Προς το περιεχόμενο

Που παμε μετα τον θανατο?

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ψιτ, κοίτα, γέλασα πραγματικά με το προηγούμενο ποστ σου (όχι ακριβώς επειδή είχε έξυπνο χιούμορ, αλλά εδώ το αποτέλεσμα μετράει), όμως επειδή απάντησα με 3 λέξεις ως ένδειξη ότι σταματάω να ασχολούμαι, μην παίρνεις φόρα και το γυρνάς στη (χωρίς μέλλον) προσπάθεια "αντεπίθεσης" γιατί δεν το έχω σε πολύ να ξαναρχίσω.

αν είσαι μια,είμαι δέκα!

μήπως του γαιδάρου να λέμε καλύτερα?

αν είναι έτσι είμαι απλά σίγουρη

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ποιος άλλος έχει την εντύπωση ότι ο teo64x είναι η μετενσάρκωση του Ιώβ?

εγώ εγώ! :P

Δημοσ.

Τζίνι. Αυτό πολλοί εδώ το κάνουμε καιρό πριν μάθεις τι είναι το ίντερνετ. Συμβουλή μου, άστο. You're doing it wrong.

Δημοσ.
Τζίνι. Αυτό πολλοί εδώ το κάνουμε καιρό πριν μάθεις τι είναι το ίντερνετ. Συμβουλή μου, άστο. You're doing it wrong.

οκ τώρα κατάλαβα γιατί έχεις γίνει έτσι!κρίμα!

τέλος...

Δημοσ.

Όντως, έτσι έχω γίνει όπως έχω γίνει. Καλή σου νύχτα λοιπόν από μένα και όνειρα γλυκά αν πας για ύπνο.

Δημοσ.

πραγματικά σπουδαίοι άνθρωποι...

facepalm.jpg

double-facepalm.jpg

ποσο μλκας μπορει να ειναι αυτο το παλικαρι:lol::lol::lol::lol::lol:

το θρεντακι παιρνει μια σουριαλ κατευθυνση που γουσταρω plenty,οποιος φουστης μοντ το κλειδωσει θα τον σκισω λεμε

ps τραγουδακι να χωσω?:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:56 ----------

αν είσαι μια,είμαι δέκα!

μήπως του γαιδάρου να λέμε καλύτερα?

αν είναι έτσι είμαι απλά σίγουρη

εγω ειμαι εκκατομυρια KAI ΑΘΑΝΑΤΟΣ

δεν στο πα αυτο ε?:devil:

Δημοσ.
Ποιος άλλος έχει την εντύπωση ότι ο teo64x είναι η μετενσάρκωση του Ιώβ?

Ο Ιώβ θα 'χε σκάσει μέχρι τώρα, το παλικάρι πραγματικά αξίζει συγχαρητήρια που την παλεύει ακόμα.

Ας βάλω και μια totally random pic που βρήκα στο ίντερνετ, καμιά σχέση με ό,τι διαδραματίζεται εδώ μέσα (για να μην πέσουμε σε κανενός το στόμα, προσέχουμε για να έχουμε) :

motivator01cda7a0457f676e16d110b270.jpg

Δημοσ.

Αλητες ε αλητες τι καταλαβατε τωρα που μου διωξατε το Τζινακι με ολες αυτες τις ακαταλαβιστικες μλκες που γραφετε

Τζινακι ελα πισω θα σου βαλω τραγουδακια να γουσταρεις, μονο μιλα μου για Mayas,Cthulhu και αλλα τετοια ωραια:P

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ταξίδι της ζωής μίας γάτας:

Loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooongcat.JPG

έχει περάσει το στάδιο του κάρβουνου αυτός που το έφτιαξε :P

Δημοσ.

Το να πιστεύω ότι υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να υπάρχει παράδεισος π.χ. και ότι θα πάω εκεί αν κάνω το Α, το Β και το Γ, με επηρεάζει. Ζω μια ψεύτικη ζωή.

δε κανεις τα α,β,γ για να πας στον παραδεισο η στον καθε παραδεισο. δε ξερεις που θα πας αν πας. ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα :P. οτι κανεις το κανεις γιατι το νιωθεις καλο η κακο οπως εσυ το κρινεις. επηρεαζει τη ζωη σου οσο και η πιστη στους εξωγηινους.

οι νομοι τους οποιους επιβεβλημενα τηρεις, κανεις δε σε ρωτησε, δεν επηρεαζουν τη ζωη σου?

οσο για την ψευτικη ζωη που λες ειναι σχετικο. αν δε γνωριζες αυτο που πιστευεις οτι ειναι ψευτικο θα ζουσες μια αληθινη ζωη κατεσε και θα περνουσες μια χαρα. οι γνωσεις ειναι αυτες που καθοριζουν αν η τωρινη ζωη ειναι ψευτικη η αληθινη. και δε ξερεις το μελλον τι σου επιφυλασει ;)

Δημοσ.

Λοιπόν αυτό το ερώτημα με προβλημάτισε πολύ σε πιο νεαρή ηλικία και πλακώθηκα στις φιλοσοφίες και ψυχολογίες να βγάλω άκρη.. λοιπον με τα πολλά εγώ προσωπικά κατέληξα ότι δέν υπάρχει θάνατος με την έννοια φωτοστέφανο, Άγιος Πέτρος κτλ..

Είναι θέμα καθαρά Αντίληψης.. δηλαδή υπάρχουμε όπως υπήρχαμε και όπως θα υπάρχουμε απλώς αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη μας με διαφορετικό τρόπο.. με πιό απλά λόγια ο θάνατος δέν μας ελευθερώνει την ψυχή μας απο τα όρια της ύλης (εγκέφαλος, 7 αισθήσεις κτλ)... η ψυχή μας μας ελευθερώνει απο το θάνατο γιατι ο υλικός θάνατος είναι μιά κατάσταση μόνιμης διάλυσης του Εγώ (επέκταση συνειδητότητας, κατάσταση όπου βιώνεις την ύπαρξη σου ώς το Σύμπαν ολόκληρο..)..

Σε κάποιον που δέν έχει ασχοληθεί πολύ πιθανόν να πεί τί μαλακίες είναι αυτές.. ωστόσο ειναι πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.. παραδειγμα έχουν γίνει πολύ σοβαρές μελέτες για τα στάδια του διαλογισμού, την διάλυση του Εγώ με διάφορους μεθόδους πχ αυτο-ύπνωση με είδωλο (καμιά σχέση με υπνωτισμο) κτλ κτλ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...