Amadeus7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Γειά σας, μόλις αγόρασα το PC της υπογραφής μου. Αρχικά έβαλα το λειτουργικό, drivers κλπ και μετά έβαλα τα ηχεία, logitech x-530. Να πω πως έχω το realtek hd audio manager (audio drivers). Αναγνωρίζονται όλα τα ηχεία σωστά και στο τεστ που κάνω από τον audio manager δουλεύουν μία χαρά (ακούω τον ήχο στο σωστό ηχείο). Τα καλώδια των ηχείων τα έχω συνδέσει στη μητρική στα αντίστοιχα χρώματα. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να ακούσω καθόλου ήχο ούτε από ταινίες, ούτε από τραγούδια που έχω στο PC, ούτε από το ίντερνετ. Ξέρετε μήπως τί μπορεί να παίζει? Τα ηχεία παίζουν στο παλιό μου PC μία χαρά, όμως εκεί έχω για audio manager-drivers Soundmax.
mihachris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Στον πίνακα ελέγχου της Realtek εχεις fullάρει την ένταση του ήχου; Όπως επίσης και στον πίνακα ελέγχου των Windows.
Amadeus7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Στον πίνακα ελέγχου της Realtek εχεις fullάρει την ένταση του ήχου;Όπως επίσης και στον πίνακα ελέγχου των Windows. ναι είναι όλα στο full. τελικά με λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις κατάφερα να παίζουν οι 2 δορυφόροι κέντρο-δεξιά και κέντρο-αριστερά αλλά όχι και τα υπόλοιπα ηχεία
Tracer27 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δεν ακούγεται τίποτα???Ή μήπως δεν έχεις ήχο στο centre και στα 2 rear??
Amadeus7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δεν ακούγεται τίποτα???Ή μήπως δεν έχεις ήχο στο centre και στα 2 rear?? μετά από τις ρυθμίσεις που έκανα βρίσκομαι στη δεύτερη κατάσταση που λές. δεν ακούω από rear και sub
Finn Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις της realtek ότι έχεις 3+2+SW αντί του default "stereo" ?
Tracer27 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Κοίτα τώρα επειδή η κάρτα ήχου που έχεις είναι ενσωματωμένη στη μητρική δεν μπορείς να ακούς τα τραγούδια και όσες ταινίες ΔΕΝ υποστηρίζουν HD ήχο...το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις μια κάρτα ήχου...Βέβαια δεν θα δεις και τρομερή διαφορά,πριν απο 4-5 μέρες το έκανα και δεν εντυπωσιάστηκα...
mohic4n Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Κοίτα τώρα επειδή η κάρτα ήχου που έχεις είναι ενσωματωμένη στη μητρική δεν μπορείς να ακούς τα τραγούδια και όσες ταινίες ΔΕΝ υποστηρίζουν HD ήχο... Απο που και ως που προκυπτει αυτο? Απλα ο ηχος δεν θα ειναι HD και θα ειναι απλα stereo. το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις μια κάρτα ήχου...Βέβαια δεν θα δεις και τρομερή διαφορά,πριν απο 4-5 μέρες το έκανα και δεν εντυπωσιάστηκα... Ξεχωριστη καρτα ηχου δεν χρειαζεται. Αυτο που πρεπει ο ΟP να κανει, ειναι να ρυθμισει σωστα την καρτα ηχου της μητρικης του. Αν διαβασει το μανουαλ σωστα τοτε θα το καταφερει. Αλλιως, μπορει να αρχισει τους πειραματισμους με τις εξοδους της καρτας και τα ηχεια, εως οτου βρει και τον καταλληλο συνδιασμο.
Tracer27 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Η κάρτα ήχου που έχει στη μητρική δεν υποστηρίζει την λειτουργία CMSS 3D...αυτό είναι το θέμα...
Tablet Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Αγορασα αυτα τα ηχεια για την φιλη μου αλλα παρατηρησα οτι ο ηχος τους δεν με ικανοποιει σε ενταση. Για να δουμε ταινια δηλαδη πρεπει να τα εχω στο τερμα κυριολεκτικα και απο την κονσολα της soundmax χαμηλωμενα σχεδον τελειως τα Front L/R για νιωθουμε τα πισω surround που ηταν τερμα στην ενταση. Τι μπορει να φταιει;Μηπως θελει καμια καρτουλα ηχου; Αυτη η καρτα λετε να κανει δουλεια;
ColdFusion Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ανοιξε το realtek HD audio manager και στη επιλογη speaker configuration βαλε 5.1 και στις επιλογες optional speakers επελεξε τα όλα εκτος απο rear pair και enable bass managment... μπορεις να πατησεις και το auto test για να δεις ποια ηχεια παίζουν..γενικα ψαξου λιγο με το πως εχεις συνδεσει τα καλωδια απο τα ηχεια με την μητρικη, ισως χρειαστει να πειραματιστής λιγο μεχρι να ακουγονται ολα μαζι...
Tablet Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχει Realtek controller το pc αλλα Adi soundmax
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.