kom Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 pedia den xero alla ego den exo kanena problima kai oute eixa pio palia me VIA,tora exo gigabyte 7vax prin msi k7t266 pro -r xoris problimata kai asimbatoties......kanenas allos pou na exei VIA xoris problimata iparxei ?
TonyMontana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote kom:</font><hr> pedia den xero alla ego den exo kanena problima kai oute eixa pio palia me VIA,tora exo gigabyte 7vax prin msi k7t266 pro -r xoris problimata kai asimbatoties......kanenas allos pou na exei VIA xoris problimata iparxei ? <hr /></blockquote> ki egw den eixa alla auto den simenei oti den uparxoun..
@_zerocool Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Παιδία εγώ δεν έχω κάνενα πρόβλημα. Αν και έχω Creative κάρτα ήχου κα8ώς και μια Terratec στο ίδιο σύστημα. Αλλά έχει καταντήσει βαρετό να ρίχνουμε σε ότι στραβό μας τυχαίνει στο Viachipset. Σκέφτηκες ποτέ να κάνεις BIOS update? Αλλά και εσυ τι μητρική πήγες και αγόρασες; Που την βρήκες; Να έπερνες χίλιες φορές μια άλλη παρά chaintech.
apoc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Οχι δεν ειναι ετσι zerocool γιατι οταν αγορασασ την GA -7VRX δεν ηταν της κλασhς chaintech σωστα? Γιατι οταν αρχιζαν οι μαλακιες με τους detonator ακομα και στο παλιο μου (Apollo Pro 133A) παλι αρχηζανε να τα ριχνουν σε site της Via , στους αλλους , λεω ενταξει εχουν δικιο! Το αλλο με τις Audigy και το PCL latency ? καλα μην τρελαθουμε ετσι!εδω πoιον να πιστεψω...τα αλλα σχολια περι KT400 και της νεας βλετιωμενη εκδοσης KT400A ,.μου φαινεται οι κινεζοι μας δουλευουν ψιλο γαζι! Επισης zerocool Νομιζω οι οι περισοττεροι απο εδω μεσα εχουν το επιπεδο να κανουν ΒΙΟS update οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι το ειπες αυτο! Ισως ειναι καιρος...στην επομενη αναβαθμιση , να δουμε και το nForce!Παντως οχι intel ....(δεν θα υποκυψουμε στο Darκ Side). xaxaxa
@_zerocool Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Πρωσοπικά δεν τον ξέρω τον El Toro. Και ούτε ξέρω τι ξέρει. Απλά σαν μια λύση πρότεινα το BIOS update. Όχι επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα λυθή το πρόβλημα αλλά μήπως δεν το σκέφτηκε. Δεν είπα οτι το Viachipset είναι καλό, και ούτε το υποστηρίζω. Αυτό έχω προς το παρόν και μέχρι να κάνω αναβάθμιση πρέπει να το υποστώ. Αλλά όχι είναι τις πλάκας. Αλλά τι στιγμή που βγήκε το KT266a (αφου έκαναν μαλακία με το ΚΤ266) δεν υπήρχε ουσιαστηκά κανένα chipset αξιόλογο στην αγορά. ʼσχετα αν αυτό έχει αλλάξει τώρα με Πάντος δεν το βλέπω χλομώ να γυρίσω στην Dark side το καλοκαιράκι...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Ρε παιδιά μη μου φέρνετε τις Creative για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι παραβιάζουν τα specs του PCI προτύπου. Από εκεί και πέρα, η Via σαφώς και δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά δεν είναι και για τα σκουπίδια. Το ΚΤ266Α και το ΚΤ333 είναι πολύ καλά. Θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα, αλλά είναι πολύ καλά. @_zerocool: Η Darκ Side θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα που είναι τώρα και το καλοκαιράκι από MHz...
el_toro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 na apantisw kai egw. Prota ap'ola nomizo οτι βιαστηκα να παρω το ΚΤ400. ΜΕ ΤΗΝ Α7V ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΛΥΣΑ. Η VIA ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ CHIPSETS ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ. BIOS UPDATE ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ MOBO. ΟΣΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ...ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ GIGABYTE KAI ΒΓΗΚΑ ME CHAINTECH!!!..........ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ iNTEL....ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!
Teoulas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Εγώ έχω την gigabyte ga-7vaxp (VIA KT400 chipset), με το τελευταίο BIOS (F7) και έναν WD 80GB (μοντέλο JB με 8MB cache) και όλα δουλεύουν ρολόι. Εννοείται πως έχω βάλει τους τελευταίους 4-in-1 drivers για το chipset και γενικότερα για όλες τις συσκευές...
@_zerocool Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 μια παρένθεση... el toro κόψε τα caps. Σίγουρα έμενα και τους άλλους μας έχουν πεθάνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 @_zerocool και apoc: http://members.cox.net/tauntaun/SW/Sith.swf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.