Προς το περιεχόμενο

Που παμε μετα τον θανατο?

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο καθένας έχεις τις απόψεις του, ειδικά σε ένα τέτοιο... "πρακτικό θέμα" αλλά οι τζέντλεμαν, ο "Βολταίρος", οι νεκραναστάσεις, το θηλυκό iq, η Μόρα κι η Κασίδα όλα μαζί σε μια ποικιλία...

lemans.2.533.jpg

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απρέντις slygeo, στο βιβλιοπωλείο. Δε θα τα λύσω εγώ για τον καθένα. Όταν έχω διάθεση ρίχνω μια ιδέα για το σε ποια κατεύθυνση να κινηθεί κανείς (πράγμα που το έκανα ήδη γι' αυτό το thread) και μέχρι εκεί.

λοιπον πιθανοτατα επειδη εισαι και εσυ μικρος στην ηλικια μαλλον

αρχισε να συνηθιζεις της αντιδρασεις σε αυτα που λες οι οποιες θα ειναι οχι επι της ουσιας αλλα παραπλευρες μλκιουλες-σποντουλες-κακιουλες που πηγη τους ειναι καθαρα και μονο ο εγωισμος του @@ρα

ψαχνε τους ομοιους σου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:01 ----------

we give up!δεν πρόκειται να αλλάξεις τη γνώμη κανενός εδω μέσα πάντως!

''διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να το λες''

κοιμήσου με αυτό το πλευρό πρώτα και μετα βλέπουμε

κοιμησου ησυχη οτι για ολα φταινε οι αλλοι και οτι στα δυσκολα θα σε σωσει ο γερακος με την ασπρη γενιαδα

η συνομωσια των μετριων

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:03 ----------

γιατί οι γυναίκες είναι πιο έξυπνες!

μην το ψάχνεις φίλε μ...

η τοσο ηλιθιες που νομιζουν οτι ειναι:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:05 ----------

Λοιπόν, επειδή με προβλημάτισε λίγο ο sly, καθαρά για να μη φαίνομαι σνομπ (ή σεξιστής, επειδή έχω και τρία @), να προτείνω για όποιον έχει διάθεση για διάβασμα (ανεξαρτήτως του τι πιστεύει) τα βιβλία του D. Hofstadter. (Συγκεκριμένα, εγώ προτείνω το Gödel, Escher, Bach και το I Am A Strange Loop.)

Γενικώς είναι πολλά τα θέματα που απλά έχουν εξήγηση με βάση όσα γνωρίζουμε. Μόνη προϋπόθεση είναι να μην προσπαθεί κανείς με τη βία να εισάγει μεταφυσικές ερμηνείες σε πράγματα στα οποία αυτές δεν υπάρχουν. (Ακόμα κι αν θέλει να πιστεύει ότι σε άλλα πράγματα όντως υπάρχουν.)

επισης πρεπει να μαθεις ποτε δεν αξιζει να αναλωνεσαι, κατι που ερχεται μονο με τον χρονο δυστηχως

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:20 ----------

Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι υπάρχουν άτομα και από τις 2 πλευρές(πιστοί/άθεοι) που είναι κολλημένα και δεν αλλάζουν άποψη με τίποτα. Για παράδειγμα εάν υπάρξουν ατράνταχτες αποδείξεις ότι δεν υπήρξε χριστός οι περισσότεροι χριστιανοί θα παραμείνουν πιστοί λέγοντας ότι είναι του σατανά κλπ... Από την άλλη πλευρά εάν κάποια μέρα κατέβει ο ίδιος ο θεός εδώ πάλι πολύ άθεοι θα παραμείνουν άθεοι βρίσκοντας και αυτοί αντίστοιχες δικαιολογίες... και αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία που έχω από φίλους.

αντιθετα αδερφε μου οι σκεπτικιστες-ορθολογιστες ειναι αυτοι που αφηνουν ανοιχτο καθε ενδεχομενο

the Σωκρατης way

Δημοσ.

Αυτό το ολοι vs τζινι μου τη δώνει! Και καλά εγώ που είμαι ένα φτωχό πλην άτιμο useraki, αλλά και ο mod; Τς τς τς τς

Από εδώ και κάτω διαβάζετε με δική σας ευθύνη!

Οφτοπικ και σποιλερ μαζι:....Κουνάει πολύ το Blue star ή μου φαίνεται;;;; :-D

Δημοσ.
Αυτό το ολοι vs τζινι μου τη δώνει! Και καλά εγώ που είμαι ένα φτωχό πλην άτιμο useraki, αλλά και ο mod; Τς τς τς τς

Από εδώ και κάτω διαβάζετε με δική σας ευθύνη!

Οφτοπικ και σποιλερ μαζι:....Κουνάει πολύ το Blue star ή μου φαίνεται;;;; :-D

Για να σου φύγει η απορία -αν την έχεις- και για να μη φανώ πολύ κακός, ο χαρακτηρισμός "userάκι" χρησιμοποιήθηκε λόγω της πρόσφατης εγγραφής και μόνο, με όποιο potential μπορεί να υπονοεί βεβαίως.

Δημοσ.

μη μιλάτε τόσο για μένα γιατί θα αισθανθώ σημαντική!

όπως και να'χει ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του και οι άλλοι αν θέλουν την ακούνε

Δημοσ.
Μπα, ίσα-ίσα οι τελευταίες σελίδες είχαν πολύ ωραίες αναλύσεις. Αδιάβαστες ή/και ακατανόητες επί το πλείστον (με όλη την πλημμύρα απελπισίας που αυτό φέρει), αλλά αισθητική über alles.

