Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Dreambox και ...ξερό ψωμί! Ο ταπεινός 500s για την ώρα (και σύντομα ο 800HD) μαζί με ένα μοτεράκι στο μπαλκόνι με την κεραία, κάνουν απίστευτα πράγματα! Επίσης γιατί δεν βάζεις το πιάτο στην ταράτσα να ξεμπερδεύεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:54 ---------- αυτο με ενδιαφερει πολυ αλλα απο εκει κ περα θελω να μπορει να βγαλει αναλυση 1080p. η dolly σου βγαζει αναλυση full hd??? Μέχρι 1080i βγάζουν οι HD δέκτες και όχι 1080p.
katsikoula Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Dreambox και ...ξερό ψωμί! Ο ταπεινός 500s για την ώρα (και σύντομα ο 800HD) μαζί με ένα μοτεράκι στο μπαλκόνι με την κεραία, κάνουν απίστευτα πράγματα! Επίσης γιατί δεν βάζεις το πιάτο στην ταράτσα να ξεμπερδεύεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:54 ---------- Μέχρι 1080i βγάζουν οι HD δέκτες και όχι 1080p. το μοτερακι ποσο κοστιζει??? εχεις να προτινεις καποιο συγκεκριμενο??? το πιατο δεν μπορω να το βαλω στην ταρατσα επειδη μενω στον δευτερο οροφο σε μια 7οροφη πολυκατοικια κ οι απο πανω μου κανουν πολεμο επειδη περναει το καλωδιο διπλα ακριβως απο το μπαλκονι τους. αυτο ειναι αν εχεις να κανεις με κακους ανθρωπους...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 το μοτερακι ποσο κοστιζει??? εχεις να προτινεις καποιο συγκεκριμενο??? το πιατο δεν μπορω να το βαλω στην ταρατσα επειδη μενω στον δευτερο οροφο σε μια 7οροφη πολυκατοικια κ οι απο πανω μου κανουν πολεμο επειδη περναει το καλωδιο διπλα ακριβως απο το μπαλκονι τους. αυτο ειναι αν εχεις να κανεις με κακους ανθρωπους... Το μοτεράκι κάνει 40ευρώ (για πιάτο μέχρι 1.20m) και παίρνει ρεύμα από το ίδιο το καλώδιο της κεραίας, αλλά δεν θα σε βοηθήσει αν δεν έχεις ελεύθερο οπτικο πεδίο προς το νότο και μάλιστα αρκετά χαμηλά προς τον ορίζοντα! Τώρα για τους γείτονες νομίζω πως αν το καλώδιο μπει σωστά και είναι κολημένο στον τοίχο, δεν θα το καταλάβουν καν! Αυτοί που την έχουν την κεραία της tv, στο σαλόνι τους?
katsikoula Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Το μοτεράκι κάνει 40ευρώ (για πιάτο μέχρι 1.20m) και παίρνει ρεύμα από το ίδιο το καλώδιο της κεραίας, αλλά δεν θα σε βοηθήσει αν δεν έχεις ελεύθερο οπτικο πεδίο προς το νότο και μάλιστα αρκετά χαμηλά προς τον ορίζοντα! Τώρα για τους γείτονες νομίζω πως αν το καλώδιο μπει σωστά και είναι κολημένο στον τοίχο, δεν θα το καταλάβουν καν! Αυτοί που την έχουν την κεραία της tv, στο σαλόνι τους? ασε μην το συζητας καθολου!!! μια χαρα το ειχα κολλησει το καλωδιο στν τοιχο κ δεν φαινοταν αν εβγαινες εξω στο μπαλκονι αλλα ξαναλεω, κακοι ανθρωποι!!! η πολυκατοικια εχει κοινοχρηστη κεραια πανω στην ταρατσα κ τα καλωδια που καταληγουν σε καθε διαμερισμα ειναι μεσα στους τοιχους...
dali13gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Πέρνα το καλώδιο από τον φωταγωγό (αν έχει η οικοδομή). Θα πρέπει βέβαια να τραβήξεις καλώδιο από την τουαλέτα στον δέκτη.
