mchrisober Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Παιδια θα ηθελα την γνωμη σας, γτ καποιος γνωστος νομιζει οτι παρακολουθειται το τηλεφωνο του, φυσικα εχει τους λογους του ο ανθρωπος... Ψαχνωντας στο forum διαβασα οτι εαν εχει isdn γραμμη ειναι πιο ασφαλης, ισχυει? Τι μπορει να κανει για να προστατευθει? Ευχαριστω.
kfyros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μπλέξιμο!! Το αναφέρει στην αστυνομία, αυτή είναι η γνώμη μου. Ή βάζει κάποιον ντεντέκτιβ με ειδικό εξοπλισμό να ελέγξει αν όντως γίνεται κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι έχει διαφορά αν κάποιος έχει isdn ή pstn για θέματα παρακολούθησης. Αν κάποιος μπορεί να ανοίξει ένα ΚΑΦΑΟ, ή να πειράξει καλωδίωση, τότε μπορεί να υποκλέψει από pstn και isdn το ίδιο. Νομίζω ότι οι πιο σύγχρονες μέθοδοι υποκλοπής είναι με υπερεαίσθητα εστιακά μικρόφωνα τα οποία ακούνε τις συνομιλίες από μακριά. Εκεί υπάρχουν jammers και παρεμβολείς , αλλά δεν ξέρω περισσότερα
marilizaki79 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Eπειδή παλιότερα ειχα ένα τέτοιο προβληματάκι ισχυει πως η isdn τους ζορίζει γιατι είναι γραμμή ψηφιακή και ειναι πρακτικά αδύνατον να την παρακολουθήσουν,τουλάχιστον εμένα έτσι μου είχαν πει.Μια καλή λύση ειναι η vodafone που ουτε καφάο ούτε τίποτα δεν 'εχει και μιλάς άφοβα.
the_eye Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πες του να βάλει από κάποιο εναλλακτικό πάροχο. Η επικοινωνία εκεί είναι VOIP οπότε δεν μπορούν να υποκλέψουν. Γενικά τα ψηφιακά σήματα ISDN, VOIP είναι ποιο δύσκολο να υποκλαπούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.