανησυχείς μόλις σήμερα το ξεσκόνισα καλά καλά.... (και το βιβλιαράκι κ το μυαλό μου!) :devil::devil::devil::devil:
FarCry Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 όλοι ελπίζουν ότι η ζωή συνεχίζεταιείναι κακό να πιστεύεις σε ψέματα αλλά είναι καλό να ελπίζεις.... ο καθενας ζει με οτι πιστευει αν αυτο βοηθαει την διαβιωση σου. αν η πραγματικοτητα σε κανει να αυτοκτονησεις η να τρελλαθεις μια χαρα καλο ειναι να πιστευεις σε ψεμματα (γενικα μιλαω). επισης ειναι διαφορετικο να γνωριζεις κατι απο το να βιωνεις αυτο. μπορει να γνωριζεις την πραγματικοτητα αλλα να βιωνεις το ψεμα. ολα καλα ολα ροδινα με την κυνικη αποψη ουδεν νοημα για οτι κανεις σε αυτη τη ζωη οχι μονο για σενα αλλα και για ολη την ανθρωποτητα αφου στο απωτερο μελλον (1-2 δισεκατομμυρια χρονια) it will cease to exist. so everything is in vain
Arcanaloth Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Η ΤζινιΧ συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι που θέλει να γίνει το δικό του γιατί δεν της αρέσει η πραγματικότητα. "Και εγώ σου λέω ΟΧΙ,δεν θέλω να πεθάνω και να μην υπάρχω μετά! Δεν θέλω, δεν θέλω, ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!" "Πεθαίνουμε και τέλος, δηλαδή! Σκοτάδια! Ε όχι!" Βρε μα μου,η επιστήμη προχώρησε, έτσι και έτσι τα πράγματα... "ΌΧΙ!Άποψη σου!" Σόρρυ, αλλά αυτό ακριβώς μου κάνει εμένα όλη αυτή η κουβέντα. Σίγουρα, απόψεις του καθενός, απλά μην ξεχνάμε ότι η κάθε μία άποψη δεν έχει την ίδια βαρύτητα. Εγώ μπορεί να πιστεύω ότι όταν πεθαίνουμε γινόμαστε στρουμφάκια και πάμε να ζήσουμε στο στρουμφοχωριό, άποψη μου είναι και αυτό, τώρα το ποιος θα με πάρει σοβαρά και τί δηλώνει αυτό για την νοημοσύνη μου είναι άλλο θέμα... Να προσθέσω πως η παράπλευρη συζήτηση για τον Χαρδαβέλλα και τις εκπομπές του βγάζει πολύ γέλιο btw.
TziniX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Η ΤζινιΧ συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι που θέλει να γίνει το δικό του γιατί δεν της αρέσει η πραγματικότητα. "Και εγώ σου λέω ΟΧΙ,δεν θέλω να πεθάνω και να μην υπάρχω μετά! Δεν θέλω, δεν θέλω, ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!" "Πεθαίνουμε και τέλος, δηλαδή! Σκοτάδια! Ε όχι!" Βρε μα μου,η επιστήμη προχώρησε, έτσι και έτσι τα πράγματα... "ΌΧΙ!Άποψη σου!" Σόρρυ, αλλά αυτό ακριβώς μου κάνει εμένα όλη αυτή η κουβέντα. Σίγουρα, απόψεις του καθενός, απλά μην ξεχνάμε ότι η κάθε μία άποψη δεν έχει την ίδια βαρύτητα. Εγώ μπορεί να πιστεύω ότι όταν πεθαίνουμε γινόμαστε στρουμφάκια και πάμε να ζήσουμε στο στρουμφοχωριό, άποψη μου είναι και αυτό, τώρα το ποιος θα με πάρει σοβαρά και τί δηλώνει αυτό για την νοημοσύνη μου είναι άλλο θέμα... Να προσθέσω πως η παράπλευρη συζήτηση για τον Χαρδαβέλλα και τις εκπομπές του βγάζει πολύ γέλιο btw. ακου να σου πω εγω τη δική μου αποψη είπα κακό είναι?τι πρόβλημα έχεις απο μένα δεν πα να ζήσουμε η να πεθάνουμε το ίδιο μου κανει...
Krokodilos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 επομένως με τα δικά σου δεδομένα...κάποια μέρα θα πεθάνουμε και τέλος....κενό....σκοτάδι Ακριβώς. Με την υποσημείωση πως τα δικά μου δεδομένα συμπεριλαμβάνουν και τις πολύ συγκεκριμένες γνώσεις που έχει αποκτήσει η ανθρωπότητα εδώ και χρόνια, όχι μόνο υποθέσεις που γίνονταν όταν δεν είχαμε ηλεκτρικό ρεύμα. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει εξηγηση για το πως δημιουργηθηκαν ολα, για το πως κυλανε τοσο οργανωμενα ολα και δεν υπαρχει χαος, για το ποιος και ποτε τα εφτιαξε ολα, αν υπαρχει αρχη, αν υπαρχει ανωτερη δυναμη πισω απο αυτα, απο τη στιγμη λοιπον που δεν μπορουμε να τα εξηγησουμε(η επιστημη) αυτα, τοτε καθε πιθανος επιδοξος φιλοσοφος ή θρησκοληπτος μπορει να θεωρει οτιδηποτε για το τι γινεται μετα τον θανατο σε εναν ανθρωπο.
