teo64x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 γι αυτό έχουμε τη λέξη άπειρο και είναι επιστημονικά τσεκαρισμένο επίσης αν κάτι ,έχει ψυχή (στην οποία δεν πιστεύεις),είναι κάτι που υπάρχει αν και δεν είναι ζωντανό με την κυριολεκτική έννοια οι δεσμοί μεταξύ των ανθρώπων περνάνε και στην επόμενη ζωή (μια θεωρία) και ο άνθρωπος ζώο είναι απλά έχει υψηλότερη νοημοσύνη,άρα ότι ισχυει για τον άνθρωπο ισχύει και για τα ζώα το μεν σώμα θνητό,η δε ψυχή αθάνατη: σε αυτό θα παραδεχτώ πως πιστεύω χωρίς απόδειξη απλά απο πίστη αλλά δεν μπορώ να πιστέψω,ότι πεθάναμε και παπαλα ή ότι θα ξαναγεννηθούμε κάπως χρειάζεται απόδειξη γι αυτά και αυτα τα βιβλία που λες και τα άρθρα ΔΕΝ είναι επιστημονικά επαληθευμένα Δεν έχουμε τη λέξη "άπειρο" για τους αριθμούς μεγαλύτερους του 1.000.000.000.000.000.000. Για αυτούς τους αριθμούς έχουμε (το πολύ) καμιά αναπαράσταση τύπου 1*10^18. Το άπειρο το έχουμε για άλλα πράγματα. Και μόνο ότι χρειάστηκε να διευκρινίσω αυτό (το τόσο άσχετο) σημαίνει ότι υπερεκτίμησα πολλά. Ξέχνα το altogether. Στα υπόλοιπα μιλάς για θέματα πίστης και παραδέχεσαι ότι είναι θέματα πίστης. Τα προσπερνώ, λοιπόν. Στο τέλος, διατυπώνεις μια αβάσιμη ...πρόταση (για να το πω πάρα πολύ ευγενικά). Πώς σου κάπνισε ότι αυτά που λέω δεν είναι επιστημονικά επαληθευμένα; Τα διάβασες; Γνωρίζεις τη μεθοδολογία τους; Γνωρίζεις καν τι δουλειά έχει ρίξει ο συγκεκριμένος άνθρωπος πάνω στο θέμα; Ή τώρα αρχίζεις να μασάς μια καινούρια καραμέλα που βρήκες χάμω; Κροκόδειλε, στο ΥΓ2 του προηγούμενου ποστ μου. Δε θα συνεχίσω τη συζήτηση μαζί σου αφενός για το λόγο που αναφέρω εκεί, αφετέρου γιατί κάνεις κακό στη Τζίνι μέσω του ότι εκείνη λέει "μέρα", εσύ λες "νύχτα", εκείνη λέει "μπράβο, γι' αυτό κι εγώ λέω μέρα όπως κι εσύ" κι εσύ αντί να προσπαθήσεις έστω να της πεις κάτι ουσιαστικό πας με τα νερά της και τη λες σε εμένα καθαρά για τον αντίλογο. Κυρίως όμως για τον πρώτο λόγο. (Και ναι, τα συναισθήματα προέρχονται από υλικές διεργασίες.)
TziniX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δεν έχουμε τη λέξη "άπειρο" για τους αριθμούς μεγαλύτερους του 1.000.000.000.000.000.000. Για αυτούς τους αριθμούς έχουμε (το πολύ) καμιά αναπαράσταση τύπου 1*10^18. Το άπειρο το έχουμε για άλλα πράγματα. Και μόνο ότι χρειάστηκε να διευκρινίσω αυτό (το τόσο άσχετο) σημαίνει ότι υπερεκτίμησα πολλά. Ξέχνα το altogether. Στα υπόλοιπα μιλάς για θέματα πίστης και παραδέχεσαι ότι είναι θέματα πίστης. Τα προσπερνώ, λοιπόν. Στο τέλος, διατυπώνεις μια αβάσιμη ...πρόταση (για να το πω πάρα πολύ ευγενικά). Πώς σου κάπνισε ότι αυτά που λώ δεν είναι επιστημονικά επαληθευμένα; Τα διάβασες; Γνωρίζεις τη μεθοδολογία τους; Γνωρίζεις καν τι δουλειά έχει ρίξει ο συγκεκριμένος άνθρωπος πάνω στο θέμα; Ή τώρα αρχίζεις να μασάς μια καινούρια καραμέλα που βρήκες χάμω; δε ξέρω τι χόρτο μας πουλάς τώρα αλλά και μόνο το γεγονός ότι πίστεψες κάτι που έγραψε απλά κάποιος,όση δουλεια κι αν έκανε,δηλώνει και το επίπεδο σου και τη νοημοσύνη σου btw πιστεύεις για το 2012 kai to τέλος του κόσμου? εγραψαν γι αυτό πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι! ps:ο crocodilos τουλάχιστον συζητάει πολιτισμένα,όχι όπως εσύ και ας διαφέρουν οι απόψεις μασ κάπου κάπου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 btw πιστεύεις για το 2012 kai to τέλος του κόσμου?εγραψαν γι αυτό πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι! ποιοι παρακαλώ?
