saxtou junior Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Turbo-X Iron ST88-450 BD HP PAVILON BRONZE DV7-1199EV HP PAVILON DV7-2050EV poio απο τα 3 ειναι καλυτερο για παιχνιδια??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:18 ---------- βοηθηστε με ρε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:45 ---------- πειτε μου ποιο ειναι καταληροτερο για παιχνιδια
basilis5 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 βοηθηστε με ρε οχι και τοσο ευγενικο το 'ρε'..μαλιστα δεν κολλαει καθολου με το βοηθειστε με επισης,δωσε μας λινκ αν θες βοηθεια για τα λαπτοπ επισης κανενα λαπτοπ δεν κανει για παιχνιδια και μια συμβουλη,κακη περιοδος να παρεις λαπτοπ,αφου σεπτ-οκτ σκανε νεα μοντελα
saxtou junior Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 σε ποσο καιρο θα βγουν?τα ειδα απο το skroutz αθτα τα λαπτοπσ
hasiotis_john Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Εγώ είμαι της άποψης να πάρεις τώρα laptop αν σου έχει μπει στο μυαλό να πάρεις! Η λογική , άστο θα βγουν καλύτερα σε λίγο καιρό ... θα ισχύει πάντα, οπότε δεν θα πάρεις ποτέ! (η γνώμη μου είναι αυτή , δεν ειρωνεύομαι την γνώμη του προηγούμενου φίλου) Η ζωή είναι μικρή για να περιμένεις , πάρτο και να το ευχαριστηθείς, με λίγα λόγια λιώστο! Δεν θα κάτσω να σου πω άλλα μοντέλα μιας και αυτό γίνεται στα τελευταία θέματα σε αφθονία! Κάνε ένα search και θα βρεις πολλές προτάσεις! Πάντως από αυτά που λες , το τρίτο ( HP Pavilion dv7-2050ev ) είναι μια χαρά για παιχνίδια!!! Πολύ δυνατό μηχάνημα και πολύ καλή κάρτα γραφικών! Χτύπα το!
saxtou junior Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ego προτιμω το πρωτο τι λες καλυτερο επεξεργαστη εχει ε ο πρωτος?
hasiotis_john Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Κοίτα το TurboX νικάει λίγο στα σημεία , αλλά χάνει σε ποιότητα! Δεν θα καταλάβεις διαφορά και θα δώσεις 300 ευρώ παραπάνω άδικα! Αν είσαι διατεθειμένος να φτάσεις σε τέτοιο ποσό , πήγαινε σε κάτι ποιοτικότατο ... Sony Vaio VGN-FW41M/H Αλλιώς και το HP είναι μια χαρά ..! Ρίξε και μια ματιά στο φόρουμ , έχει πολλές καλές προτάσεις! Good luck@!
saxtou junior Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ο επεξεργαστης του hp αυτου που λες οτι ειναι καλυτερος ειναι καλυτερος απο οτι του turbox??????μπορεις να με προτεινεις μαι βαση με ανεμνηστηρακι που θα κρωνει το λαπτοπ?????προτεινε μου ενα λαπτοπ μεχρι 1500 πιο πολυ για παιχνιδια
hasiotis_john Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ο επεξεργαστης του hp αυτου που λες οτι ειναι καλυτερος ειναι καλυτερος απο οτι του turbox??????μπορεις να με προτεινεις μαι βαση με ανεμνηστηρακι που θα κρωνει το λαπτοπ?????προτεινε μου ενα λαπτοπ μεχρι 1500 πιο πολυ για παιχνιδια Ας τα πάρουμε από την αρχή ... ΚΑΝΕΝΑ laptop δεν ενδείκνυται 100% για παιχνίδια! ΔΕΝ αξίζει να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για ένα laptop και ειδικά αν το θες για games! Με λιγότερα λεφτά φτιάχνεις ένα ΤΕΡΑΣ επιτραπέζιο PC που θα παίζεις ΟΛΑ τα παιχνίδια που κυκλοφορούν και μάλιστα σε MAX ρυθμίσεις! Με το laptop , ξεχνάς τις MAX ρυθμίσεις! Αν σ' ενδιαφέρει η θερμοκρασία , κοίτα το SONY που σου είπα! Το έχω δοκιμάσει πρόσφατα και το έκαψα ένα 3ωρο συνεχόμενο με ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και η θερμοκρασία του laptop ήταν 45 βαθμούς! ( σε ένα HP ενός φίλου μου η θερμοκρασία φτάνει γύρω στους 75!!!!! ) Μην πω για ποιότητα οθόνης και ... και ... και ... Ρίξε μια ματιά σου ξαναλέω, κοίτα στα προηγούμενα θέματα και θα δεις αναλυτικά και γι' αυτό , αλλά και για άλλες καλές προτάσεις! Υ.γ. είμαι σίγουρος ότι το TurboX θα γίνεται φούρνος με βαριά χρήση!!!!!!!
