Προς το περιεχόμενο

Που παμε μετα τον θανατο?

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απρέντις slygeo, στο βιβλιοπωλείο. Δε θα τα λύσω εγώ για τον καθένα. Όταν έχω διάθεση ρίχνω μια ιδέα για το σε ποια κατεύθυνση να κινηθεί κανείς (πράγμα που το έκανα ήδη γι' αυτό το thread) και μέχρι εκεί.

we give up!δεν πρόκειται να αλλάξεις τη γνώμη κανενός εδω μέσα πάντως!

''διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να το λες''

κοιμήσου με αυτό το πλευρό πρώτα και μετα βλέπουμε

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για αλλη μια φορα οδηγουμαστε στο συμπερασμα: Ποτε δεν βγαζεις ακρη συζητωντας με γυναικες (οσο ρατσιστικο κι αν ακουγεται).

Δημοσ.
Για αλλη μια φορα οδηγουμαστε στο συμπερασμα: Ποτε δεν βγαζεις ακρη συζητωντας με γυναικες (οσο ρατσιστικο κι αν ακουγεται).

γιατί οι γυναίκες είναι πιο έξυπνες!

μην το ψάχνεις φίλε μ...

Δημοσ.

Πιο πεισματαρες (στον τοπο μου το λεμε ξεροκεφαλες) ειναι, αλλα δεν το γραφω γιατι ηδη τρομαζω με το ποσο φαλλοκρατης ακουγομαι.

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή με προβλημάτισε λίγο ο sly, καθαρά για να μη φαίνομαι σνομπ (ή σεξιστής, επειδή έχω και τρία @), να προτείνω για όποιον έχει διάθεση για διάβασμα (ανεξαρτήτως του τι πιστεύει) τα βιβλία του D. Hofstadter. (Συγκεκριμένα, εγώ προτείνω το Gödel, Escher, Bach και το I Am A Strange Loop.)

Γενικώς είναι πολλά τα θέματα που απλά έχουν εξήγηση με βάση όσα γνωρίζουμε. Μόνη προϋπόθεση είναι να μην προσπαθεί κανείς με τη βία να εισάγει μεταφυσικές ερμηνείες σε πράγματα στα οποία αυτές δεν υπάρχουν. (Ακόμα κι αν θέλει να πιστεύει ότι σε άλλα πράγματα όντως υπάρχουν.)

Δημοσ.

Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι υπάρχουν άτομα και από τις 2 πλευρές(πιστοί/άθεοι) που είναι κολλημένα και δεν αλλάζουν άποψη με τίποτα. Για παράδειγμα εάν υπάρξουν ατράνταχτες αποδείξεις ότι δεν υπήρξε χριστός οι περισσότεροι χριστιανοί θα παραμείνουν πιστοί λέγοντας ότι είναι του σατανά κλπ... Από την άλλη πλευρά εάν κάποια μέρα κατέβει ο ίδιος ο θεός εδώ πάλι πολύ άθεοι θα παραμείνουν άθεοι βρίσκοντας και αυτοί αντίστοιχες δικαιολογίες... και αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία που έχω από φίλους.

Δημοσ.
we give up!δεν πρόκειται να αλλάξεις τη γνώμη κανενός εδω μέσα πάντως!

''διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να το λες''

κοιμήσου με αυτό το πλευρό πρώτα και μετα βλέπουμε

Την τιμητική του έχει ο Βολταίρος τελευταία.

Τι έγινε, του είχε κάνα αφιέρωμα το cosmopolitan;

:P

Από την άλλη πλευρά εάν κάποια μέρα κατέβει ο ίδιος ο θεός εδώ πάλι πολύ άθεοι θα παραμείνουν άθεοι βρίσκοντας και αυτοί αντίστοιχες δικαιολογίες... και αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία που έχω από φίλους.

792gg30sryvp2tlyeke6.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
Από την άλλη πλευρά εάν κάποια μέρα κατέβει ο ίδιος ο θεός εδώ πάλι πολύ άθεοι θα παραμείνουν άθεοι βρίσκοντας και αυτοί αντίστοιχες δικαιολογίες... και αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία που έχω από φίλους.

holy sith and sweet Lord of the rings!

οι φίλοι σου είδαν τον Θεό?! :o

Δημοσ.
holy sith and sweet Lord of the rings!

οι φίλοι σου είδαν τον Θεό?! :o

Παράδειγμα ήταν το παραπάνω αλλά εγώ φταίω γιατί δεν το διατύπωσα σωστά:P. Αυτό που είπα ότι έχω προσωπική εμπειρία από φίλους το είπα επειδή έχω παρατηρήσει από φίλους μου ότι όταν έρχονται σε αντιπαράθεση για αυτό το θέμα φανατίζονται τόσο πολύ και οι 2 πλευρές υποστηρίζοντας τις απόψεις τους με λάθος επιχειρήματα. Για εμένα προσωπικά αυτοί οι άνθρωποι βράζουν στο ίδιο καζάνι...
Δημοσ.
Την τιμητική του έχει ο Βολταίρος τελευταία.

Τι έγινε, του είχε κάνα αφιέρωμα το cosmopolitan;

όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουνα....

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...