Αδμιν Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 "Πεθαίνουμε και τέλος, δηλαδή! Σκοτάδια! Ε όχι!" Ειναι σαν να ακουω τον μικρο μου αδερφο. Απο τοτε που εμαθα να παραγει ομιλια μεχρι σημερα, το κονσεπτ του πεθαινω-παει-τελειωσε δεν μπορει να το κατανοησει.
million_voices Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 ακομα να βρειτε τι γινεται ε? και οι επιστημες δεν βοηθανε και δεν εχει γυρισει και κανεις πισω απο τους νεκρους να μας πει (οκ ο Παπαρδελας διαφωνει) αρα τι μενει? η χαρα του πολυλογα αργοσχολου @@ρολογου? η ιδια παλια ιστορια με θεους και δαιμονες,παραδεισους και κολασεις? μηπως λεω μηπως ολες αυτες οι μεταθανατιες ζωες και υποσχεσεις ειναι για αλλη μια φορα απλα δικες μας επινοησεις για να καλυψουμε τις δικες μας μικρες αναγκες και κενα? οτι κανετε εδω μαγκες μετα παπαλα, γι'αυτο αρχιστε να ζειτε εδω, τα βουνα με το ρυζι και τα ποταμια με το μελι μαλλον δεν υπαρχουν
TziniX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 ενταξει δεν είπε κανένας ότι θα παρατήσει ότι κάνει εδώ,περιμένοντας να πεθάνει και να ζήσει μια καλύτερη ζωή...απλώς η όλη ιδέα της μεταθανάτιας ζωής ακούγεται ενδιαφέρουσα.... το τι είναι επινόηση του ανθρώπου και τι πραγματικότητα δεν το ξέρει κανείς.....
seishirosakura Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Κλισέ μεν αλλά... Ό,τι ήμασταν πριν γεννηθούμε..
screenshot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Πρακτικο θεμα στο θεμα της μεταθανατιας ζωης?? Πρακτικο λεω απ την αποψη οτι απασχολει πολυ κοσμο. Πολλοι εχουν εμπειριες με πνευματα, η εκκλησια παιρνει θεση, πανεπιστημια ασχολουνται, ερευνες γινονται. Σε αυτα περιμενα να συζητησουμε. Ενω γιαυτα που λετε εσεις τι νοημα υπαρχει και ποσους ενδιαφερουν?
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 απλώς η όλη ιδέα της μεταθανάτιας ζωής ακούγεται ενδιαφέρουσα.... Τζίνι, θα ήθελα να μου πεις τι ιδέες/απόψεις έχεις σχετικά με τα παρακάτω: 1) Θεωρείς πως υπάρχει κάποιο επιχείρημα περί της ύπαρξης μεταθανάτιας ζωής; Δε θέλω να μου πεις "δεν υπάρχει ούτε απόδειξη για το κενό", το ξέρω, απόδειξη δεν παίζει. Αλλά υπάρχει κάτι που σε ψυλλιάζει προς την πρώτη περίπτωση; 2) Αν πιστεύεις/υποψιάζεσαι πως παίζει κάτι τέτοιο, πως ακριβώς τη φαντάζεσαι; Είναι ένα άλλο στάδιο συνείδησης που δεν έχει καμία επαφή με το δικό μας φάσμα ύπαρξης, το φαντάζεσαι ως μετενσάρκωση, ως τι; Έχω και 2-3 άλλες ερωτήσεις αλλά προκύπτουν από τις απαντήσεις σου, οπότε θα περιμένω να ευκαιρήσεις.
