Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια μεγάλη γκάμα ταινιών σε διάφορες μορφές... avi,original - dvds και κ.τ.λ

στον σκληρό μου δίσκο!!!Ψάχνω για ένα προγραμματάκι που θα μου τις εμφανίζει όλες σαν και αυτο που έχουν τα 24Ωρα Video Clubs...

να βάζω εγω την εικόνα και τη περιγραφή της ταινίας και πατόντας πανω εκεί να παιζει η ταινία αν είναι δυνατόν με πρόγραμμα που έχβ προ επιλέξει....

....ευχαριστώ....

Δημοσ.

Δε ξέρω αν πολλά προγράμματα σου επιτρέπουν να τρέξεις την ταινία έτσι, ίσως το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσεις κανα media center.

Πάντως έχω ακούσει καλά λόγια (από πλευράς organizing) για το Movie Organizer (είναι free), ενώ για linux απίστευτο είναι το Griffith (το 'χω δουλέψει και τα σπάει).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μήπως γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα στο οποίο να μπορείς να κάνεις search στη db των ταινιών με βάση κριτήρια όπως χρονολογία, ηθοποιοί που παίζουν, είδος ταινίας?(φυσικά αφού έχουν συμπληρωθεί τα tags, keywords)

Δεν με ενδιαφέρει το πρόγραμμα να μπορεί να τρέξει τα αρχείο. Από τα δυο που προαναφέρθηκαν ποιο θα προτείνατε για win xp?

Δημοσ.

Δοκιμαστε το Movie Label 2009 ή 2010 εχει προσβαση στο imdb και σε αλλα sites με ταινιες.Μπορεις να κατηγοριοποιησεις ταινιες να βαλεις εξωφυλλα,βαθμολογιες κλπ.Σου βγαζει περιληψη της ταινιας ηθοποιους και γενικα ειναι αρκετα ευκολο και το μαθαινεις γρηγορα.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το νήμα μετά από χρόνια :), επειδή έχω και εγώ ένα δίσκο ταινίες και με έπιασε ο καημός να τις μαζέψω λίγο θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα για το Movie Label 2012 ή αν υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο (δεκτό )

ερωτήσεις :

1. Από Ελληνικές ταινίες και γενικά Ελληνικά ονόματα πως τα πάει ( Δεν πιστεύω να αρχίζει να μου βγάζει κινέζικα)?

2. Αν μια ταινία είναι με λάθος όνομα έχει κάποιον άλλο τρόπο να ανακαλύψει τα σωστά στοιχεία αυτής..?

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια υπαρχει καποια αξιολογη προταση; Εβαλα 2,3 προγραμματακια αλλα δε λειτουργουσαν σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...