δεν εχουμε ολοι το χαρισμα της ευγλωτιας ρε συ Luci,μπαναρισε μας η στειλε μας σε στρατοπεδο συνγκεντρωσης με συνοδεια tiger lilies:p

Δημοσ.
Για να σου φύγει η απορία -αν την έχεις- και για να μη φανώ πολύ κακός, ο χαρακτηρισμός "userάκι" χρησιμοποιήθηκε λόγω της πρόσφατης εγγραφής και μόνο, με όποιο potential μπορεί να υπονοεί βεβαίως.

Εγώ είχα στο μυαλό μου άλλο φόρουμ όταν έγραψα το userακι...

Δημοσ.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του κατασκευαστή (βλ. άποψη εκκλησίας) πάμε στο Recycle Bin μέχρι να ξανακάνει login ο admin (aka 2α παρουσία) και να κάνει restore (ανάσταση νεκρών).

Ανεξάρτητοι beta users του φυσικού κόσμου υποστηρίζουν ότι απλά σβήνεται η καταχώρηση του file μας στο Master File Table και η ύλη μας (clusters) παραμένουν διαθέσιμα για να επανεγγραφή (=μας ανακυκλωνουν τα σκουλικια).

Από την μέχρι τώρα εμπειρία σου μπορείς να δώσεις πιθανότητες στη κάθε εκδοχή.

φοβερη απαντηση ομως!!!:-D ολα τα λεφτα!!!

Δημοσ.

Προσωπικά, αδιαφορώ για το που θα θαφτώ ή και αν θαφτώ στην τελική. Οι κηδείες γίνονται για το θεαθήναι ούτως ή άλλως. Θέλει περισσότερο κουράγιο να αφήσεις να πραγματοποιηθεί η κηδεία παρά τα προσωπικά σου πιστευω για την ευχαρίστηση των συγγενών παρά να ξεκινήσεις ενδοοικογενειακή διαμάχη με άτομα που δεν έχουν την ίδια άποψη με σένα.

Και το να χαιρετήσεις κάποιον στον δρόμο είναι μια κοινωνική υποχρέωση, γουστάρεις δεν γουστάρεις τον αλλον. Πες μια καλημέρα και ας πέσει κατω.

Δημοσ.
Προσωπικά, αδιαφορώ για το που θα θαφτώ ή και αν θαφτώ στην τελική. Οι κηδείες γίνονται για το θεαθήναι ούτως ή άλλως. Θέλει περισσότερο κουράγιο να αφήσεις να πραγματοποιηθεί η κηδεία παρά τα προσωπικά σου πιστευω για την ευχαρίστηση των συγγενών παρά να ξεκινήσεις ενδοοικογενειακή διαμάχη με άτομα που δεν έχουν την ίδια άποψη με σένα.

Και το να χαιρετήσεις κάποιον στον δρόμο είναι μια κοινωνική υποχρέωση, γουστάρεις δεν γουστάρεις τον αλλον. Πες μια καλημέρα και ας πέσει κατω.

λίγο γιούχου αυτό με τις κηδείες αλλά ?τι? άμα ο συγχωρεμένος ήθελε να ταφεί ή να αποτεφρωθεί ή να τον ρίξουν στη θάλασσα θα του χαλάσουμε το χατίρι?δική του κηδεία είναι στο κάτω όχι δική μας

μπορείς και να διαλέξεις τον τρόπο που θα περιποιηθούν το σώμα σου αφού θα έχεις πάει στα θυμαράκια ωστε να μην υπάρχουν και διαφωνιες...

Δημοσ.
δεν εχουμε ολοι το χαρισμα της ευγλωτιας ρε συ Luci,μπαναρισε μας η στειλε μας σε στρατοπεδο συνγκεντρωσης με συνοδεια tiger lilies:p

Επειδή μάλλον η καταγωγή μας δεν ευνοεί συναισθήματα ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τους άλλους, μάλλον νομίζεις πως σε έβαλα στο τσουβάλι -δεν.

Δημοσ.
λίγο γιούχου αυτό με τις κηδείες αλλά ?τι? άμα ο συγχωρεμένος ήθελε να ταφεί ή να αποτεφρωθεί ή να τον ρίξουν στη θάλασσα θα του χαλάσουμε το χατίρι?δική του κηδεία είναι στο κάτω όχι δική μας

μπορείς και να διαλέξεις τον τρόπο που θα περιποιηθούν το σώμα σου αφού θα έχεις πάει στα θυμαράκια ωστε να μην υπάρχουν και διαφωνιες...

Προφανώς και δεν θα αλλάξεις το θέλημα του αποθανόντος. Μιλούσα για την δική μου. Χωρίς να έχω τις θρησκευτικές αναζητήσεις των άλλων (και ιδιαίτερα των παλαιώτερων) της οικογένειας μου, θα ήθελα η κηδεία μου να "ευχαριστήσει" τους ακόμη εν ζωή δικούς μου παρά τις δικές μου πεποιθήσεις.

Δημοσ.
θα ήθελα η κηδεία μου να "ευχαριστήσει" τους ακόμη εν ζωή δικούς μου παρά τις δικές μου πεποιθήσεις.

Έχε εσύ περιουσία να κληροδοτήσεις και αυτοί θα την ευχαριστηθούν και την κηδεία και τα εννιάμερα και όλα.

Μετά το θάνατο μου, ελπίζω να με αφήσουν ήσυχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...