MIKLedas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 καλησπερα κοιταω για νεο κινητο θελω να εχει δυνατο ηχο στα ηχεια οχι στα ακουστικα να εχει μεγαλη οθονη δεν με νοιαζει η καμερα να εχει gi-fi κοιταω w715 ή w995 το καινουργιο ακουω αποψεις!! η νοκια ν82
parsifal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Insomnia Wiki. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
tasosvel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Θέλεις να μας πεις μέχρι πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις ; Για να σου προτείνουμε ανάλογα τηλέφωνα. !!
xolloth Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 τελικα σε τελικη αναλυση και μετα απο αγορα ολα αυτα τα χρονια σε πανω απο 50 κινητα,κατεληξα οτι τον δυνατοτερο ηχο εχουν μονο τα κινεζικα. ειναι και τα μονα με 4-6 ηχεια,οχι ολα καποια συγκεκριμενα. δεν εχω καταλαβει ακομα πως οι μεγαλες εταιριες που βγαζουν τα μουσικα κινητα δεν εχουν δωσει ιδιαιτερη προσοχη σε αυτον τον τομεα ,ισως δεν τους ενδιαφερει. τωρα π.χ. εχω το n97 και το οποιο δεν εχει ιδιαιτερα καλο ηχο παρα τα 650 ευρω που εχω σκασει. εχω και ενα κινεζικο εδω και 2 χρονια για δευτερο το οποιο εχει 6 ηχεια και χαλαει κοσμο.
Giorgos09 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Αμα σε ενδιαφερει τοσο το θεμα της δυναμης των ηχειων μπορεις να παρεις μικρα εξωτερικα. Συνηθως τα express music της νοκια εχουν δυνατα ηχεια οπως το 5800.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.