Προς το περιεχόμενο

Που παμε μετα τον θανατο?

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Την τιμητική του έχει ο Βολταίρος τελευταία.

Τι έγινε, του είχε κάνα αφιέρωμα το cosmopolitan;

:P

Το γνωστο αυτο επιγραμμα του Βολταιρου θα επρεπε να ειναι αναρτημενο σε ολα τα forums και να βγαινει popup σε καθε σελιδα...

Γιατι ελάχιστοι το σεβονται (μιλω εκ πειρας). Οι περισσοτεροι εχουν το δικο τους ρητο:

"Διαφωνω με ολα οσα λες και θα κανω το παν ωστε να το βουλωσεις εντελως"

:lol:

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το γνωστο αυτο επιγραμμα του Βολταιρου θα επρεπε να ειναι αναρτημενο σε ολα τα forums και να βγαινει popup σε καθε σελιδα...

Γιατι ελάχιστοι το σεβονται (μιλω εκ πειρας). Οι περισσοτεροι εχουν το δικο τους ρητο:

είδες δεν το περίμενε αυτό ο φίλος μας απο μια κοπέλα και μάλιστα ξανθιά και ήθελε να πουλήσει πνεύμα!!

πάντως έχεις δίκιο για το ρητό που το έχουν μαμήσει στις μέρες μας γι αυτό και το έγραψα,μπας και φιλοτιμηθεί κανένας...

Δημοσ.

Κάνει κανείς τον κόπο να διαβάσει τι λέει ο τέο; Είδε κανείς το βιντεάκι; Αντιλαμβάνεται κάποιος γιατί κάποιος με πίστη στο παράλογο μπορεί να είναι φανατισμένος ενώ κάποιος που στηρίζεται σε αποδείξεις δεν μπορεί εξ ορισμού να μην παραδεχτεί το ενδεχόμενο λάθος του; Κατάλαβε κανείς πόσο ηλίθιο είναι ως επιχείρημα το "είναι προσωπική μου εμπειρία"; Υπάρχει λόγος να ζήσει το 90% των συμμετέχοντων στο τόπικ αν πάρω ποτέ την εξουσία;

Αυτά και άλλα πολλά στην αυριανή μας εκπομπή με τίτλο Στόμα έχω και αυτιά μηδέν.

Δημοσ.
είδες δεν το περίμενε αυτό ο φίλος μας απο μια κοπέλα και μάλιστα ξανθιά και ήθελε να πουλήσει πνεύμα!!

Τζίνι, μετά από τόσα ποστ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι υπήρχε milligram σοβαρότητας όταν είπα ότι με κόλλησες στον τοίχο. Εντυπωσιακό.

Δημοσ.
Τζίνι, μετά από τόσα ποστ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι υπήρχε milligram σοβαρότητας όταν είπα ότι με κόλλησες στον τοίχο;

μπα...έτσι κι αλλιώς το χαλβά σου έχεις κι εσύ κι εγώ ο καθένας με την άποψή του οπότε....

Δημοσ.

πάντως έχεις δίκιο για το ρητό που το έχουν μαμήσει στις μέρες μας γι αυτό και το έγραψα,μπας και φιλοτιμηθεί κανένας...

Παρεμπιπτόντως τζινάκι, το ρητό που αυτοί τους οποίους κολλάς στον τοίχο με τις ατακάρες σου και που τόσο βάρβαρα βιάζουν και έχουν κάνει καραμέλα, μην τρομάξεις, μη συγκλονιστείς: δεν το 'χει πει ο Βολταίρος. Είναι της Evelyn Hall και το διατύπωσε επί του Βολταίρου τον 20ο αιώνα.

Καιρός να σταματήσουμε να σφίγγουμε τους όρχεις του παπά λοιπόν, τι λες.

• Super Moderators
Δημοσ.
όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουνα....

o liopyr διαβάζε cosmopolitan δλδ? :o

Οι περισσοτεροι εχουν το δικο τους ρητο:

προτιμώ το γνωστό κείμενο στην υπογραφή του paredwse :P

Δημοσ.
Παρεμπιπτόντως τζινάκι, το ρητό που αυτοί τους οποίους κολλάς στον τοίχο με τις ατακάρες σου και που τόσο βάρβαρα βιάζουν και έχουν κάνει καραμέλα, μην τρομάξεις, μη συγκλονιστείς: δεν το 'χει πει ο Βολταίρος. Είναι της Evelyn Hall και το διατύπωσε επί του Βολταίρου τον 20ο αιώνα.

Καιρός να σταματήσουμε να σφίγγουμε τους όρχεις του παπά λοιπόν, τι λες.

δεν είπα ότι το έγραψε ο Βολταίρος αλλά σκασίλα μου κι όλας

όποιος το είπε πάντως υποκλίνομαι μπροτά του....

(δεν το έγραψε κανένα cosmopolitan...)

Δημοσ.

Μια στάση που θα πρότεινα να τηρείς συχνότερα εν αντιθέσει με δηλώσεις ύφους "σε κόλλησα στον τοίχο" και "όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν". Οι τελευταίες δεν ταιριάζουν ούτε με την καλαισθησία ούτε με οτιδήποτε περισσότερο από την ημιμάθεια.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.
Μια στάση που θα πρότεινα να τηρείς συχνότερα εν αντιθέσει με δηλώσεις ύφους "σε κόλλησα στον τοίχο" και "όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν". Οι τελευταίες δεν ταιριάζουν ούτε με την καλαισθησία ούτε με οτιδήποτε περισσότερο από την ημιμάθεια.

Καλή συνέχεια.

αυτό με τον τοίχο δεν το είπα εγώ αλλά όχι και να μου λενε ότι το διάβασα στο cosmopolitan!έλεος!

εγώ αυτή τη στάση την κρατάω...οι αλλοι όμως?

anyways....

Δημοσ.

Μπα, ίσα-ίσα οι τελευταίες σελίδες είχαν πολύ ωραίες αναλύσεις. Αδιάβαστες ή/και ακατανόητες επί το πλείστον (με όλη την πλημμύρα απελπισίας που αυτό φέρει), αλλά αισθητική über alles.

Δημοσ.

Ο καθένας έχει τις απόψεις του, ειδικά σε ένα τέτοιο... "πρακτικό θέμα" αλλά οι τζέντλεμαν, ο "Βολταίρος", οι νεκραναστάσεις, το θηλυκό iq, η Μόρα κι η Κασίδα όλα μαζί σε μια ποικιλία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...