john2gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αυτοί που ψόφησαν (και πήγαν στον διάολο :lol: ). Yama yama yama yaaaaaaaaaaaaaama
TziniX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 ποιοι παρακαλώ? mayas! και ένα σωρο άλλοι παλαβοί! lol john γαμώτο δεν επέστρεψαν να μας λύσουν την απορία για να μην αλληλο@@@**** εδω πέρα
teo64x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 δε ξέρω τι χόρτο μας πουλάς τώρα αλλά και μόνο το γεγονός ότι πίστεψες κάτι που έγραψε απλά κάποιος,όση δουλεια κι αν έκανε,δηλώνει και το επίπεδο σου και τη νοημοσύνη σου btw πιστεύεις για το 2012 kai to τέλος του κόσμου? εγραψαν γι αυτό πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι! Καλό θα είναι να ξεχωρίσεις τη διαφορά μεταξύ της επιστημονικής μεθοδολογίας στην έρευνα για ένα άκρως επιστημονικό θέμα, όπως η μελέτη της συνείδησης, και ανούσιων προφητειών. Τα σχόλια για το επίπεδό μου και τη νοημοσύνη μου, που φαντάζομαι τη βρίσκεις υπό του μηδενός, τα κοιτάζω απλά με ένα χαμόγελο συμπάθειας. Είναι απόλυτα κατανοητό, άλλωστε: κάθε 16-bit επεξεργαστής που θα προσπαθούσε να χειριστεί (με τύπο word) αριθμό μεγαλύτερο του 65535 θα γύρναγε στα αρνητικά. Δεν πειράζει που αντιμετωπίζεις αυτό το εμπόδιο. Οι υπόλοιποι χρήστες εδώ είναι τουλάχιστον "32μπιτοι" και πιάνουν σωστά το μέγεθος του αριθμού. (Άστο αυτό το τελευταίο, δε χρειάζεται να το καταλάβεις.)
john2gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 κάθε 16-bit επεξεργαστής που θα προσπαθούσε να χειριστεί (με τύπο word) αριθμό μεγαλύτερο του 65535 θα γύρναγε στα αρνητικά. Δεν πειράζει που αντιμετωπίζεις αυτό το εμπόδιο. Οι υπόλοιποι χρήστες εδώ είναι τουλάχιστον "32μπιτοι" και πιάνουν σωστά το μέγεθος του αριθμού. (Άστο αυτό το τελευταίο, δε χρειάζεται να το καταλάβεις.) Έλιωσα λέμε, χαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol:
TziniX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλό θα είναι να ξεχωρίσεις τη διαφορά μεταξύ της επιστημονικής μεθοδολογίας στην έρευνα για ένα άκρως επιστημονικό θέμα, όπως η μελέτη της συνείδησης, και ανούσιων προφητειών. Τα σχόλια για το επίπεδό μου και τη νοημοσύνη μου, που φαντάζομαι τα βρίσκεις υπό του μηδενός, τα κοιτάζω απλά με ένα χαμόγελο συμπάθειας. Είναι απόλυτα κατανοητό, άλλωστε: κάθε 16-bit επεξεργαστής που θα προσπαθούσε να χειριστεί (με τύπο word) αριθμό μεγαλύτερο του 65535 θα γύρναγε στα αρνητικά. Δεν πειράζει που αντιμετωπίζεις αυτό το εμπόδιο. Οι υπόλοιποι χρήστες εδώ είναι τουλάχιστον "32μπιτοι" και πιάνουν σωστά το μέγεθος του αριθμού. κάνε αναβάθμιση τότε..... το ''pc'' μου είναι brand new απ'ολες τις απόψεις δεν είμαι ηλίθια και απαξιώ επίσης να στεναχωρεθώ με όσα λες...είσαι απλά αγενής και δεν ξέρεις να αντιλέγεις χωρίς προσβολές όπως είναι το σωστό...οπότε ότι δίνεις,παίρνεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 mayas!και ένα σωρο άλλοι παλαβοί! πραγματικά σπουδαίοι άνθρωποι... κάνε αναβάθμιση τότε.....το ''pc'' μου είναι brand new απ'ολες τις απόψεις
TziniX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Απατεώνα Δαρβίνε. Κομπογιαννίτη. wtf? έχεις αμφιβολίες για την καταγωγή σου? ίσως είσαι σπάνια μετάλαξη καλά που ο κόσμος δεν έχει πολλούς σαν εσένα! η μήπως έχει?
john2gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Βασικά τι το πολεμάτε τόση ώρα, ThReSh has spoken Από την ζωή στον θάνατο είναι ένα μονοπάτι... κι από τον **** στο ***** δυο δάχτυλα και κάτι
teo64x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 wtf? έχεις αμφιβολίες για την καταγωγή σου? ίσως είσαι σπάνια μετάλαξη καλά που ο κόσμος δεν έχει πολλούς σαν εσένα! η μήπως έχει? Ψιτ, κοίτα, γέλασα πραγματικά με το προηγούμενο ποστ σου (όχι ακριβώς επειδή είχε έξυπνο χιούμορ, αλλά εδώ το αποτέλεσμα μετράει), όμως επειδή απάντησα με 3 λέξεις ως ένδειξη ότι σταματάω να ασχολούμαι, μην παίρνεις φόρα και το γυρνάς στη (χωρίς μέλλον) προσπάθεια "αντεπίθεσης" γιατί δεν το έχω σε πολύ να ξαναρχίσω.
seishirosakura Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ποιος άλλος έχει την εντύπωση ότι ο teo64x είναι η μετενσάρκωση του Ιώβ? Θά'ταν μια λύση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.