stavi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 πώς φαντάζεσαι τον ιδανικό χώρο για σένα? (αυτό μπορεί να είναι ένα ολόκληρο σπίτι ή ακόμα και το παιδικό σου δωμάτιο) και σε τι χώρο τελικά ζεις? πώς είναι τέλος πάντων το δωμάτιό σου? ή το σπίτι σου και πώς θα ήθελες να ήταν κάπως έτσι φαντάζομαι το υπνοδωμάτιό μου, μικρό το οποίο να έχει ένα χτιστό υπέρδιπλο κρεβάτι το οποίο τελικά να πιάνει όλο το χώρο οπότε μου το που ανοίγεις την πόρτα πέφτεις σένα πάπλωμα με νερό... υπάρχει ελευθερος μόνο ένας μικρός χώρος στη γωνία κάτω για το τζάκι και μια μπάρα.... κάνεις καταπληκτική γυμναστική στη μπάρα.... ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΄ στη σοφίτα παίζει πισίνα και ένα μπιλιάρδο.... τώρα το δωμάτιό που βρίσκομαι τώρα.. βαριέμαι μέχρι και να το περιγράψω, κρεβάτι, γραφείο, υπολογιστής.. εκτυπωτής,, σκάνερ ουουου, ντουλάπα και τα γνωστά..., αρκουδάκια, τηλέφωνο, μια κλεψύδρα, μια εικόνα, 2 φωτογραφίες, πεταμένα ρουχα, βιβλία, ένας χάρτης στον τοιχο, τάπες κολλημένες στην ντουλάπα, κάτι τεράστια χείλια-αυτόκολλητο πίσω από την πόρτα, ένας καθρέφτης, ένας σκουπιδοτενεκές με τη χιονάτη και τους επτα νάνους, το μικι και την νταίζυ, ένα κουτί από μπισκότα που τώρα χρησιμεύει για τις παλιές κασέτες, μια κιθάρα που είναί μόνο για μόστρα, ένα κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι, κάτι φτερά απο πεταλούδα καρφιτσομένα στον τοίχο απο τα καρναβάλια, ένας κουμπαράς. . . αχά ένας κουμπαράς... χι χι χι μπορώ τουλαχιστον να αγοράσω τα μπρατσάκια για την πισίνα που θα έχω μελλοντικά
tolkki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Πανω σε ενα βουνο μακρια απο τα φωτα της πολης,ευρυχωρο και στο σαλονι να υπαρχει μια μεγαλη τζαμαρια με τεραστιο μπαλκονι για να μπορω να κανω να κανω παρατηρησεις με το τηλεσκοπιο :-D
stavi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Πανω σε ενα βουνο μακρια απο τα φωτα της πολης,ευρυχωρο και στο σαλονι να υπαρχει μια μεγαλη τζαμαρια με τεραστιο μπαλκονι για να μπορω να κανω να κανω παρατηρησεις με το τηλεσκοπιο :-D και μετά σε φάγανε οι λύκοι... ωραία φάση αλλά λίγο αγριευτηκά ρε παιδί!
tolkki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 και μετά σε φάγανε οι λύκοι... ωραία φάση αλλά λίγο αγριευτηκά ρε παιδί! Η παρατηρηση του ουρανου πρεπει να γινεται μακρια απο τα φωτα της πολης αλλιως δε βλεπεις τπτ
stavi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 ε ναι φαντάζομαι... πρέπει να είναι ωραία να παρατηρεις τον ουρανό, δεν το έχω κάνει ποτέ... κάθε φορά όμως που κοιτάω προς τα πάνω συνειδητοποιώ πόσο σπάνια το κάνω, και πάντα υπόσχομαι να το κάνω συχνότερα... ο ουρανός όμως θέλει παραλία, φωτιά και ξάπλα στην αμμουδιά το βράδυ
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Pc - καρεκλα Κρεβατι - υπερδιπλο Γκομενα - οχι Ψυγειο - μπυρες TV - PS3 Μπαλκονι - Ξαπλωστρα Ολα αυτα σε ενα οικοπεδακι που εχει "πιατο" την Δροσια, Χαλκιδος.
stavi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Pc - καρεκλαΚρεβατι - υπερδιπλο Γκομενα - οχι Ψυγειο - μπυρες TV - PS3 Μπαλκονι - Ξαπλωστρα Ολα αυτα σε ενα οικοπεδακι που εχει "πιατο" την Δροσια, Χαλκιδος. αν κατάλαβα καλά δε θέλεις τίποτα άλλο από αυτά που ήδη έχεις ΕΥΓΕ!
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 αν κατάλαβα καλά δε θέλεις τίποτα άλλο από αυτά που ήδη έχεις ΕΥΓΕ! Το οικοπεδο εχω. Μενει να φτιαξω το σπιτι και να χωρισω.
stavi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Το οικοπεδο εχω. Μενει να φτιαξω το σπιτι και να χωρισω. :lol: τι έχεις βάλει σένα άδειο οικόπεδο έναν υπολογιστή ένα ψυγείο και ένα υπέρδιπλο κρεβάτι...
nickarmy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 ενα δωματιο με οθονες αφης κινουμενες στο χόρο να βγαινουν απο το τειχο'' διαφορες'' ''θυκες'' για οτιδιποτε ενα τηλεσκόπιο στο μπαλκόνι ενα πιο ανετο γραφειο ενα μμικρο ψυγειο τωρα εχω το δωμάτιο ,το μπαλκόνι και πολλή διαθεση ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.