Προς το περιεχόμενο

Samsung 650 media 2.0

spiros1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα χθες την Samsung 650 που υποστηρίζει media 2.0. Συνέδεσα λοιπόν έναν εξωτερικό σκληρό γεμάτο με ταινίες μέσω USB αλλά τους ελληνικούς υπότιτλους του εμφανίζει με τα γνωστά "κινέζικα". Στις ρυθμίσεις άλλαξα τα πάντα σε ελληνικά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς μπορώ να δω ελληνικά από srt αρχεία; Από ό,τι διάβασα αλλού, άλλοι κάτοχοι της συγκεκριμένης τηλεόρασης είναι ΟΚ με τους ελληνικούς υπότιτλους.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι η συσκευή διαθέτει σωστή υποστήριξη για ελληνικούς υποτίτλους; (με λίγα λόγια, firmware που να περιλαμβάνει font με τους κατάλληλους χαρακτήρες)

Δημοσ.

Έτσι μου είπαν στο κατάστημα... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλα στα DVDs (.vob) βλέπω κανονικά υπότιτλους. θα προσπαθήσω να κάνω update στο firmware όπως μου λες και θα επανέλθω με το αποτέλεσμα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

φίλε εχω και εγω την ίδια τηλεόραση και αντιμετωπίζω το ίδιο προβλημα.... εχεις βρει τελικά την πως φτιαχνεται αυτό???

Έτσι μου είπαν στο κατάστημα... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλα στα DVDs (.vob) βλέπω κανονικά υπότιτλους. θα προσπαθήσω να κάνω update στο firmware όπως μου λες και θα επανέλθω με το αποτέλεσμα.
Δημοσ.

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει, αλλά είχα σκοπό να πάρω την 37 ιντσών... θα πάω σε μαγαζί με φλασάκι στα χέρια να το δοκιμάσω επί τόπου. Αν βρείτε άκρη με το firmware κάντε μια ενημέρωση

Δημοσ.

Παίδες, κάποιος που έχει την TV και αντιμετωπίζει πρόβλημα, ας πάρει λίγο ένα τηλ στην Samsung να δούμε τι παίζει για να ξέρουν και οι μελλοντικοί υποψήφιοι αγοραστές:

Τηλ:+30 210 6896235/9

Δημοσ.

Δες αν η τηλεόραση σου είναι για τη ελληνική αγορά (ο κωδικός που έχει στα πλάγια να λήγει σε W, αν λήγει σε P είναι για Γερμανία) και κατέβασε firmware update απο το αντίστοιχο site samsung.de για Γερμανία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...