TziniX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει εξηγηση για το πως δημιουργηθηκαν ολα, για το πως κυλανε τοσο οργανωμενα ολα και δεν υπαρχει χαος, για το ποιος και ποτε τα εφτιαξε ολα, αν υπαρχει αρχη, αν υπαρχει ανωτερη δυναμη πισω απο αυτα, απο τη στιγμη λοιπον που δεν μπορουμε να τα εξηγησουμε(η επιστημη) αυτα, τοτε καθε πιθανος επιδοξος φιλοσοφος ή θρησκοληπτος μπορει να θεωρει οτιδηποτε για το τι γινεται μετα τον θανατο σε εναν ανθρωπο. ευχαριστώ!αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ
screenshot Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ............................ Να προσθέσω πως η παράπλευρη συζήτηση για τον Χαρδαβέλλα και τις εκπομπές του βγάζει πολύ γέλιο btw. Aντιθετα φιλε μου... Πολυ γελιο βγαζει η αμπελοφιλοσοφια σας που δεν εχει κανενα νοημα ουτε ουσια. Η "παραπλευρη συζητηση" ασχολειται με πρακτικο θεμα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα αυτο το thread για αμπελοφιλοσοφιες.
Krokodilos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Aντιθετα φιλε μου...Πολυ γελιο βγαζει η αμπελοφιλοσοφια σας που δεν εχει κανενα νοημα ουτε ουσια. Η "παραπλευρη συζητηση" ασχολειται με πρακτικο θεμα. Πρακτικο θεμα στο θεμα της μεταθανατιας ζωης?? Η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα αυτο το thread για αμπελοφιλοσοφιες. Επισης εσυ ζητησες τις αποψεις μας. Αν τις θεωρεις αμπελοφιλοσοφιες τι να κανουμε? Ας ελεγες μονο τις δικες σου αποψεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Πρακτικο θεμα στο θεμα της μεταθανατιας ζωης?? true stories bro...
teo64x Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Κροκόδειλε, υπάρχουν ένα σωρό θέματα που είναι ανοιχτά σε υποθέσεις και επιχειρηματολογία τύπου "άποψή σου". Είναι το γαλάζιο όμορφο χρώμα για το σπίτι; Ήταν σούπερ ταινία ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών; Ήταν τέχνη τα έργα του John Cage; Το τι είναι η συνείδηση (πράγμα που έχει άμεση σχέση με το τι στο καλό γίνεται με το θάνατό μας) είναι κάτι που έχει πάψει πια να προσφέρεται για υποθέσεις και φιλοσοφίες του κάθε τυχαίου σήμερα (πόσο μάλλον του κάθε τυχαίου που έζησε πριν 2000 ή 3000 χρόνια πριν). Το ότι αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί μερικοί (για οποιονδήποτε λόγο κι αν συμβαίνει αυτό) αποτελεί απλώς μια παρεξήγηση από μέρους τους και δε δίνει στις απόψεις τους κανένα κύρος. Όταν, δε, τους γνωστοποιείται ξεκάθαρα ότι συμβαίνει αυτό και συνεχίζουν να το αρνούνται χωρίς να το εξετάσουν (άρα χάνεται και το ελαφρυντικό της άγνοιας), εγώ προσωπικά δε βλέπω το λόγο να τους λάβει κανείς υπ' όψιν. Είναι σαν να διαβάζεις μια αγγελία σε εφημερίδα που ξέρεις ότι τυπώθηκε πριν 5 χρόνια και, όταν παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε ότι η αγγελία δεν ισχύει πια, να γκρινιάζεις και να χτυπιέσαι και να λες ότι δεν είχαν το δικαίωμα να μη σε περιμένουν, ότι η εφημερίδα που κρατάς γράφει ακόμα την αγγελία, κλπ. Όπως παρατήρησε και προηγούμενος χρήστης για να καλύψει το ανούσιο επιχείρημα τις απαρίθμησης των διαφορετικών απόψεων, εκατοντάδες χιλιάδες λανθασμένες απόψεις δεν έχουν αθροιστικά ούτε το ένα δισεκατομμυριοστό της βαρύτητας μίας σωστής άποψης. Επαναλαμβάνω, όποιος όντως ενδιαφέρεται, ας πιάσει να διαβάσει βιβλία επιστημόνων από το χώρο της cognitive science. Όποιος αρνείται να εξετάσει το θέμα επειδή φοβάται μην τυχόν η πραγματικότητα τον πληγώσει, κουβαλάει τις απόψεις που του αξίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.