hristos 22 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Παιδια μια βοηθεια οποιος ξερει μπορει και θελει να βοηθηση..... Προσφατα αλλαξα δισκο στο λαπτοπ μου χωρις να εχω παρει recobery..... Μετα το τελειωμα των harware περασα στο soft οπου και εκει κολλησα...... Ειναι ενα Acer 5920...... Περασα απο ενα αλλο Acer τα Vista απο recovery αλλα υπαρχουν δυο-τρεια προβληματακια..... 1)Θα ηθελα να χωρισω τον δισκο σε δυο μερη.......πραγμα που δεν εγινε ενω εχουν περαστη τα vista πλεον.... 2)Ειναι περασμενα με αλλο κωδικο πραγμα που εαν συνδεσω το λαπτομ μου στο ιντερνετ για αναγνωριση υπαρχη ιδη αλλο λαπτοπ με ενεργοποιημενο αυτον τον κωδικο(απο recovery ειπαμε) 3)Εκτος των αλλων κατεβασα και τα driver σε συμπιεσμενη μορφη αλλα δεν ξερω τι δεν κανω καλα και δεν τα περνει..... Προσπαθησα να περασω τα XP που ξερω να χωριζω τους δισκους αλλα δεν γνωριζω μαλλον τον τροπο να το bootαρω γιατι δεν μπορω να ξεκινησω με τιποτα την εγκατασταση των XP..... Καποιος που να με ξεμπερδεψει απο τα προβληματακια μου? Ευχαριστω οποιον καλοπροερετω εκ των προτερων......
hristos 22 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια τοσο δυσκολα ειναι τα πραγματα?Κανενας δεν ξερει?
LOULATRANS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 αν ο παλιος δισκοσ ειναι λειτουργικος,μεσω αλλου η/υ και του ghost,κανε ενα image file του δικου σου δισκου, και με τον ιδιο τροπο,καντο αντιστροφα στον καινουριο.αυτα αν εχεις προσβαση σε αλλον η/υ και ο παλιος ειναι οκ.αλλως κανε εγκατασταση ξανα τα βιστα.μια ωριτσα δουλεια.
hristos 22 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Οχι φιλε μου ο αλλος δισκος δεν ειναι λειτουργικος οπως επισης δεν μπορω να χωρισω τον δισκο σε δυο διαμερισματα και ενω δεν μπορουσα να βρω Vista Premium Home εβαλα τα Vista απο εναν αλλο Acer και τωρα δεν μπορω να αλλαξω και το κλειδι των Vista..
ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Φιλε δυσκολα θα γινει κατι με recovery κτλ. Κανε μια καθαρη εγκατασταση vista.
hristos 22 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Ok παιδια.....Τα καταφερε τελικα ενα φιλαρακι μου.... Του το εδωσα και εκανε της αλχημειες του και το ξαναφερε στα ισα .... Ευχαριστω πολυ ολους σας που μπηκατε στον κοπο να με βοηθησετε και μου ειπατε τη γνωμη σας... Τελος καλο ολα καλα.... Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.