TziniX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ψιτ, κοίτα, γέλασα πραγματικά με το προηγούμενο ποστ σου (όχι ακριβώς επειδή είχε έξυπνο χιούμορ, αλλά εδώ το αποτέλεσμα μετράει), όμως επειδή απάντησα με 3 λέξεις ως ένδειξη ότι σταματάω να ασχολούμαι, μην παίρνεις φόρα και το γυρνάς στη (χωρίς μέλλον) προσπάθεια "αντεπίθεσης" γιατί δεν το έχω σε πολύ να ξαναρχίσω. αν είσαι μια,είμαι δέκα! μήπως του γαιδάρου να λέμε καλύτερα? αν είναι έτσι είμαι απλά σίγουρη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ποιος άλλος έχει την εντύπωση ότι ο teo64x είναι η μετενσάρκωση του Ιώβ? εγώ εγώ!
teo64x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Τζίνι. Αυτό πολλοί εδώ το κάνουμε καιρό πριν μάθεις τι είναι το ίντερνετ. Συμβουλή μου, άστο. You're doing it wrong.
TziniX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Τζίνι. Αυτό πολλοί εδώ το κάνουμε καιρό πριν μάθεις τι είναι το ίντερνετ. Συμβουλή μου, άστο. You're doing it wrong. οκ τώρα κατάλαβα γιατί έχεις γίνει έτσι!κρίμα! τέλος...
teo64x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Όντως, έτσι έχω γίνει όπως έχω γίνει. Καλή σου νύχτα λοιπόν από μένα και όνειρα γλυκά αν πας για ύπνο.
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Και τελικά όλα άρχισαν απ' όταν πήραν δικαίωμα ψήφου.
million_voices Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 πραγματικά σπουδαίοι άνθρωποι... ποσο μλκας μπορει να ειναι αυτο το παλικαρι:lol::lol: το θρεντακι παιρνει μια σουριαλ κατευθυνση που γουσταρω plenty,οποιος φουστης μοντ το κλειδωσει θα τον σκισω λεμε ps τραγουδακι να χωσω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:56 ---------- αν είσαι μια,είμαι δέκα! μήπως του γαιδάρου να λέμε καλύτερα? αν είναι έτσι είμαι απλά σίγουρη εγω ειμαι εκκατομυρια KAI ΑΘΑΝΑΤΟΣ δεν στο πα αυτο ε?
Arcanaloth Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ποιος άλλος έχει την εντύπωση ότι ο teo64x είναι η μετενσάρκωση του Ιώβ? Ο Ιώβ θα 'χε σκάσει μέχρι τώρα, το παλικάρι πραγματικά αξίζει συγχαρητήρια που την παλεύει ακόμα. Ας βάλω και μια totally random pic που βρήκα στο ίντερνετ, καμιά σχέση με ό,τι διαδραματίζεται εδώ μέσα (για να μην πέσουμε σε κανενός το στόμα, προσέχουμε για να έχουμε) :
million_voices Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αλητες ε αλητες τι καταλαβατε τωρα που μου διωξατε το Τζινακι με ολες αυτες τις ακαταλαβιστικες μλκες που γραφετε Τζινακι ελα πισω θα σου βαλω τραγουδακια να γουσταρεις, μονο μιλα μου για Mayas,Cthulhu και αλλα τετοια ωραια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 ποσο μλκας μπορει να ειναι αυτο το παλικαρι:lol::lol: who me?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Το ταξίδι της ζωής μίας γάτας: έχει περάσει το στάδιο του κάρβουνου αυτός που το έφτιαξε
FarCry Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Το να πιστεύω ότι υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να υπάρχει παράδεισος π.χ. και ότι θα πάω εκεί αν κάνω το Α, το Β και το Γ, με επηρεάζει. Ζω μια ψεύτικη ζωή. δε κανεις τα α,β,γ για να πας στον παραδεισο η στον καθε παραδεισο. δε ξερεις που θα πας αν πας. ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα . οτι κανεις το κανεις γιατι το νιωθεις καλο η κακο οπως εσυ το κρινεις. επηρεαζει τη ζωη σου οσο και η πιστη στους εξωγηινους. οι νομοι τους οποιους επιβεβλημενα τηρεις, κανεις δε σε ρωτησε, δεν επηρεαζουν τη ζωη σου? οσο για την ψευτικη ζωη που λες ειναι σχετικο. αν δε γνωριζες αυτο που πιστευεις οτι ειναι ψευτικο θα ζουσες μια αληθινη ζωη κατεσε και θα περνουσες μια χαρα. οι γνωσεις ειναι αυτες που καθοριζουν αν η τωρινη ζωη ειναι ψευτικη η αληθινη. και δε ξερεις το μελλον τι σου επιφυλασει
JohnEngineer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Λοιπόν αυτό το ερώτημα με προβλημάτισε πολύ σε πιο νεαρή ηλικία και πλακώθηκα στις φιλοσοφίες και ψυχολογίες να βγάλω άκρη.. λοιπον με τα πολλά εγώ προσωπικά κατέληξα ότι δέν υπάρχει θάνατος με την έννοια φωτοστέφανο, Άγιος Πέτρος κτλ.. Είναι θέμα καθαρά Αντίληψης.. δηλαδή υπάρχουμε όπως υπήρχαμε και όπως θα υπάρχουμε απλώς αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη μας με διαφορετικό τρόπο.. με πιό απλά λόγια ο θάνατος δέν μας ελευθερώνει την ψυχή μας απο τα όρια της ύλης (εγκέφαλος, 7 αισθήσεις κτλ)... η ψυχή μας μας ελευθερώνει απο το θάνατο γιατι ο υλικός θάνατος είναι μιά κατάσταση μόνιμης διάλυσης του Εγώ (επέκταση συνειδητότητας, κατάσταση όπου βιώνεις την ύπαρξη σου ώς το Σύμπαν ολόκληρο..).. Σε κάποιον που δέν έχει ασχοληθεί πολύ πιθανόν να πεί τί μαλακίες είναι αυτές.. ωστόσο ειναι πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.. παραδειγμα έχουν γίνει πολύ σοβαρές μελέτες για τα στάδια του διαλογισμού, την διάλυση του Εγώ με διάφορους μεθόδους πχ αυτο-ύπνωση με είδωλο (καμιά σχέση με υπνωτισμο) κτλ κτλ..
million_voices Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 και νομιζα οτι ημουν φευγατος.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.