frenzy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέχρι 1080i βγάζουν οι HD δέκτες και όχι 1080p. μέχρι 1080i μεταδίδουν οι δορυφόροι
million_voices Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 αυτο με ενδιαφερει πολυ αλλα απο εκει κ περα θελω να μπορει να βγαλει αναλυση 1080p. η dolly σου βγαζει αναλυση full hd??? Δελεαστικη προταση δεν λεω αλλα αν δν μπορω να του βαλω μια καρτα nova που να την εχω φτιαξει εγω με τα "χερακια" μου δν λεει. αν το κανει κ αυτο θα ειναι φοβερο εργαλειο!!! ειπαμε την παπαρηγα την καλη την παιζει δικτυακα κολπα δεν κανει ακομα αλλα με την υποστηριξη που βλεπω απο πισω λογικα θα παιξει και αυτο αν ενδιαφερεσαι για hd δεκτη αυτην την στιγμη ειναι η ποιο value for money επιλογη με εξαιρετικη ποιοτητα εικονας σε σχεση με αλλους δεκτες αν θες sd δεκτη ο κλωνος dreambox που σου προταθηκε ειναι μαλλον αριστη επιλογη αν θες να κανεις κολπακια προσωπικα αυτην την εποχη δεν θα επαιρνα sd δεκτη εκτος και αν αλλαζεις τα μηχανακια σου συχνα
katsikoula Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ειπαμε την παπαρηγα την καλη την παιζει δικτυακα κολπα δεν κανει ακομα αλλα με την υποστηριξη που βλεπω απο πισω λογικα θα παιξει και αυτο αν ενδιαφερεσαι για hd δεκτη αυτην την στιγμη ειναι η ποιο value for money επιλογη με εξαιρετικη ποιοτητα εικονας σε σχεση με αλλους δεκτες αν θες sd δεκτη ο κλωνος dreambox που σου προταθηκε ειναι μαλλον αριστη επιλογη αν θες να κανεις κολπακια προσωπικα αυτην την εποχη δεν θα επαιρνα sd δεκτη εκτος και αν αλλαζεις τα μηχανακια σου συχνα οντως με την καμια δεν προκειται να παρω sd δεκτη! λεω να καταληξω σε dreambox 800hd. επιμενω ακομα σε dreambox γιατι απο οτι βλεπω σε διαφορα φορουμ οι περισσοτεροι dreambox εχουν κ υπαρχει πολυ μεγαλη υποστηριξη! εχει να προτινει κανεις κανεναν dreambox που να βγαζει αναλυση 1080i??? ποια η διαφορα των κλονων απο τα κανονικα???
pournaras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 οντως με την καμια δεν προκειται να παρω sd δεκτη! λεω να καταληξω σε dreambox 800hd. επιμενω ακομα σε dreambox γιατι απο οτι βλεπω σε διαφορα φορουμ οι περισσοτεροι dreambox εχουν κ υπαρχει πολυ μεγαλη υποστηριξη! εχει να προτινει κανεις κανεναν dreambox που να βγαζει αναλυση 1080i??? ποια η διαφορα των κλονων απο τα κανονικα??? Δεν εχω ασχοληθει ακομη με τα 1080, ετσι κι αλλιως ουτε η τεχνολιγια που εχω (τηλεοραση της πλακας), αλλα ουτε και η αγαπητη μας νοβα δινει κατι σε hd, οποτε το τρεναρω για λιγο χρονικο διαστημα ακομη μεχρι να παρω τουλαχιστον tv. Κλωνος νομιζω βγαινει μονο για τα dm500 (μην λεω ψεμματα δεν το εχω ψαξει για τα μεγαλυτερα μοντελα). Η διαφορες ειναι: στα υπερ η μιση τιμη, στα κατα οτι το "καλο" interface λειτουργικου (enigma) εχει bomb (σου χαλαει το μηχανημα), οποτε βολευομαστε στο 2ο κατα σειρα interface (pli jade), το οποιο ομως πλεον δεν εχει να ζηλεψει τιποτε απο κανενα.
million_voices Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 μολις τωρα αρχισα να ασχολουμαι με δορυφορικα και αυτο απο σποντα το μονο που ξερω ειναι οτι αν θες hd και dreambox θα πρεπει να δωσεις πολλα λ7 αλλα αν εχεις καποιες γνωσεις και ορεξη ειναι η καλυτερη επιλογη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 μολις τωρα αρχισα να ασχολουμαι με δορυφορικα και αυτο απο σποντα το μονο που ξερω ειναι οτι αν θες hd και dreambox θα πρεπει να δωσεις πολλα λ7 αλλα αν εχεις καποιες γνωσεις και ορεξη ειναι η καλυτερη επιλογη Δεν θέλει και πααααρα πολύ ψάξιμο η ιστορία! 2 εβδομάδες με τον 500s (original) και πλεον είναι όλα στημένα σωστά (πιάτο, μοτέρ, δέκτης, software, δικτυα κλπ κλπ). Επίσης για τους MAC users: iDreamX
pournaras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δεν θέλει και πααααρα πολύ ψάξιμο η ιστορία! 2 εβδομάδες με τον 500s (original) και πλεον είναι όλα στημένα σωστά (πιάτο, μοτέρ, δέκτης, software, δικτυα κλπ κλπ). Επίσης για τους MAC users: iDreamX O 500s βγαζει και hd?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 O 500s βγαζει και hd? Ε όχι είναι αρκετά παλιό μοντέλο! Ο 800 βγάζει DVI
pournaras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ε όχι είναι αρκετά παλιό μοντέλο! Ο 800 βγάζει DVI Ειπα κι εγω... ετσι που απαντησες στον Εκατομμυριοφωνο
million_voices Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 o φθηνοτερος dreambox hd που βρηκα στο skroutz ειναι στα 309€ μη διαθεσιμος αμεσα και μαλιστα χωρις ci http://www.shls.gr/product.asp?catid=2491 http://www.skroutz.gr/c/242/satelite_receivers.html?keyphrase=dreambox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.