saxtou junior Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 οκ δεν θα το εχω μονο για παιχνιδια θα μπαινω και ιντερνετ.απλως πιο πολυ για παιχνιδια προτεινε με καποιο μεχρι 1500 τι παιχνιδι εβαλες σε αυτο το σονυ και επαιξε?????η καρτα γραφικων του ειναι καλη μεχρι ποιας ποιοτητας παιχνιδια μπορει να παιξει
hasiotis_john Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 οκ δεν θα το εχω μονο για παιχνιδια θα μπαινω και ιντερνετ.απλως πιο πολυ για παιχνιδια προτεινε με καποιο μεχρι 1500 τι παιχνιδι εβαλες σε αυτο το σονυ και επαιξε?????η καρτα γραφικων του ειναι καλη μεχρι ποιας ποιοτητας παιχνιδια μπορει να παιξει Το Bionic commando έβαλα σε σχεδόν φουλ ρυθμίσεις! Η κάρτα γραφικών που φοράει είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν για λαπτοπ! Και χαλαρα μπορείς να βάλεις όποιο παιχνίδι θες! H HP που σου πρότεινα πριν , έχει την λίγο καλύτερη 4650 με 1 GB μνήμη! Αλλά χάνεις σε ποιότητα οθόνης! Με λίγα λόγια μετρίασε τι θες και πόσα θες να δώσεις και προχώρα! Πάρε εννοείτε και ΑΛΛΕΣ γνώμες!!!! Αυτά από μένα , ας βοηθήσει και κάποιος άλλος!
saxtou junior Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 tο sony θα παρω τοτε μεχρι τι παιχνιδια μπορει να παιξει επισης θελω να με προτειενεις βαση με ανεμνηστηρακι ποση ωρα διαρκει η μπαταρια του σony
hasiotis_john Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 ΟΛΑ τα παιχνίδια μπορεί να παίξει είπαμε!! Απλά όχι στις μέγιστες ρυθμίσεις , λίγο παρακάτω και θα είσαι ΟΚ!!! Όσο για την βάση με ανεμιστήρες , τι δεν κατάλαβες ακριβώς από αυτό που σου είπα με τους 45 βαθμούς!!! Δεν θες βάση για το SONY , μια χαρά χαμηλές είναι οι θερμοκρασίες του! Μπορείς να δεις εδώ όμως και να πάρεις κάποια , αν νομίζεις ότι θα το ζεσταίνεις τόσο με την χρήση που θα του κάνεις! Πάντως μην σε πάρω στο λαιμό μου ... μια γνώμη σου είπα! Να το ψάξεις και συ! Να πας στα μαγαζιά και να το δεις ανοιχτό , να μιλήσεις με τους υπαλλήλους και γενικά να μετριάσεις τι θες και να πάρεις το ανάλογο! Μη μπαίνεις σε ένα φόρουμ και επειδή σου είπε κάποιος κάτι , θα είναι και καλό! Θέλει ψάξιμο και από σένα! Δεν θα πάρεις ένα ραδιοφωνάκι και αν δεν σου αρέσει το πετάς , θα δώσεις 1000κάτι ευρώ! Good luck!
saxtou junior Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 gia to σονυ μεχρι ποια θεμοκρασια πρεπει να φτανει????
nikos_alfa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 νομιζω οτι το πρωτο ειναι καλυτερο απο ολα
saxtou junior Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Sony Vaio VGN-AW31M/H Sony Vaio VGN-FW41M/H ιδια αλλα με αλλη καρτα γραφικων ποια εχει την καλυτερη ε hasioti?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.