TziniX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Τζίνι, θα ήθελα να μου πεις τι ιδέες/απόψεις έχεις σχετικά με τα παρακάτω: 1) Θεωρείς πως υπάρχει κάποιο επιχείρημα περί της ύπαρξης μεταθανάτιας ζωής; Δε θέλω να μου πεις "δεν υπάρχει ούτε απόδειξη για το κενό", το ξέρω, απόδειξη δεν παίζει. Αλλά υπάρχει κάτι που σε ψυλλιάζει προς την πρώτη περίπτωση; 2) Αν πιστεύεις/υποψιάζεσαι πως παίζει κάτι τέτοιο, πως ακριβώς τη φαντάζεσαι; Είναι ένα άλλο στάδιο συνείδησης που δεν έχει καμία επαφή με το δικό μας φάσμα ύπαρξης, το φαντάζεσαι ως μετενσάρκωση, ως τι; Έχω και 2-3 άλλες ερωτήσεις αλλά προκύπτουν από τις απαντήσεις σου, οπότε θα περιμένω να ευκαιρήσεις. επιχειρήματα σίγουρα υπάρχουν,ίσως και κάποιες αποδείξεις... όπως είπα όμως ήδη:κανείς δεν ξέρει την αλήθεια μετενσάρκωση την φαντάζομαι ως αναγέννηση της ίδιας ψυχής σε άλλο σώμα ή ακόμα και σε άλλη διάσταση-σύμπαν η πιο κύρια απόδειξη είναι το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι-ζώα-όντα γενικότερα έχουνε πολλές φορές κάποια προαισθήματα,προτιμήσεις,ταλέντα και ένστικτα τα οποία υπάρχει περίπτωση να είναι αναμνήσεις και απωθημένσ μιας άλλης ζωης.... και επίσηςκα΄ποια πράγματα έχουν ένα λόγο για τον οποίο γίνονται και κάποια είναι απλά συμπτώσεις είναι γεγονός όμως ότι όλοι οι κόσμοι φάσματα η όπως αλλιως τα ονομάζουμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους
teo64x Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Τουλάχιστον εξακριβώσαμε ότι όλοι οι κόσμοι-φάσματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Εγώ αμφιταλαντευόμουν σε ό,τι αφορούσε αυτό το θέμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Τουλάχιστον εξακριβώσαμε ότι όλοι οι κόσμοι-φάσματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Εγώ αμφιταλαντευόμουν σε ό,τι αφορούσε αυτό το θέμα. true story bro...
slygeo87 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 ΙΣΤΟΡΙΕΣ Πάντα επιβεβαιώνονται σαν αληθινές από τον ThReSh. Μόνο από τον ThReSh. (motivated picture)
kirileman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 επιχειρήματα σίγουρα υπάρχουν,ίσως και κάποιες αποδείξεις...όπως είπα όμως ήδη:κανείς δεν ξέρει την αλήθεια μετενσάρκωση την φαντάζομαι ως αναγέννηση της ίδιας ψυχής σε άλλο σώμα ή ακόμα και σε άλλη διάσταση-σύμπαν η πιο κύρια απόδειξη είναι το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι-ζώα-όντα γενικότερα έχουνε πολλές φορές κάποια προαισθήματα,προτιμήσεις,ταλέντα και ένστικτα τα οποία υπάρχει περίπτωση να είναι αναμνήσεις και απωθημένσ μιας άλλης ζωης.... και επίσηςκα΄ποια πράγματα έχουν ένα λόγο για τον οποίο γίνονται και κάποια είναι απλά συμπτώσεις είναι γεγονός όμως ότι όλοι οι κόσμοι φάσματα η όπως αλλιως τα ονομάζουμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους Κάποιος να μου εξηγήσει όλα τα παραπάνω σε bold!
million_voices Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Κάποιος να μου εξηγήσει όλα τα παραπάνω σε bold! πιστευει και στον Αη Βασιλη
TziniX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Κάποιος να μου εξηγήσει όλα τα παραπάνω σε bold! τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? θα μπορούσα!!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Κάποιος να μου εξηγήσει όλα τα παραπάνω σε bold! μετενσάρκωση: Ειναι κατι σαν cheat. Τον σκοτωνεις τον μπασταρδο αλλα επιστρεφει σε αλλο σωμα με αποτελεσμα να μην ξερεις και που ειναι. αναγέννηση: η αρχη του τελους για θεοκρατικες και απολυταρχικες αντιληψεις. Εδω και καμποσες εκατονταετιες η ανθρωποτητα βρισκεται σε Renaissance mode. ψυχή: Φανταστικη φιλη του ανθρωπου. Ολοι την εχουμε. άλλη διάσταση-σύμπαν: Το ιδιο φανταστικο με την ψυχη. Βεβαια χρειαζεται η χρηση διαφορων ουσιων για να φτασεις στο καταλληλο πνευματικο επιπεδο και να μπορεις να περιφερεσαι και σε αλλα επιπεδα οπως η Χωρα του Ποτε, η Χωρα του Παντα αλλα και ο Παραδεισος. άλλης ζωης : ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' οι κόσμοι φάσματα : Οι κοσμοι (υ)φασματα ειναι διαφοροι τυποι που κυκλοφορουν εξω φοροντας υφασματα. Μετα τους emo και τους hipsters σειρα εχουν αυτοι για να μας δειξουν οτι.... ναι, η ηλιθιοτητα μπορει να παει κι αλλο κατω.
million_voices Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας και γενικοτερης κοσμοθεωρησης πιστευεις σε mambo jumbo μλκες γιατι γουσταρεις να σε "πηγαινουν" απο γνωστους ασφαλεις my ass δρομους και δεχεσαι μοιρολατρικα διαφορα αρκει να σου λενε καλες @@ριες και να σου ταζουν λαγους με πετραχηλια η αμφισβητεις και εχεις τα @@ να ζησεις με απλες και δυσκολες αληθειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.