Προς το περιεχόμενο

ποιο απο ολα

saxtou junior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που σου είπα έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και καλύτερη οθόνη!

Δες εδώ ένα mini review που είχα κάνει ..., ελπίζω μην βρεις άλλες ερωτήσεις να κάνεις...:eek: :P :-)

Υ.γ. τελευταία φορά σου ξαναλέω , ΔΕΝ φέρνω καμιά ευθύνη αν το πάρεις τελικά και δεν σου αρέσει!

Πάρε και άλλες γνώμες ... ή πάρε σβάρνα τα μαγαζιά και ρώτα!

Εγώ πάντως , νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα laptop της πιάτσας , αν και λίγο τσιμπημένο σε τιμή!!!

Υ.γ. πάντως να ξέρεις ότι το TurboX που είπες στο πρώτο σου μήνυμα είναι λίγο πιο δυνατό μηχάνημα!!!

Σου προτείνω να πας στο Πλαίσιο και να το δεις από κοντά ανοιχτό , έχουν και το Sony που σου λέω ...

οπότε τα βλέπεις δίπλα δίπλα και δες πιο να πάρεις! Θα δεις αυτό που σου λέω για την ποιότητα της οθόνης!

Δημοσ.

Toshiba Satellite P300-21E αυτο η το sony πιστευεις ειναι καλυτερο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:36 ----------

eeee hasioti βοηθα ρε και τα δυο ειναι καλα αλλα ποιο ειναι πιο καλο

Δημοσ.
Toshiba Satellite P300-21E αυτο η το sony πιστευεις ειναι καλυτερο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:36 ----------

eeee hasioti βοηθα ρε και τα δυο ειναι καλα αλλα ποιο ειναι πιο καλο

Μην με παρεξηγήσεις , αλλά κουράστηκα και μάλλον κουράσαμε και αυτούς που μας διαβάζουν.....:-(:rolleyes:

Την μια θες κάτι και την άλλη σου έρχεται αναλαμπή για άλλο!

Θα σου απαντήσω για τελευταία φορά και ελπίζω να ξεκινήσεις και μόνος σου να κάνεις έρευνα !

Το Toshiba είναι πολύ καλό και γενικά το προτιμούν και πολλοί!

Το συγκεκριμένο έχει την λίγο καλύτερη κάρτα γρ. με 1 GB αλλά ΔΕΝ έχει bluray!

Γενικά είναι ακριβότερο 200 ευρώ , αλλά δεν προσφέρει και τίποτα παραπάνω που να δικαιολογεί το 200αρικο!

Δεν θα δεις και τρελές διαφορές με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών ..(εννοώ σε σχέση με την 512ΜΒ)

Ακόμα προτείνω το Sony ή το Turbox ..ΑΝ το δεις από κοντά! Δεν το έχω δει και δεν μπορώ να σου πω! Είναι καινούργια φουρνιά και μπορεί να τα έχουν βελτιώσει σε σχέση με τα πολύ μέτρια παλιά!

Οπότε ΠΗΓΑΙΝΕ στο πλαίσιο και αποφάσισε εκεί! Πιστεύω ότι και συ θα κολλήσεις με το sony αν το δεις από κοντά!;)

ΤΕΛΟΣ!!!:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...